icon

Vytočil ma, je to sebec

evalin88
25. okt 2018

Baby ako to robite ked vas chlap vytoci ?? No mne pomaha ist sa prejst ale to koli babu nemozem.
Vcera sme mali ockovanie a maly odvtedy strasne zle spava furt sa budi. Navyse mi vcera trhali stolicku a mam v ustach uplny krater.. snazim sa dat ibalgin iba vecer a..
Partner ma zajtra stretavku cize budem na maleho sama s bolavymi zubami.. jeho zbysenou teplotou a ibalginom.. bojim sa ako to dam... takze som partnerovi povedala ze je od neho sebecke ze niekam ide.. jasne ze viem ze pojde ale bolave zuby+nervozny maly =ja nasrana s vyhliadkou uzasneho dna (co by nevadilo) ale hlavne noci ked sa maly nude budit s revom a budem ho musiet nosit po byte aby nezobudil cely barak.. pritom mi ten ibalgin asi bude na nic... a on ma vytocil hlavne tym ze ja som prosimpekne mala zrusit zubara(termin mam od jula a zub zlomeny na poly) a zorganizovat pediatra(akoby sa to dalo).. lebo on niekam ide.. ze ho iba vydieram.... a isli sme spat .. on lezi vedla mna a ja s ibalginom som taka nasrana .. ze nemozem spat a to ze on si spokojne spi vedla mna mi je az neprijemne... som divna.. alebo ma chapete ??? viem ze musim spat lebo maly spi ale nemozem...
mojim ibalginom.
Jeho zvysenou teplotou

evalin88
autor
26. okt 2018

@mysicka36 mas pravdu.. maly je ok...

sense
26. okt 2018

Z jednej syrany ta chapem ked mi.je total na hovno rozculuje ma aj to ze svieti resp nesvieti slnko....
Na druhej strane neverim ze chlap sa zmenil porodom a predtym nikam nechodil...a ze si mala inu predstavu o rodine....zial je jedna mudra veta/porekadlo: zeny dufaju ze sa chlap sobasom/dietatom zmeni a muzi dufaju ze sa zena nezmeni....

Takze teraz mas 3.moznosti: sadnut si a porozoravat sa urcit si (ked to nejde automaticky) kto co od druheho ocakava (bez vycitiek),kedze komunikacia by mala mat pevny zaklad v kazdom vztahu
- ako sa vravi drzat hu.u a krok ale potom sa nestazovat
- ist od seba ak je to take hrozne...a chlap taky sebec

22patricia22
26. okt 2018

s tym podla mna nespravis nic. maloktory chlap sa po porode nejak zmeni. keby siel na nocnu, aj tak by si bola s malym sama, takze si myslim, ze ta len stve, ze sa ide niekam bavit. das to aj bez neho, len netreba z toho robit taku vedu a ukazat mu, ze ho az tak moc nepotrebujes. ale aj tak by som si s nim sadla, ale az po tom ked pride, ze by si od neho ocakavala, ze ked tebe nebude dobre tak ti bude viac pomahat

janush
26. okt 2018

daj si magnézium na upokojenie, zatni zuby a vydrzat ☹ kazda z nas si tym presla, aj ked mnohe inym spôsobom... ale cim skor si zvyknes, tym lepsie...

17juraj17
26. okt 2018

Boooze netreba z toho robit kovbojku a medzinarodny problem.... Nie je jej dobre a decku tiez. Je absolutne jedno ci je chlap v robote alebo na flame. Zena ked chodila do prace po pol roku a deti boli male, jednu taku noc som snimi zazil ??? Proste polovicka nie je doma a o deti je treba sa postarat. Dobre nedobre. Close.

evalin88
autor
26. okt 2018

@majulino ved ja sa snazim si davat max jeden denne.. a to len vecer kedze nechcem aby to mal maly v mlieku.. nikdy som nebola tabletkovy typ.. skor vydrzim... ja som pisala lekarovi co mozem uzivat.. vraj lepsie ibalgin ako paralen... ale zatial som nedala viac nez dva behom noci

luxus10
26. okt 2018

@evalin88 je to sebec a riadne bezohladny....

aj tvoje pocity su dolezite, nie len jeho.... skutocne stretavka je v takomtopripade bingo....

vnimas to spravne....
takyto clovek ma len jeden ci sam k sebe, a velmi citlivo vnima iba svoje potreby....na tie ma prvotriedne senzory...

ale priprav sa na to ze pri takomto cloveku budes na vsetko vzdy sama....az kym ta to neprestane bavit....este si takto parkrat do teba kvazi udrie a optika sa zmeni aj tebe....akurat ze ty svoje dieta v stichu nenechas...a jemu je to jedno....

luxus10
26. okt 2018

jeden cit...

katkati
26. okt 2018

@erikavesela Zdieľam tvoj názor, čo sa týka stretávky. Ale tiež myslím, že je tam aj žiarlivosť. Má sestru na sídlisku, tak nie úplne osamotená, keby niečo.

katarina644
26. okt 2018

ahoj, poznam to. ked mu budes zakazovat aj napriek tomu, ze ti je blbo nic nevyriesis. Drzim ti palce

luxus10
26. okt 2018

AKA ZIARLIVOST , nahnevana je a pravom... keby nebol sebec, na stretko nepojde, alebo pojde aj tak, ale povie jej to inak....

vsetko sa da riesit....ona je matka a ma zodpovednost vzdy, a on otec len ked uzna za vhodne.....

vlasica19
26. okt 2018

Bude to narocnejsie, viem, ze zuby bolia, je hrozna bolest ale tak on to tiez asi nemoze presunut, tak isto ako si ty nemohla presunut zubara a lekara. Myslim, ze to tu jednu noc zvladnes a ked mu to nebudes vyhadzovat na oci ako nieco hrozne, katastrofu tak on ti to potom na dalsiu noc oplati, ze sa o maleho postara aby si si mohla oddychnut 🙂 Ked sa tak dohodnete

deti95060810
26. okt 2018

maminka preháňaš...niekedy musíme aj zaťať zuby a ísť ďálej....

lujza123
26. okt 2018

Ináč na mňa sa ex takto vysral, mala som 40 horúčky úplne KO, dieťa pol roka upistana, náročná. Nechal ma tak, odvrkol že mám zavolat jeho matke, tresol dvermi a do 11 večera ho nebolo. Ze ma prácu v garáži, pritom si tam kamošov zavolal, pivečko pohodicka... Viem to lebo mi to potom kamoš co tam bol povedal. Začiatok konca vztahu tento príbeh, priznám sa ze aj po 9 tích rokoch sa mi na to zle spomína.
V núdzi poznáš priateľa sa hovorí. Je ľahké milovať ženu keď je nacancana vecer pred sexom, ale práva láska je keď ju ľúbi aj chorú, unavenu, s malým náročným babetkom. Veľa chlapov sú bohužiaľ zbabelci a pohodlné babovky, svedčí o tom aj fakt ze veľa mužov doslova zdrhne keď žena ťažko ochorie.
Dnes som staršia, to co ma v minulosti len ticho zranilo by dnes také jednoduché nebolo. To by bolo naozaj ultimátum, buďto pomôžeš alebo vypadni a už sa nevracaj. Lebo nechcem človeka na ktorého sa nemôžem spoľahnúť keď je zle...
Sorry za vylev ale pripomenulo mi to minulost

pininka
26. okt 2018

By som ťa chcela vidieť keby tvoj muž tak ako môj robil 250km od bydliska a každý týždeň bol 4 dní v robote a tri dni doma. Všetko by si sa naučila, a spoliehala by si sa iba na seba. Toto ste si s muzomali vydiskutovať už dávno. Neverím že zrazu lem teraz začal chodiť niekam preč. Robil to aj predtým,len ti to nevadilo, lebo si nemala dieta. Ja som behala od jedného ku druhému celú noc keď mali rotavirus a musela som ich prezliekať,aj celé postele x krat a bola som tehotna. A tu som. Keď bude máš druhé dieťa uvidíš ako to vie byť. Ako sa hovorí, jedno dieťa, žiadne dieťa.

sissy27
26. okt 2018

@evalin88 no podľa toho čo píšeš, tak aj keby zostal doma s vami, tak by ti bol prd platný. Ono u vás asi škrípe viac vecí, že?

ludmilik13
26. okt 2018

@pininka clovek sa nauci ked je donuteni okolnostami, to som sa uz aj sama na sebe dozvedela, ze vela veci som si myslela, ze nedam, ze nepojdu a ked som musela tak to proste slo, treba myslietnku, ze sa nieco neda zahodit 🙂

erikavesela
26. okt 2018

Preboha zeny, to co mate doma za chlapov?...sorry, ako moze niekto povedat, ze ved nech ide chlap na stretavku, ze ma pravo si oddychnut a zena, ktora cely den skace okolo dietata na to pravo nema?...ja som si myslela, ze deti maju spolu 2 ludia a obaja sa maju o dieta starat...zena pocas materskej, ked je chlap v praci a potom spolocne, pretoze aj ona je po celom dni s revucim dietatom unavena, tak ako chlap po praci...a navyse...ked je raz dieta chore a matka ma bolesti, tak sa ako chlap vyserem na celu pokrytecku stretavku a pomozem manzelke..alebo?

luxus10
26. okt 2018

ale autorka nehovori , ze nieco nezvladne, ....a je to o to horsie, ze muza na doma a nie 1000 km kdesi v haji....

my zeny musime a zvladame co sa da, kym sa vieme postavit na nohy...

ale baby , nikde tu nevidim recept na sebca....vcelku by ma zaujimalo, ci niektora , co zazila nieco podobne, to aj nejako uspesne vyriesila....

janka0509
26. okt 2018

Necitala som celu diskusiu, ale ja by som z toho taku kovbojku nerobila. Moj maly sa v noci budil kazdu hodinu do 2 rokov, nakojil sa a spal... A niekedy aj nie, zostal hore aj tri hodiny, nespala som dva roky viac ako 2 hodiny vkuse. Maly spaval so mnou, a manzel v druhej izbe aby sa vyspal do prace, a mne to nevadilo, aj tak by ho nekojil. A teda ci som bola zdrava, ci chora, aj so zápalom priedusiek som sa o maleho starala po nociach, cez den.. Muz pomohol pocas dna, ked bol doma, ale teda vacsinou bol v praci, alebo chodil k svokrovcom pomáhať na rodinný dom.. A niekedy aj von, aj ked to malokedy... Ale uznavam, ked ma nieco bolelo, bola som nervozna aj ja.

zuj
26. okt 2018

osobne by som to nevidela tak tragicky, neviem ako dlho ste spolu ale takych situacii bude este vela a aj o tom je manzelstvo, chapem aj tvoje pocity ale stretavka nie je predsa kazdy mesiac a vacsinou ani kazdy rok, skusila by som skor najst nejaky kompromis aby sa vratil zo stretavky skor, my zeny hold vydrzime viac ako muzi a v niektorych situaciach to treba aj tak brat

kvetinka75
26. okt 2018

panebože, môj muž bol s dcérou dlhšie asi keď mala 2 roky. Dovtedy keď som si musela odskočiť, kaderníčka, obchod, lekár, po hodine volal - plače, čo robiť, prebalená je, najedená tiež. Jednoducho to tak dobre nevedel zvládnuť. A tiež chodil kade-tade. Ale vždy bol rád, keď som bola po ruke. Chodil aj na služobky. Od narodenia dcéry. Celé dni sme boli samé. A dalo sa. A pritom bola veľmi ,,živé,, dieťa. Nespávala, plakávala. Ale s tým som rátala, keďže sme chceli dieťa, že to nebude jednoduché.

pininka
26. okt 2018

@ludmilik13 presne ako píšeš,som hrdá sama na seba ako to zvládam už 12 rokov a viem že ak by sa nedajbože hocičo stalo, nebudem nikde vyplakavania, ale zmaknem to aj sama aj s troma deťmi. Nemala som od detstva ľahký život a preto tieto veci mňa u nemôžu rozhádzať. Fakt ale je,že môj muž nemá problém ostať a deťmi sám a kľudne môžem ísť sama resp s kamarátmi kam chcem. No kto si ako zariadi, tak ma.

jana_eyre
26. okt 2018

a nebola by si nastvana aj ked by si nemala vytrhnuty zub a maly by nemal po ockovani? 😅 uz len tak z principu, ty sama doma s dietatom a on sa bavi na stretavke...

mna ked vytoci malichernost, vybuchnem a v zapati splasnem a je dobre.. nedokazem.sa kvoli blbosti dlho hnevat, muz to vie.. takze ma vzdy necha nech si porozpravam.svoj rozculeny monolog a potom je uz dobre, zasmejeme sa.. 😅

raz ked som bola este len s dvoma detmi a muz siel na sluzobku, ako naschval dostali obaja vysoke teploty.. a zvladla som aj zabaly, lieky a tak.. pri detoch to proste tak funguje..

pininka
26. okt 2018

@jana_eyre si môžme ruky podať, presne aj ja vybuchnem, muž popocuva môj monológ a ide sa ďalej.

17juraj17
26. okt 2018

@jana_eyre Ale jasne ze to ide. U nas napríklad to najhorsie bolo ked som ich mal ja. Zabaly som vzdy daval ja a povracane deti a periny tusim prezliekala zena len dva x za celu dobu. Ublizilo to niekomu ? Nie. To by som mal zenu kvôli horucke alebo povracanému decku odvolavat z dopredu dohodnutého kina s kamoskami alebo nedaj boh z prace ? A co by doma pomohla ? Aj tak je to praca pre jedneho.
Aj to ze ved sme zeny musíme zakusnut a ist dalej to je co ? Raz je niekto rodic tak sa musi starat. Ci on ci ona. Viac ruk je obcas aj tak na skodu.

dudos
26. okt 2018

@17juraj17 tiež si myslím, že otec je rovnocenný rodič tak ako matka. Majú sa spolupodieľať na výchove, či v ľahších dňoch či v ťažších dňoch. Môj manžel zvláda všetko. A ja som kľudnejšia, lebo viem, že ak by sa mi niečo stalo tak to vie zvládnuť. Viac menej sme ako pár s dieťaťom bez pomoci jednej a druhej babky. A to ich máme v blízkosti nášho bydliska. Nie je to ľahké, ale zvladame to. Som pyšná a vďačná za to, že môžem byť ženou môjho muža. Keď to tu tak niekedy čítam, naozaj som vďačná.

ebi88
26. okt 2018

@dudos cez den muz maka v noci krmi dieta. A ty co robis?

evalin88
autor
26. okt 2018

@sense ja som necakala ze sa zmeni.. pred malym mi nevadilo ked chodil.. a chodil castejsie .. lebo je spolocensky.. jasne ze keby robil na smeny v praci tak ok to neriesim.. ale ak mi neni dobre.. proste som cakala ze bude aspon nahlas zvazovat moznost ze bude doma.. ako prejav spokupatricnosti.. a on zadrel ako sa tesi do prace lebo s malym je to narocne.. a ako sa pojde "ozrat"... aani naznak empatie alebo dacoho.. a dnes iba napisal sms ci sa hnevam.. ale o malom nic.. tak je ticho a mne je to v podstate fuk

sense
26. okt 2018

@evalin88 tak si mu mala povedat je mi zle a nechod nikam ...vies ludia sa nemenia a nevadilo ti to predtym tak mu mas twraz povedat ze tI to vadi...komunikacia je zaklad kazdeho vztahu