icon

Vyspala som sa s manželovým bratom

15. nov 2020

Mam vycitky svedomia. Vyspala som sa s manzelovym bratom.Ako to poviem manzelovi?

katarinka89
16. nov 2020

Síce som proti nevere Ale...ty vieš sama najlepšie, aké to je medzi tebou a mužom. Viem ako zle sa komunikuje a riešia problémy s flegmatickou povahou, ako sa s takým človekom nedá nič doriešiť, lebo v ničom podľa neho problém nie je. Možno aj tvoj muž má bokovku- to nevieš. Máš aj ty svoje potreby a pokiaľ to má muž na haku- pomôž si ako môžeš. Myslím si, že by malo byť v jeho záujme tá poriadne uspokojiť, aby si nehľadala to čo ti chýba inde. Tak to ponimaju aj chlapy- no nie? Daj debatu s mužom o vás a podľa toho to ries dalej- nikdy nelutuj to čo si v živote urobila.

teleskop
16. nov 2020

mila zadavatelka, Slovensko je plne BIGOTNYCH, FALOSNYCH, PLOSKYCH LUDI a o to viac NESTASTNYCH A HLAVNE ZAKOMPLEXOVANYCH ZIEN..Keby je na tvojom mieste muz, je to smutne, ze sa posmykol...kedze je to zena, zabime ju, upalme ju. Ja osobne som nikdy muza nepodviedla, ALE!!! s mojim manzelom sme mali na zaciatku velke problemy lebo "on bol riaditel" takze svet zavisel na nom...a tym padom nebola chut na sex. Ziadny muz nema pravo zanedbavat svoju zenu ani v nej vyvolavat pocit, ze je nechcena a nelubena, ziadny! Mojmu som jednoducho oznamila ze sa budeme musiet rozist lebo je vysoka pravdepodobnost ze ho zacnem podvadzat i ked SOM TO NIKDY PREDTYM NIKOMU NESPRAVILA. Nenaplnal moje potreby tuzby a sny a TAK O COM! Ok manzel nabehol psychologovi, zmenil stravovanie, zacal sportovat, po case sa zmenila praca atd atd atd Sme spolu 15 rokov. Je 50 per pravdepod. ze keby som vtedy uletela tak ho podvediem, i keby mi to bolo luto i keby je to nemoralne. Ja sa pytam teda vsetkych zakrpatenych zien, zamindrakovanych, ktore potlacaju svoje vlastne ja "je moralne zanedbavat zenu, ked je moja zena? Ked som si ju vzal (ked nemam nejaku vaznu chorobu ci prekazku) Nenaplnat jej prirodzene potreby?" Odpovedzte si sami! Zivot nie je idealny! Zadavatelka, lutujem ta, ze mas vycitky, i ja by som mala. Ale upozornujem ta, clovek s priemernym iq nad 90 pochopi, ze akcia vyvolava reakciu a ak nebudem spavat so svojim partnerom , BUDE POTREBY RIESTI INAK! Pozdravujem ta, navstiv odbornika, ktory ti pomoze vycistit mysel! Ine nepotrebujes, na sedeniach zistis aj to kam dalej posunut svoj zivot a vztah.

katarinka89
16. nov 2020

@teleskop konečne múdra rada- už som ani nedúfal, že si k tejto téme niečo normálne prečítam. Keby bolo toľko čestných žien a muzov v živote, ako je tu na Mk tak by rozvodovosť klesla o 100% a nevera tiež.

danica2711
16. nov 2020

ajaj, ďalšia fake téma na rozbúrenie vášní... že sa ľudia tak pekelne nudia, akosi to nechápem...

luciannka83
16. nov 2020

Muzovi nic nehovor. V ziadnom pripade. A ty sa snaz dostat pod kontrolu svoje ,,emocie,,. Z nejakeho dovodu si to urobila. Take veci clovek nespravi len tak. Skus si spravit pre seba anslyzu, aby si porozumela svojmu spravaniu. Ale urcite zatlkat, zatlkat, zatlkat, aj keby sa to doZvedel.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
jaskolka
16. nov 2020

Presne tak. Preplo ti
Co iné tu chceš počuť?

pseudomonas87
16. nov 2020

Úplne jednoduchá odpoveď, ak chceš ostať s mužom a pracovať na vzťahu, nikdy nikdy nikdy mu to nepovedz. A radšej rozmýšľaj, ako zachrániť vás vzťah - poradňa, povedať mu, ze si nespokojná....

mmoni89
16. nov 2020

Tak toto je veľká podpasovka. A neviem si predstaviť dusiť v sebe takéto tajomstvo pred mužom. No ale každý sme si strojcom svojho šťastia

hopsadobrandejsa
16. nov 2020

Neviem co ti mam na to povedat.....asi len..... Sweet home Alabama.

Wtf...

dankolia
Autor odpoveď zmazal
janetinka27
16. nov 2020

vymysleny prispevok.a povedala by som,ze autorom je muz.

nyusika
16. nov 2020

@janinah ie si 😀
paci sa mi, ako sa zeny snazia normalne radit, aj ked je jazsne, ze sa nejaky troll trapne zabava 😀

vevesh
16. nov 2020

@janinah aj ja by som si pomyslela, ze je to blud, pokial som sa nezoznamila s jednou slovenkou v zahranici- v skratke jej mama dve deti so starsim bratom a dve deti s mladsim😱😱😱😱cela rodina v ....daleko a hlboko rozvratena a maminka usmievava ako slniecko na hnoji- vsak zivot je kraasny. Takze, aj ked ojedinele, je to mozne...🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
@teleskop pravda, zivot nie je idealny. Ja osobne euznavam neveru, nikdy sa k takemuto niecomu neznizim, ale viem, ze nie kazdy ma latku tak vysoko a je takzo ferovy k partnerovi (a ze niektore individua rozmyslaju len pohlavnymi organmi) a tak nevera existuje. Ale tato hviezda ma najmensi problem s tym, ze muza podviedla....skor s kym ho podviedla- ako sa hovori taka ceresnicka na torte v ramci partnerskych problemov🙄🙄🙄🙄🙄🙄

nyusika
16. nov 2020

@vevesh
aka vesela dama 😀
kks, niektore veci nevymyslis

mandarinka555
16. nov 2020

Nejaká adolescentka sa nudí a vymýšľa témy na rozprúdenie vášní...

anabel2341
16. nov 2020

ak si ho ešte vážiš povec mu to keby to mam urobiť tak mu to poviem nezniesla by som ten pocit výčitiek a nemohla by som mu pozrieť do oči..bolo by to pre mna svinstvo..nehnevaj sa ale zaslúži si druhu ktora si ho bude ceniť vážiť a keď jej bude chýbať sex nepôjde za jeho bratom už keď ti tak veľmi chýbal mala si si nájsť cudzieho! A Jeho brat sa neda nazvať bratom chorá doba

hlubik
16. nov 2020

ked sa to uz stalo mas dve moznosti. Bud mu to nepovies a viac to neurob. Alebo ak v tom chces pokracovat tak to povedz manzelovi a ukonci manzelstvo. Mysli na to ze si to nezasluzi a mysli na dosledky a hlavne na tvoje deti. Co si budu mysliet ak to budu vnimat.

hanka1505
16. nov 2020

Hmmm nechcem sudit, ale ano uplne ti preplo.... Preco aspon nie niekto cudzi. No uprimne v dobrom,drzim palce palce pririeseni problemu.

lenqua_12325
16. nov 2020

Aspon je to v rodine 😅😃 len aby si nebola tehotna. Za chvilku bude diskusia : otehotnela som s muzovym bratom. Co cakas, ze ti tu zeny odporucia. Radsej mlc a nic mu nehovor.

macekovam
16. nov 2020

nie.. je to ako to je.. a kedze vam to nefunguje tak je spravne sa priznat.. podla mna... a teda bud vas to spoji alebo uplne rozdeli...

maciatkolulu
16. nov 2020

@teleskop však ok a pre nesplnené potreby nasadneme na švagra, svokra, pripadne suseda, ale ani kamoš ci bratranec nie je odveci. Muž celý deň v práci a keď večer nemá chut, tak šup o dum dal👍, inak muselo niečo s tvojim chlapom byť, lebo môj aj keď ma dve práce, tak by vládal vkuse.

laskamojajeidna
16. nov 2020

No len ,aby si nebola tehotná...a s manželom máš deti?

katkami123
16. nov 2020

Pozri si na YouTube hneď prvý diel Svokra s Gizkou Oňovou. Neverila som, že taký ľudia existuju, pokým som nevidela 😀 tam si to mladá s dvoma deťmi rozdala so švagrom. Len ten ju niekam poslal a ona skončila v blázinci s podrezanými žilami.

katkami123
16. nov 2020

A ty si blba štetka... Sorry za úprimnosť ale nič iné si nezaslúžiš počuť a to som napísala ešte mierne. S muzom bratom, to čo ste zvieratá či ľudia?

silceb
16. nov 2020

Mna zas zaujíma, ako k tomu prislo😀

lolazmola
16. nov 2020

@silceb presne to som sa išla spýtať.... Ako k niečomu takému môže prísť

alessia443
16. nov 2020

Toto je vymysleny prispevok

lenqua_12325
16. nov 2020

Keby som sa mala rozvadzat kvoli sexu, tak to som rozvedena uz par rokov 😃😃 sme spolu 7 tak 6 by sme uz spolu urcite neboli,ale brata by som mu nepretiahla aj ked je faaakt fesak. Nechaj to plavat, bolo to len raz. Mozno by Ti povedal, ze uz tiez urobil to iste.

asia83
17. nov 2020

@hedan Presne tak . Mňa bratia môjho muža ale že VÔBEC nepriťahujú. Pre mňa sú ako moji bratia. Ja si neviem ani predstaviť niečo s nimi, príde mi to smiešne.