icon

Vzťah kvôli deťom

15. mar 2022

Aky mate nazor na udrziavanie vztahu kvoli detom? Dobry otec, stara sa aj o domacnost, ako clovek fajn, len sa nerozpravame o partnerskych veciach, nema zaujem riesit nas dvoch a tiez uz niekolko mesiacov nema zaujem ani o intimne veci. Zostali by ste kvoli detom?

Strana
z2
viellik
16. mar 2022

Nie, osobne by som tak fungovať teda nevedela. Radšej by som bola sama

autor
16. mar 2022

@viellik jedine co mna desi je, ze on to otoci ma mna, ze ja som rozbila rodinu a ukradla som mu deti.

mk22
16. mar 2022

Ale ved ty nikomu deti neukradnes😀 bude otcom kým bude žiť.
Môže sa starať tráviť čas, začne im variť a všetko to co robíš ty a on to nevidí.
Aké ukradnúť.. Keď chce žiť ako mních nech sa páči.
Aké otočí.. Také výkriky o ničom.. By som mu to hneď vysvetlila.
Deti ti nekradnem..nech sa páči venuj sa im koľko len chceš.
Po rozvode sa krásne dohodnete kto kedy ako.
On bude ako mumak sam.. Mat veeeela času na deti a ty s veľkou pravdep stretneš niekoho kto ťa ocení celú ako človeka ako ženu ako matku.
Nič neobvyklé predsa.
Že jemu nechýba intiminita sex a všetko okolo, neznamená ze ty si povinná s tým súhlasiť, spolupracovať sa obetovať.
Máš na viac.
Ale to už je na tebe ako sa rozhodneš.
Hlavne nech neplače ze mu kradnes deti 😀

autor
16. mar 2022

@mk22 niekedy si myslim,ze on ani mna nechce od seba pustit, len sa hra na hrdinu, ked na to pride tema. Len smutne je ze snazit sa mu nechce.

mk22
16. mar 2022

Myslieť si môžeš, dôležité sú činy, ako sa správa, snaží.. Co chce nechce.. Reči si môže nechať z toho nemáš nič a prázdne reči sú pre detské lasjy😀
Hrdina, nehrdina.. Ako som vyššie napísala.
Mňa by zitie ako súrodenci nenaplnalo a ta predstava nsjbl rokov by ma desila.
Život je krátky a rýchly.
Každý deň žijeme naplno.
Nebudem potláčať potreby kvôli niekomu kto si to želá a kto sa tak rozhodol.
Nech rozhoduje za seba.
Ale z tvojho písania mi príde ze tebe sa stačí vypísať po sťažovať a čas ukáže.
Prejde rok dva tri a uvidíš.
A tak zostarnes ako myška.
A keď deti vyrastú a budú mať svoj svet budeš po večeroch sedieť sama.

danulicek
16. mar 2022

my tak teraz už nejaký čas fungujeme a pár mesiacov ešte zrejme budeme, z vlastnej skúsenosti - takto by som "do dôchodku" nevydržala žiť. to povestné "kvôli deťom" je sakra pohodlná výhovorka. málokto si uvedomuje, že tie deti to veľmi vnímajú - hlavne, ak tá "frustrovaná strana" ich stále zaťahuje do svojho trápenia či krivdy. A myslím, že je lepšie mať spokojných a vyrovnaných rodičov, hoci každého zvlášť, ako dve kôpky nešťastia a nervov každý deň vedľa seba.

lea202
16. mar 2022

Pre mňa je to taká výhovorka, ja neviem, nevedela by som žiť v takom to vzťahu. Deti sa s tým vyrovnajú a ty si možno nájdeš niekoho, s kým to bude fungovať po všetkých stránkach a o to by som sa aspoň ja teda obrať nechcela

autor
16. mar 2022

@mk22 chvilu mi trva kym sa rozhybem, lebo potrebujem viac negativnych reakci od neho, aby som sa definitivne utvrdila,ze to nechce zachranovat. Kvoli detom nechcem konat zbrklo. Ale potom ked uz sa definitivne rozhodnem a zariadim veci okolo toho, uz nebude cesty spat.

autor
16. mar 2022

@danulicek vy ste preco v takej situacii?co sa pokazilo medzi vami?

mk22
16. mar 2022

Ulož deti spat, sadnite ti za stôl a popros ho nech počúva.
A spustíš.
Všetko, čo si na ňom vážiš, čo ťa trápi.. Co chceš zmeniť, ako chceš žiť vo dvojici.. A dáš mu priestor.. Nech sa vyjadrí.
Jeho názor, predstava ako ďalej chce žiť.. Ci sa plánuje dotknúť sa ta, sulozit sexovať proste ci ma v plane žiť ako dvojica muž žena.
Ak nie, nuž.. To by som natvrdo oznámila co sa bude diať, čo urobím.
Nebudem svoj život prisposobovat sebcovi.
A nech sa nebojí deti si užije až az

ljzozv
16. mar 2022

HM. Vydržala som to hodnú chvíľu. Bolo toho ale viac. Ale hned ako som mala možnosť odísť niekde inde bývať, tak som išla.
A zrazu som bola pokojnejšia, dieťa tiež.
Otec je naďalej a paradoxne sa snaží teraz viac. Prečo asi?
Len budem stále tvrdiť, že snažiť sa mal viac, keď bolo dieťa malé 🤷‍♀️.
Nedokázala by som takto fungovať, ale do dôchodku, príde mi to ako zahodenie svojho života a stále ľutujem, že som neodišla skôr. Ja som nezostávala kvôli deťom, ale nemala som kde bývať.

bert22
16. mar 2022

ale toto co opisujes snad nie je nieco, co sa este neda dat do poriadku ci? skuste poradnu alebo jednoducho sa to treba pokusit napravit, ak nie tak hold, nech sa stara, mozes skusit od neho odist, deti citia ked nieco nie je v poriadku, umelo by som neudrzovala nieco take potom pri zivote.

karolinav
Odpoveď bola odstránená
autor
16. mar 2022

On sa zlakol aj toho,ze som povedala,ze ak odidem prec,tak nebude s detmi kazdy den. Ze naco sa mam odstahovat na to, aby chodil kazdy den na navstevu, komu by to prospelo?

petkavka
16. mar 2022

Ahoj- tak z toho co citam, tak zacinam chapat, preco manzel nereaguje - Ty riesis psychologa (pi_viny riesit, Len nie podstatu) X aj ja vidim ze potrebujete sexuologa (sex je u vas problem).Za dalsie Ty tvrdis ako SA ma pred tym umyt X manzel sa umyva kazdy den - zase uplne spatne cele - to ako sa rano mas tulit Ku nemu- vytvori sa atmosfera .... A Ty to utnes- nie nie- Bez sa umyt (si spinavy)? Skus sa inspirovat u 18rocnych - isto v aute nie je sprcha 🙂. Takze neries blbosti, nevypisuj litanie textu, ale urci si co je problem a ten pories. Odporucanie- spytaj sa muza ze kedy a preboha nekaz atmosferu - mas snad 50? Znejes ako moja babicka. Este postelne pradlo po tom vymen 🙂 Prepac za sarkazmus- nedalo mi inak. Je to u teba nastastie tak zjavne a jednoduche riesenie 🙂

autor
16. mar 2022

@petkavka to s tym umytim ani neviem kedy som povedala, to on tvrdi,ze som to vravela. Ale pravda je,ze vonavy chlap je pre mna pritazlivejsi, nemyslim si,ze rychla sprcha je problem

petkavka
16. mar 2022

Ono to nemusi byt vobec problem vecer, Kef je to automaticke a atmosferu si vytvoris napr. pri Vinku ...rano to moze byt problem ked to prerusi aktualnu chvilu .....Z muzskeho pohladu: Aku chut by si mala, ak by ti muz povedal, ze najskor chod vyprazdnit mycku/spravit ranajky/povysavat ....mozok preradi na pracovny mod a uz nie je tak lahke sa vratit.....kasli na to, co sa patri/ma a skus vytvorit atmosferu ....kup si peknu kosielku/sprav dobru veceru/pusti hudbu ...a hlavne pozor, nezafunguje to hned- ja by som ta uprimne tak 2x poslala do pr..le (akoze princip 🙂). A na 3x sa tvarila, ze ked to musi byt 🙂 🙂 ....drzim palce.

Strana
z2