icon

Vzťah 32 ročnej a 22 ročného

glamourwoman
11. jan 2017

Ahojte, chcem sa opýtať, či vzťah 32 ročnej ženy a 22 ročného muža môže fungovať.
Ďakujem za odpovede.

Peťa

eni01
11. jan 2017

22 ročný "chlap" je chlapec a nie muž, myslím si, že ten vztah by mal budúcnosť keby on mal 32 a ona 42 len moj názor ale nech sú štastní!!!!

sazumak
11. jan 2017

Za mňa áno 🙂 A držím palce, nech to vydrží 🙂

macka1007
11. jan 2017

Moju 25rocnu sestru nechal jej 22rocny priatel koli 42rocnej ,,tete"😂 tak preco nie 😊

dominika6
11. jan 2017

nie nemôže...jedine ak je pribrzdená zakomplexovaná 30čka a 22ročný svetom ošlahaný samostatný chalan...inak nie..
lebo dnešnej dobe sú tak chalani pozadu,že sa im ani v 40tke nechce od maminej cecky

rebeka7501
11. jan 2017

A prečo nie ? No záleží od viacerých faktorov : psychická vyspelosť, koníčky - spoločné záujmy, niečo málo i vzhľad (nie krása) - niektorí v 25 vyzerajú na 40 a naopak, v niektorých prípadoch by to mohlo budiť dojem matka so synom.
Môže to vyjsť a nemusí, veď predsa ak je parner starší od partnerky aj tak to v mnohých prípadoch skončí.
5 ročný krásny vzťah dá určite viac ako 30 rokov nefungujúce manželstvo.

dilino
11. jan 2017

jasné že to môže fungovať moja mama ma 55 rokov a jej priateľ 45 rokov a funguje to už niekoľko rokov takže ak si rozumiete vek nehraje rolu

zltalienka
11. jan 2017

Mám

zltalienka
11. jan 2017

Mám v okolí 3 páry s cca 10 ročným vekovým rozdielom, žena je staršia. Všetko majú deti, buď dve alebo jedno a dlhodobo im to funguje (aj cez 10 rokov). Podľa veku detí muži mali okolo 25r, keď mali prve dieta.
Takže za mňa - dá sa to.

lintu
11. jan 2017

v prvom rade by s tým vekovým rozdielom mali byť vysporiadaní tí dvaja, ktorých sa to týka... ak budú žiť v pochybnostiach alebo budú ten rozdiel neustále riešiť, tak ich asi nič dobrého nečaká....

lennaa
11. jan 2017

@lintu to je to najhorsie ze pokial sa ti dvaja ludia s tym nezmieria tak je ten vztah o nicom, vek by nemal byt prekazkou. Prekazkou je len vtedy ak to samy dovolime. Myslim ze ked sa dvaja maju radi tak je uplne jedno aky vekovy rozdiel je medzi nimi 🙂

pillipilli
11. jan 2017

Ahojte ja poznam jeden par ( kamaratkina mama) ona je o 11 r. starsia ,maju dceru a este ona ma z predchadzajuceho vztahu deti. Funguju uz hadam 20 r. ale samozrejme ona je ziarliva lebo uz na nej vidno ten vekovy rodiel. On zavse ozije u nejakej milenky a je rad ked sa to ona nedozvie. Takze vsetko je mozne ,len zalezi na ludoch ake maju priority v zivote. Tak isto mladsi ako aj starsi o 10 r. chlap ta moze podvadzat. Hlavne musite od zivota chciet aspon priblizne to iste a mat v tom jasno akym smerom sa to ma uberat.

kiwi3
11. jan 2017

vzdy ked som mala mladsieho partnera, tak sa mi zdal tak nejak dusevne pozadu. v urcitom zmysle to naozaj bolo ako s dietatom, takze pre mna skor nie. ale ludia su rozni, mozno vo vyssom veku je to lepsie, aj biologicky to vychadza, kedze zeny ziju dlhsie. v kazdom pripade ja takym vztahom celkom fandim, neviem preco by zeny nemohli mat ovela mladsich partnerov, ked muzi si hladaju aj o 30 rokov mladsie. prakticke nevyhody su 1., ze sa clovek ovela viac zaobera svojim vekom, starnutim a porovnavanim s tym partnerom a 2. tlak spolocnosti, lebo je to stale nieco nestandardne.

fadama
11. jan 2017

moj bratranec ma 30 rokov a teraz sa zenil s 55 rocnou tetou no co uz na to povedat....

mima4
11. jan 2017

teoreticky áno, pokial to obom vyhovuje.
Pre mna osobne ako zenu je to nevabne a nepritazlive...

@glamourwoman

oldman50plus
11. jan 2017

Mal som dobrý pohľad na dve manželstvá, jedno v rodine, jedno blízky kamarát, v oboch prípadoch presne 11 rokov chlap mladší. Obe manželstvá sa rozpadli krátko po tom ako žena prešla cez 50ku hoci obaja chlapi boli silne rodinné typy, nie záletníci. Ale tá žena tak nejak spohodlnela možno viac duševne ako fyzicky, kým teda 40tnik je ešte značne dynamický a čo si budeme hovoriť, aj čo sa sexu týka v plnej aktivite...

eeffka
11. jan 2017

@oldman50plus a kto podal ziadosti.reps bol iniciator rozpadu ?

sardinka32
11. jan 2017

Podla mna musi s tym byt vysporiadana najma ta zena - starnutie fyzicke a aj mentalne. Predsa len 10 rokov je dost. 32-rocna je uz zrela zena, 22-rocny, cest vynimkam, je len chlapciatko...lahko sa zalubi. Tiez treba riesit otazku, kedy chcu mat takito dvaja vekovo rozdielni ludia deti. Viem, ze je to klise...ale stale mam v hlave, ze chlap by mal byt od zeny o 4 roky starsi, aby sa mentalne vyrovnali...tym sa nechcem panov dotknut, vravievala to uz moja babka.😉 Nie ze by som ju pocuvala, mam o rok mladsieho, ale 10 rokov je fakt dost, moj nazor. Teraz je to vsetko nastavene tak, ze ja uz som nadobudla dojem, ze chlap pred 30 tkou, je este pubertiak. :D Pre mna je odstrasujuci priklad Adela Banasova. Ale laske fandim a hoci mozu byt rozumove argumenty akekolvek, vynimky existuju. 🙂

lubhomira
11. jan 2017

Som živým dôkazom toho, že to fungovať môže, a veľmi dobre 🙂 Môj ex bol odo mňa o 4 roky starší a našiel si o 7 rokov mladšiu 😝 Je to veľmi individuálne, ťažko paušalizovať 🙂

suelop
11. jan 2017

Ked ma on po 30tke a zena o 10r viac tak mozno ok. Ale 22 a 32.... ako ulet, par mesacna romanca asi v pohode. Len co potom ked on bude mat 32 a ona 42.... bude ju este chciet??

tominko2612
11. jan 2017

moze...musis to citit najma ty a nie my - ostatne uzivatelky MK. my nepozname ani teba, ani jeho.

emilia25
11. jan 2017

Ja mam 31 a moj muz je sice starsi a ma 41.sme spolu 11rokov a za tie roky mu pribudli aj vrasky aj sedive chlpi a ja ich nanom milujem a aj mne.a stale sa milujeme a vobec mi nevadi ten rozdiel vekovy.sme proste obaja na rovnakej vlnovej dlzke.ale nevedela by som si predstavit opak.proste chlap by mal byt vzdy starsi od zeny.

alaguema
11. jan 2017

@glamourwoman dnešní 20-tnici sú veľmi nezrelí. To nie je muž, ale chalan. 32 ročná žena už by mala teoreticky dozrievať. Fyzicky to samozrejme môže byť medzi nimi (vami?) všetko super, ale mentálne a duševne neviem. Mala som mladšieho frajera, iba o 4 roky a začal mi liezť na nervy práve tým, aký bol nevyzretý. Ale určite sú aj výnimky. Vo vyššom veku ale neviem...Žena sa po prechode fyzicky začne postupne meniť a pre muža medzi 30 a 40-kou môže dosť stratiť na fyzickej príťažlivosti, aj keď pri dnešných vymoženostiach k tomu nemusí dôjsť, len zas nie každá je ochotná podstupovať plastické operácie a ak áno, nie každý zákrok sa musí podariť a ak sa aj podarí, človek prírodu neoklame a žena je jednoducho už v životnej etape, v ktorej by mala vrcholiť duševná (alebo aj duchovná) zrelosť a telesné veci idú do pozadia. Ja osobne by som asi nechcela mať toto obdobie naplnené hektickou snahou udržať sa mladá pre mladého a nemôcť si naplno vychutnávať to, čo táto etapa so sebou prirodzene prináša.

tinuskamartinuska
11. jan 2017

no ak je zodpovedný a vyzretý a vie,čo chce áno,ale pozor dnešní dvadsiatnici muži sú katastrofickí, ako zo zlého filmu ! nevedia nič, mamičkini miláčikovia,chlasty, párty, kamoši, nič nevedia doma porobiť,o nikoho sa postarať, pubertiaci, dávať si treba pozor na to , aký je... A neviem,ale prestav si to, o 10 rokov neskôr...ja by som sa cítila ako jeho mama,sorry...prišlo by mi to divné, nikdy v živote som nemala mladšieho partnera ani o den, vždy boli starší odo mna,a mladšieho by som ani nikdy nechcela, lebo všetci čo sú mladší odo mna,sa mi zdajú totálne nevyzretí a nezodpovední,ako puboši,a ja nie som na chlapčekov,

nada847
11. jan 2017

neviem pre mna je toto taky nonsens neviem si celkom v praxi ten vekovy rozdiel predstavit, keby to bolo opacne tak skor ale takto neviem, ako sa hovori ze muzi su o niekolko rokov pozadu ako zeny ci ako to je a povedzme si ako to je 22rocny chlapec este chce pit, bavit sa uzivat si.

suelop
11. jan 2017

Z

suelop
11. jan 2017

Z psychologickeho hladiska je prvych devat mesiacov slepa zalubenost a clovek vnima svet cez ruzove okuliare a partnera vidi len v pozitivach. Potom pride vytriezvenie a zcnu nam prekazat nejake

suelop
11. jan 2017

...prekazat nejake veci. Takze ked za tych devat mesiacov neotehotnies (co je dnes modny trend),tak uvidis ci s nim chces byt... 😉

nikolba
Autor odpoveď zmazal
yollanda
11. jan 2017

@fadama No co na to povedat? :D.Kolaciky boli dobre, nie? Tetulu uz asi tazko nabucha

moonlight1210
12. jan 2017

@glamourwoman pokial on je vyzrelostou napred a ty zase duchom mlada, tak sa mozete pekne dusevne stretnut a moze to vydrzat.

podari sa to sice len minimalnemu mnozstvu parov, ktore maju takyto vekovy rozdiel, ale su take.
zo znamych osobnosti mi v rychlosti napadaju napr. agatha christie a jej druhy manzel (15 rokov rozdiel). alebo hugh jackman (13 rokov mladsi od manzelky).

ale inak primalo info na vas konkretny pripad, aby sa dal posudit.
nehovoriac o tom, ze ak teraz lietate na chemii, tak vam aj tak moze povedat kto chce-co chce, beztak sa budete nakoniec ohanat tradicnym "ale u nas je to nieco celkom ine". preberiete sa cca za rok-dva. a az ak to vtedy bude fungovat, potom mate sancu. inak nie.