icon

Vzťah 32 ročnej a 22 ročného

glamourwoman
11. jan 2017

Ahojte, chcem sa opýtať, či vzťah 32 ročnej ženy a 22 ročného muža môže fungovať.
Ďakujem za odpovede.

Peťa

Strana
z3
tehula2016
12. jan 2017

Ja som ako 30 rocna opustila mojho vtedajsieho 36r. partnera 3 mesiace pred svadbou kvoli 22 rocnemu nezamestnanemu chlapcovi,kt. byval este s rodicmi..neskutocne som sa zalubila,obetovala prenho vsetko,proste som vsetko stavila na jednu kartu..do polroka som uz bola tehotna,po 2 rokoch sme mali svadbu,prislo dalsie dieta a som neskutocne stastna..zaciatky boli tazke ale vsetko sme ustali a sme prikladom pre okolie,ze vek nie je prekazkou..

dorottka
12. jan 2017

Zalezi od vyspelosti chlapa - niektori su v 22 rokoch zodpovedni a vztah s nimi je super a ini su este v 33 velke deti. Najma mamickini maznakovia - tam je asi jedno aky vek, trapit sa s nim budes roky, hadam aj v 40tke 😝

libawet
15. jan 2017

@glamourwoman určite môže - na chvíľu, kým pominú " ružové okuliare " , potom nie. 32 ročná je pre 22 ročného stará a on zasa pre ňu mladý, no hlavne mentálne, iné záujmy, iné názory...jedine, že by ten 22 ročný bol psychicky " starší " a teda skôr pozerá po starších ženách, lebo si s rovnako vekovou kategóriou nerozumie, čo je skôr výnimka a extrém. Trochu je mi však záhadou tá 32 ročná žena. Možno je len sex. neukojená a mladý zajko jej vyhovuje, teda po tejto stránke, na život ako taký skôr nie.

libawet
15. jan 2017

@sardinka336 nedá sa odpovedať, tiež musím dávať najskôr zavináč a nick toho, komu píšem nor. napísať, už to trvá tuším 4 dni a nikto s tým nič nerobí, bolo by dobré napísať adminke tohto fóra, raz som jej už tento problém písala, ihneď opravila a fungovalo to, no neviem jej nick.....

sardinka336
15. jan 2017

@libawet ja to iste...furt davam zavinač a nick..
uz so pisala jednej adminke a ona mi dala tuto ,,skvelu radu,, ze mam dat zavinač atd....ale ked tam treba napisat ako ,,zavrie temu,,tak to tam je hned...ale toto nevyrieši. Napišme viacerí...idem pozriet komu sa da...

sardinka336
15. jan 2017

ja som napisala tejto...napište jej viaceré...ze odpovedz pod prispevkom nefunguje...na jedneho sa vyprdne...ale ked jej viaceré napišu tak mozno to pozru....
https://www.modrykonik.sk/blog/xxxxxnnnnn/

estrella5
15. jan 2017

Jasné, že nemôže... Trepem...
Pre mňa je to rovnaká otázka ako "môže fungovať vzťah tmavovlasej a blonďavého?"
O dotyčných dvoch ľuďoch nevieme nič. Nevieme aké majú názory na dôležité /či kľudne aj menej dôležité/ veci, nevieme aké majú predstavy o fungovaní vzťahu, nevieme aké majú povahy,... nevieme o nich absolútne nič. Len vek a podľa toho ich máme zaškatuľkovať do kolónky "bude ten vzťah fungovať" alebo kolónky "nebude ten vzťah fungovať"? 🙂 Aaaach...

libawet
15. jan 2017

@xxxxxnnnnn prosím o odstránenie zasa toho istého problému, ktorý sa na MK dosť pravidelne opakuje, a to, že sa nedá automaticky odpovedať tomu, komu chceme, no musíme dať zavináč a nick " ručne " , pp. to nejde viacerým užívateľom, niektorí tak nedávajú nick a nevieme, komu sa vlastne odpovedá a na koho sa reaguje, stráca sa tak význam diskusie, za odstránenie tejto chyby ďakujeme.

libawet
15. jan 2017

@sardinka336 áno, táto mi to vtedy odstránila, ďakujem ( musím si to do budúcna zapamätať ).

xxxxxnnnnn
16. jan 2017

@libawet chybu som nahlásila. Verím, že ITčkári na tom popracujú čo najskôr

Strana
z3