zomrel nam blizki mali sme spratat byt prislo nam zle
neda sa nam nic vyhodit akoby sme rvali z tela kozu creva proste nemozeme nic vyhodit, mame cakat par mesiacov? snad to prejde
stale citime jeho dych vonu :(
on zomrel v nemocnici, nie tam. platit najomne platime nadalej ale nie sme v stave triedit veci co nechat co vyhodit.
prejde to ze?
@alickapusinka ba
škoda lebo aj odkupujem oblečenie na vrecia aj obuv aj všetko stare stromčeky gule poháre a veci všeličo čo chcete vyhodiť aj si vezmem ale bývam v MT.Ináč by som išla.
@alickapusinka tam toho je. vela. no na vela mam spimienku z dectva tak zdat sa toho bude pre mna problem , dectvo je jedina krasna spomienka na celu rodinu
hej keby že som bola v BA prídem a odveziem s čo povieš že si môžem vziať a ešte ti dám peniaze škoda daleko.
môj súrodenec problém veru nemal. otec nebol ešte ani pochovaný a už mal všetky veci z domu vyhádzané... mne to trhalo srdce.
otec býval sám. brat sa mi zhnusil.
@alickapusinka ahoj, máš nejaký obchod - starožitníctvo?
@deti95060810 nie secondhandy tam to všetko popredám.Chodim tak kto sa chce zbaviť beriem všetko od oblečenia obuvy hračky tašky kabelky záclony kuchynske veci okrem gaučoviek a nabytku všetko.Aj z vypratavania všetko.podmienka musi to byť vo vreciach ja len naložim vezmem dám peniaze idem preč.Vrece za 5 eur.Chodim celý MT Sučany,Turany, Zilina.Smer dole Partizanske, Prievidza, okolie Prievidze a všetky okolite obce z MT smerom na Turčianske Teplice a všetky okolite obce.
ja tam nebývam, preto to tam je už 5 rokov