Vytiahol na vás chlap počas hádky nôž?
Stalo sa vám,že na vás chlap pri hádke vytiahol nôž?
jedine ak by sa pocas hadky rozhodol, ze mi uvari veceru 🤷♀️ nie moj partner na mna teda pri hadke nezvykne vytahovat nic a uz vobec nie noz
Nebývame spolu
Ja som raz pri hadke vytiahla noz. Potrebovala som nakrajat zemiaky. Sme sa hadali ci budu opekane, alebo zemiakova kasa.
prosim a co chces teraz autorka pocut? potrebujes poradit? alebo uistit, ze je to debil a nie je to normalne? lebo neviem uplne co by to malo byt 🙂
No koho si si za otca svojho dietata vybrala, toho mas. Ze je otec dietata, ktore s nim mas, je pre vas oboch ovela vacsi zavazok, ako keby si bola bezdetna a bol by to tvoj partner, dokonca ovela vacsi, ako keby bol manzel. Rozvodom manzelstvo zrusis a idete si kazdy svojou cestou, ale dieta vas bude spajat este roky.
Kedy na teba vytiahol noz? Ako mohlo prist k hadke, ked spolu nezijete? Na ulici? Policiu si volala?
Pozri, nepíšeš nič viac, ťažko ti poradiť, snáď len, že minimalizuj kontakt a všetko rieš cez SMS či maily.
@sunshine_18 ak ti môžem poradiť, v tom momente keď na teba niekto vyberie nôž, by som ja osobne radšej nerobil nič provokatívne... s kopnutím do riti odporúčam počkať na druhý deň 🙂
už rozumiem a dcéra bolo toho svedkom? Inak prečo chodíš k nemu? Možno by bolo lepšie, keby chodil k tebe, ja by som k nemu nešla a určite by som toto nenechala len tak

Nie nestalo.