Vyrovnanie sa s neverou

dadka22
22. jún 2012

prosím pomôžte mi, som v koncoch. mm si našiel inú a chce odísť. ako sa mám s tým vyrovnať. už nevládzem. keby som nemala deti, tak neviem čo by bolo.

pacna
22. jún 2012

@dadka22 kolko ste spolu?
mali ste nejake problemy? 🤐

grettka
22. jún 2012

zachovat chladnu hlavu! chvilku to potrva, ale dostanes sa z toho. Ziadne unahlene vyhadzovanie a podobne.
Skus si precitat toto:
http://www.nevera.psychoweb.cz/3/prvni-pomoc-po...

sisaha
22. jún 2012

@dadka22 no ako ti pomôcť? Nie si prva a ani posledna, ktorej sa to stalo... Ak by si si vedela predstavit, ze by si mužovi neveru odpustila, daj mu čas... Nová metla dobre metie, ale časom sa tiež opotrebuje. Zrejme si potrebuje niečo dokázať. Pošli ho z domu preč, dohodnite si, kolko ti zatial bude prispievať na teba a deti. Niektorým stačí aj krátke odlúčenie, aby zistili, že toto nechcú... Ked budete spolu, vzdy je tu riziko, že si budete hnusne nadavat, on bude na tebe vyhladavat iba chyby a porovnavat ta so svojou stale usmiatou a pripravenou milenkou..

dadka22
autor
23. jún 2012

@pacna sme spolu 13 rokov, máme 2 ročného syna. problémy sme nemali žiadne, len teraz sa zmenil. myslím si, že potrebuje žiť ako slobodný a že ho v tom ovplyvnil nový kamarát. rozišli sme sa, ale bývame spolu a predávame dom.

miskakyska
23. jún 2012

@dadka22 neboj,ako rýchlo od Teba odíde,ešte rýchlejšie sa vráti!!...

pacna
24. jún 2012

@dadka22 kamarati su najhorši taki čo maju ženy pod palcom, držia ich nakratko a nakoniec čo tam budeš doma sedieť pod von take reči maju niektori kamarati.

trish31
28. jún 2012

@pacna presne tak,mojmu sa minule tiez smiali ze:Tak si sa dobre bavil,prisla tvoja a uz si aj bezal domov...Nuz 😉