icon

Vzali by ste na 3 týždne k babke do Talianska kamarátku svojej 17-ročnej dcéry?

19. júl 2022

Ahojte, ideme k muzovej mame na 3 týždne do talianska, konečne ju pozrieť po dlhej dobe, to je hlavný cieľ cesty (bývať budeme samozrejme u nej) , mame maleho syna a skoro 17 ročne dievča a dnes mi oznámila ze sa rozprávala aj s IT babkou a spolužiačkou a jej mamou, ze by chcela aby sme ju vzali so sebou, aby mala kamošku, talianskej babke to nevadí, spolužiackina mama vraj súhlasila (ešte sme sa o tom spolu nerozprávali osobne) ale teda my s mužom rozmýšľame ci vôbec niečo také povoliť kvôli rizikám a zodpovednosti za cudzie dieťa, skôr sme za to nevziat ju so sebou a nech jej to len oznámi, keď vedela byt hrdinka skôr ako sa nás co i len spýtala, je to podľa nás až veľmi veľké riziko keby sa jej niečo stalo, hoc len blbý úraz na bicykli...mate niekto osobnú skúsenosť ze ste brali kamošov vašich detí so sebou do cudziny a dopadlo to v pohode? Ďakujem za každý názor a najlepšie osobnú skúsenosť

hrdinka

Strana
z5
elis248
21. júl 2022

@a_adamcova babku môže mrzieť, že vnučka sa bude venovať kamarátke a nie jej. O takmer dospelých ženách... to je na dlho. Osobne poznám aj tridsaťročnú, ktorá je síce dospelá a má dieťa, no bohužiaľ správanie ako puberťáčka. A odnáša si to jej dieťa, na ktoré úplne kašle. Dospelá žena sa má vedieť aj správať a poznať aj nepísané pravidlá slušnosti. Frajer a kamarátka je dosť rozdiel, hádam všetci vieme aký.

svetlonos
22. júl 2022

@akvi ano a je dost hrozne, ked sa to stane tvojmu dietatu nieto tak cudziemu.

svetlonos
22. júl 2022

@missdiva pozri, ty to beries inak, v poriadku. Ohladom potapapania - pointa bola v tom, ze islo o rodica a nedokazal zachranit situaciu. V takychto pripadoch nebudem mat nasadene ruzove okuliare. Moja zodpovedodnost, moj pohlad, moje rozhodnutie rozhodnutie.
Autorka sa pytala na rozne nazory, nie na komenty k nazorom.
Je super, ze sa tu vyjadri viec ludi a ona si vyberie a rozhodne sa podla seba najlepsie ako vie.

derdia
22. júl 2022

Ahoj, ak mas dceru slusnu, ktora ta posluchne, ktora dodrzi slovo a aj jej kamaratka je slusna baba, ktora sa bude vediet prisposobit a respektovat vas ok.
Aj dcere by tam bolo lepsie ked budu dve... Ale zaklad je co suto za dievcata... Aby nahodou neostali v druhom stave s nejakym talianom😆😆😆(prepac za uprimnost)

Strana
z5