icon

Vytáča ma dcéra priateľovej sestry

dominikatomas
8. sep 2021

Mozno pre niekoho bude tento prispevok o nicom niketo mozno ma pochopi a poradi.
V poslednej dobe ma vytaca priatelovej sestry dcera. Ma 19 mysli si ,ze je mqjsterla sveta a poslednu dobu je velmi drza.
Zacalo ma vytacat ale jej spravanie.kedze byva v susednej dedine chodi yu k babke cize priatelovej mame. Ale mna to strasne vytaca... pride si neohlasene, rozprava sa jakeby zme s nou husky pasli... led sa spyta co kest je toto ne hento ne, minule.zabila ze adidas nike nneke znacka a teplaky co jej podotykam kupila mama za 50 eur dvoje, sa chvalila a povedala mne to plato mama tak vo. Ja uz nervy na konci ze keby nemala z cpho jej mama ani ich nema a berie to ako samozrejmost a noekto nikdy nema to co druhi co si mozu dovolit. Proste ma vytaca aka je drxa a chodi si tu ako chce. Ona vhce vediet vsetko a ked za jej daco clovek spyta ona nemusite vediet. Proste mam nervy uz na nu. A ked povirm priatelovi ze ma vytca ,ze vymysla alebo ked treba odviest to poriadok este chodi aj v slapkach mojho priatela maked tu je svoje si nedonesie... ja si neodovlim v nich chodit ona moze. Co robit? Mam ju chut uz niekedy poslat niekam alebo jej povrdat naj sa soamata.

danielinaa
8. sep 2021

@dominikatomas pripadas mi taka jednoduchsia, sorry sa uprimnost. Vyjadrovanie mas ako 10 rocna, nie dospela zrela zena. To este aj ta 19stka, na ktoru ak kydas bude mozno inteligentnejsia ako ty.

dominikatomas
autor
8. sep 2021

@h2 😁😁😁 museli ste si niekoho najst.gratulujem

h2
8. sep 2021

@dominikatomas Ďakujem! 😁😁😁

dominikatomas
autor
8. sep 2021

@h2 ale no😁

dominikatomas
autor
8. sep 2021

@danielinaa kludne by som vam ju dopriala na jeden den 😁a potom by ste takto nepisali

dominikatomas
autor
8. sep 2021

@katulik123 ja ludom nezavidim a to vy nemozete vediet kedze ma nepoznate. Tiez sudite z nicoho. Rivalita ona urcite nie preboha nemam jej co zavidiet jej zivot nechcem

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
dominikatomas
autor
8. sep 2021

@ptmt1011 spravat sa normalne nie je prisposobovanie...asi v tom nerobite vy rozdiel... ja som tu cudzia este ale zijem dycham a svoj nazor som jej uz povedala. A potom sa skludnila. tiez tu neje holubnik.

h2
8. sep 2021

@dominikatomas Myslím, že mladá tiež nie je nadšená, že kedykoľvek príde k svojej vlastnej babke, je tam cudzia arogantná ženská. Ona nechodí za Tebou. Chodí k babke. Tak sa aspoň vtedy zdekuj a nechaj ich spolu samé. Priateľovej mame to nevadí? Príde k nej vnučka a synova frajerka sa od nich nepohne?

dominikatomas
autor
8. sep 2021

@ptmt1011 ty vies aka som? Fiha odbornicka na vztahy! Nikto nikomu nerozkazuje preboha ale nevidis situacie ktore tu su a pramenis nieco z jednej veci . Tiez by som nezniesla zensku ako ty .ktora ai na zaklade jedneu veci robi hned usudok na figu.

dominikatomas
autor
8. sep 2021

@h2 nevadi im to predstav si spolu vychadzane uplne v pohode a he rada ,ze som tu. Nevies pozadie vsetkeho. Tak pst

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
dominikatomas
autor
8. sep 2021

@ptmt1011 ja neurcujem kedy ma chodit oreboha ja jej zavidim atd? Sak som jej pomahala do skoly ked trebalo pomahala ked kurier prisiel prevzala baliky a ja som ako nevraziva? Sa tiez zamyslite... vela raz som jej pomohla takze urcite to neje ,ze som hyena.

dominikatomas
autor
8. sep 2021

@ptmt1011 nikto nikomu neurcuje nic halooo... jej babke sa naor. Tiez nepacilo,ze prisla😁

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
mandarinka555
8. sep 2021

@dominikatomas Čítaš vôbec po sebe tú hatlaninu ? Táraš piate cez deviate....gramatiku si pochovala pod čiernu zem....staráš sa do vecí, do ktorých ťa nič nie je a si v cudzom dome, tak drž ústa a rešpektuj ich pravidlá....keď sa ti niečo nepáči, tak šup šup zobrať hypotéku a tam môžeš kvákať, koľko sa ti uráči 😝

dominikatomas
autor
8. sep 2021

@mandarinka555 kazda zena kvaka ako ja niektore musia a niektore mozu. Takze o tom by sa dalo diskutovat. Tak mozes dat na hypoteku vidno ,ze ty asi na to mas tak kludne. 😁 a stale som si povedala svoj nazor a nebudem ako niektore drzat iba hubu. Kto je normalny to pochopi kto nie nir. Ale tu spolu naozaj vychadzame a priatelovi sa tiez nepacilo co povedLa. Tiez tu je doma iba na pol nohy. A ja nemam dovod odchadzam ked s nimi vychadzam.

lvula
8. sep 2021

@dominikatomas nemas dovod odchádzať? A co tak osamostatnenie sa, postavenie na vlastné nohy? To nie je dôvod? Mas velmi zvláštne uvažovanie... Radsej sa celý život prizivovat u druhých.. Si si ista, ze oni zdieľajú tvoje nadšenie, ze byvas u nich a odísť neplánujes?

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
kubkovamama
8. sep 2021

@dominikatomas sranda, teba nezaujimaju ine nazory..iba tie zhodné s tvojimi. Ale takych tu moc nenájdeš

dominikatomas
autor
8. sep 2021

@cocolino234 pre ujasnenie , do bytu nejdeme a ani nechceme ,chceme ostat na dedine, lebo sa to postupne preraba. takze urcite sa nestahujeme. Priatelovi dom ostava, sestry su prec,sam na tom trval tu byt. A v bytovke je to ako v base. A pre zaujimavost chodim aj domov nie som tu cely rok.
@kubkova mama sranda,ze aj tie kriticke nazory mozu byt normalne nie take nenavistne a urazajuce

mirage
8. sep 2021

@dominikatomas ale stale hovoris o tom istom.. ty nechces mat VLASTNE byvanie? To je jedno, ci na dedine, ci v meste.. Ked nie, musis zniest vsetkych, co chodia do domu, ktory ty NEVLASTNIS.

lvula
8. sep 2021

@dominikatomas a si si ista, ze tak isto ujasnene to maju aj priatelovi súrodenci? Ze si nebudu narokovat na dom, na ktory maju vacsi nárok ako ty? Bacha na to, aby si nezostala raz s holym zadkom... Mnohe boli tak presvedčené ako ty...
Ale ja celkovo neuznávam take, ze prerabat si rodicovsky dom za života rodicov a v podstate cakat na ich smrt....

danielinaa
8. sep 2021

@dominikatomas spravne si poznamenala, ostane priatelovi. Ano priatelovi, tebe velky prd. Neinvestovala by som do prerabky cudzieho, ked by som nebola aspon manzelka. Nuz aby ti neostali oci pre plac, ked ta vykopne az ho raz omrzis. Vykopnut manzelku az take jednoduche nie je. Ale ked to tebe vyhovuje takto rob co vies, len potom raz neplac.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
dominikatomas
autor
8. sep 2021

@lvula my necakame na nikoho smrt to uz je teocha cez takto pisat..a nenarokuju, lebo to maju poriesene. On tu ostava ony uz svoje maju inde. A nepride mi to nevhod. Ved kolko ludi tak pretaba aj za zivota nie rodicov ale aj starych rodicov. Neviem kde pise cakat neviem dokedy.. postupne nejde sa prerabat vsetko. Ved ceny materialov tak stupli ,ze dovidenia...

dominikatomas
autor
8. sep 2021

@ptmt1011 on nechce inde byvat ale tu

lvula
8. sep 2021

@dominikatomas no priateľove to bude po ich smrti, dovtedy budeš navstevnicka toho domu, takže nech to znie akokoľvek morbidne a expresívne, je to postupne cakanie na dedenie = ich smrt.