icon

Vyšetrovanie a vypočúvanie kvôli domácemu násiliu

esmeralda1414
3. jún 2021

Prosím vás ma niekto skúsenosti muž ma fyzicky napadol volala som policajtov spísali to a budeme predvolany do Žiliny neviete či nás budú vypočuvať spolu alebo osobne a hrozi mu aj pokuta ďakujem

Strana
z2
ckatka
3. jún 2021

@esmeralda1414 jaaaaj....žena....presne pre takto prípady ja každej žene odporúčam slušný kurz sebaobrany. Ja okrem toho mám takticky výcvik, zbrojný pas a zbraň. Viem používať nôž a v prípade potreby aj panvicu 😉
Takú ešte nehrali aby som nedokázala ochrániť seba a svoje deti....
Porozmýšľaj nad tým.

dievcacitajucelist
3. jún 2021

@ckatka zbrojný pas??? Ja viem používať iba panvicu a v prípade potreby aj iní kuchynský riad 🤣🤣

slovakboy
3. jún 2021

@esmeralda1414 keď si to nahlásila tak už má problém. Spomínam na kamarátku ktorá tiež tak dlho trpela a potom keď ju udrel na ulici a neďaleko polície rovno sla tam. Jeho predvolali a hral divadlo: pán policajt vy by ste vedeli takú krásnu ženu udrieť? Nepomohlo mu to rozviedla sa s ním mala ale príjem dali jej syna vydala sa a má sa teraz skvelo a má ešte druhé dieťa. Sú reálne príklady ktoré ukazujú že rozviesť sa a začať nový život sa dá. Keď to tak teraz hodnotím ona ale je silnejšia osobnosť ako bol ten jej debil. Vedel sa len naparovať a biť no v skutočnosti bol zakomplexovaný. Ona si toho bola vedomá vážila si seba a jeho si prestala vážiť. Pritom mu dlho dávala šance a mala ho rada. Polície sa neboj a keď niečo nepojde úplne podľa tvojich predstav nerieš to. Dôležitý je celkový výsledok a oni už riešia take veci inak ako v minulosti. On ťa tam potopí ale nečuduj sa kašli na to. Hovor pravdu a svoju verziu.

esmeralda1414
autor
4. jún 2021

@slovakboy ja nemám dôvod klamať poviem vždy všetko na rovinu ako bolo ale on samozrejme klamať bude na svoju obranu a tým že vie aká som mäkká si dovoľuje ja som hrdá na to že som ich dokázala privolať

makova333
4. jún 2021

@ckatka
@dievcacitajucelist baby vy ste ake dobre 😀 Ja viem akurat tak niekoho ukecat na smrt 😀 Ale raz som bola na strelnici a vraj tam nejaky talent je. Nuz asi by som mala zacat rozvijat 🙂

ckatka
6. jún 2021

@makova333 áno áno...aj to je dôležité...😂
Mne raz manžel zadrel, keď som sa "sťažovala" ze sa o mňa nebojí....niečo v zmysle ze "načo...sám ta napadol, sam nech sa bráni" 😂 😂 😂

slovakboy
6. jún 2021

@esmeralda1414 daj vedieť ako to dopadlo

Strana
z2