icon

Vypisovačky s kolegyňou

10. aug 2023

Ako sa k tomu mam postavit?
Manzelovi napisala kolegyna, s ktorou sice nie su v dennom kontakte, ale vidia sa do tyzdna v priemere 2krat.
On jej odpisoval a nenapadne zistoval, ci by mu nedala cislo atd, ci sa jej paci atd. Chce z tej prace odist, ale navrhol jej pokracovat v komunikacii. Flirtovali spolu, ale moj muz bol aktivnejsi, je vidiet ze sa mu paci. Ona si trubka iba uziva ako slobodna matka pozornost.
Nebolo to prvykrat, aj v minulosti si po tajomky vypisoval s inou kolegynou v inej robote.
Mna upodozrieva a nadava mi, ze urcite mam nieco so svojim sefom ( pri com on je v praci 2 krat v tyzdni). Potom sa vyhovaral, ze sa mu po praci nevenujem atd, ze je to vlastne moja chyba.
Mame spolu 4 rocne dieta. Nemam na neho chut ked sa stale so mnou hada, stale mu cosi vadi, za kazdu chybu ktoru urobi, zhejtuje mna.
Je to dovod na rozvod?

Strana
z2
autor
10. aug 2023
luccija
10. aug 2023

Čakala som menej rokov podľa správania veď je otec, manžel...no máš to ťažké drž sa, ale z tohto už nič dobré nebude, keď dokáže vypustiť z úst také slova

akiana
10. aug 2023

Nespavat s nim? Ja sa pytam, ako s nim dokazes zit pod jednou strechou.

luteam
10. aug 2023

No tak taketo reci su uplne no go to by sme si s muzom nepovedali ani pri najhorsej hadke proste skutocne milujuci partner taketo nieco nikdy nepovie nielen ze by som s nim nespavala ani by som sa na neho nepozrela

akiana
10. aug 2023

Ja sama nie som ten typ, ze rozvadzat sa za kazdu blbost, tiez si s muzom vselico vykricime pri hadke, ale toto ze chcem aby si zomrela prekracuje uplne vsetky medze. Tu je uplne zbytocne riesit, ci s nim spavas alebo nie.

ankare
10. aug 2023

Je to mega debil. Nezaslúži si Ťa.

autor
10. aug 2023

@ankare mas uplnu pravdu.

marcellka32
10. aug 2023

Len raz by mi nejaký muž povedal aby som čím skôr zomrela alebo vybuchla v aute ...ako prvé by som mu dala asi facku a potom by ma už nevidel....
Kokos žena, sa vzchop, mám chuť ísť tam k vám a jednu mu vylepit za teba a zbaliť ťa aby si odišla
Akurát som sa vytočila zas

samanta44
10. aug 2023

A vy načo ešte spolu ste? očividne sa nemáte radi hlavne teda on určite nie.cim skôr ukončíte trápenie tým lepšie

autor
10. aug 2023

@samanta44 ked to chcem ukončiť vždy začne robiť scény atď

samanta44
10. aug 2023

Veď v kľude si sadnite a povedz mu veď sám vidíš že nám to neklape a môžme byť obaja šťastný a nech si porozmýšľa či chce takto žiť celý život.okrem toho rozchod môže a väčšinou býva z jednej strany a nie po dohode

autor
10. aug 2023

@samanta44 on bude agresívny a bude popierať svoju vinu. Hodí to na mňa, že ja za to môžem. Ja sa proste iba zbalím a odídem

saraxyz
11. aug 2023

...no tak budeš na vine. Ale ten pokoj, ktorý zažiješ potom je na nezaplatenie. Urob to čím skôr

sccarlet
13. aug 2023

Takéto hnusne prianie je nevhodné ani u 20rocnych manželov...toto by som si nedala...a ani to aby popri mne si zháňal bokovku

sccarlet
Autor odpoveď zmazal
tequelinka
Odpoveď bola odstránená
autor
14. aug 2023

Rozpravala som sa s jeho bratom a povedal mi, ze pri kazdej frajerke co mal toto robil. Rozhodla som sa definitivne ze pojdem od neho.

elvia
6. jan 2024

@autorka utekaj od neho.To čo popisuješ je typické narcistické správanie.Ak si ešte s ním zbytočne strácaš čas. Prečítaj si niečo o narcistoch .Oni neľúbia,nevedia to.Zničí ťa.Zbav sa ho čím skôr tým lepšie pre teba a tvoje duševné zdravie.

Strana
z2