Vzťah po nevere
Zeny mate niektora realnu skusenost ako dalej vo vztahu po nevere? Zazili ste? Ako to dopadla? Priatel si v novej praci zacal s kolegynou trvalo to cca mesiac. Neprestal s nou hned ako som to zistila vyhodila som ho stale vypisoval atd.nakoniec dal vypoved radsej. Teraz sme spolu zas. Mame 2r dcerku. Ma taky vztah vyznam? Stale nato myslim ako bol s nou..
pozri zažila som si to aj ja. o to horšie že som to nečakal hoci sme mali problééééémy (ale to nikto). ale skôr som to nečakala z dôvodu že z prvou ženou sa rozviedol práve kôli tomu že si ona našla nejakého. a vedel ako to strašne bolelo. bol to neopísateľný pocit a dodnes keď si spomeniem to nesmierne bolí (su to 3 roky) o to horšie že ta "štetka" býva vedľa vo vchode. prví rok som bola paranoidná všade akm šiel som si myslela že sa s ňou stretáa. pri hádkach som mu to predhadzovala na oči čo je samozrejem najhrošie. na to aby sme boli po tomto spolu a aby sa na ňu vykašlala predhcádzalo moje prečo nezachraňoal radšej náš vzať a hrabal za za inou, a nech to vyskušmae šak uvidíme. ...chce to čas. dnes máme manželstvo ako nikdy pred tým.
No ja neviem. Podla mna je ine ked to spravi naozaj len raz ako ked to taha dlhodobo. A nemal by toto sudit niekto kto to este nezazil. A ked ani sam nevie aky mal na to dovod,to uz co je za vyzreteho chlapa?
Zeny, vy sa fakt nevazite...
@dollynkaa Never tomu,ze to skoncilo,to len pred tebou akoze....a on to svoje bla,bla,bla....
@dollynkaa verim ti ze stale nato myslis, nevera je velmi zla a vybudovat si ju naspat je v niektorych pripadoch naozaj velmi tazke. Neviem si predstavit keby mna muz podvadzal ci by som s nim vedela byt aj po tom. Obdivujem ta ze si sa k nemu vratila. Ale ako vidim, asi s nim nie si stastna, ze?
@dollynkaa http://www.martinus.sk/?uItem=47847
je to o naplnani potrieb partnera a je tam oboznamenie s "citovym kontom" a ked sa nad tym clovek zamysli, naozaj to tak nejak funguje.
hlavne riesit to musite chciet obaja
neviem si predstaviť, že by som dokázala s niekým takto fungovať "po" nejakej nepríjemnej udalosti....nejde o neveru a odpustenie, ale o ten "škrt", ktorý sa v tom vzťahu stal, je jedno či je to nevera, alebo iné problémy v zmysle sklamania, v zmysle nenaplnenia mojich túžob, vtedy u mna ten človek končí ako partner, ale nemám problém prijať ho ako kamarata. jednoducho ako partner definitívne končí, nemám si ho prečo vážiť, ani obdivovať, preto ma taký človek už nepriťahuje, neláka, nič....
@dollynkaa no vidis a stale vahas..viem,je tam dieta,ale aby to nakoniec nedopadlo tak,ze odpustis,on ho casom zacne znova niekde pchat aj ked sa to nemusis dozvediet. On bude jak pan kral a ty naivka,ved slubil uz sa nestane. Pripadne ked sa znova stane,zas si najdes dovod preco odpustit a ostat a nakoniec zhnijes pri nejakom debilovi. Nemyslela som to osobne. Byvaly chodil na prietrtky stale,vyplakaval,sluboval a kecy jak ma miluje a poznacilo ma to tak,ze mam problem verit mojmu muzovi po deviatich rokoch a nedava mi pritom ziadne dovody mu neverit
Ahoj prezila som to iste s tym ze on vypoved nedá l v praci a stale spolu pracuju napis spravu
@ejmi25 takze si svojmu manzelovi odpustila a zostali ste spolu, tak je ? ako to zvladas, to, ze je s nou v praci ? Ja by som to asi nedokazala....
No mal by si nsjst prácu v čisto v mužskom zastúpení tam je istota ze sa to nestane inak si myslím ze si nájde zas a opet druhú kolegyňu kedze to urobil uz viac krát a vernosť do konca života mu nic nehovorí.
@emilia25 akoze myslim ze cisto muzsky kolektiv je najhorsie co moze byt z tohoto hladiska....ti muzi su tak naspeedovani kedže zenu v praci nevidia, ze ked sa tam co i len mihne nejaka umazana upratovacka, tak div ze sa o nu nepobiju....tiez som takto dumala, moj ex robil v automobilke, ja reku konecne aspoň tam nemá pokusenie a potom som sa dozvěděla jako to tam "funguje"......
Čítala som len pár príspevkov a teda ja ti poviem toto. Na jednej strane je pravda že sa človek môže zmeniť - vlastná skúsenosť presne v takomto prípade. No na druhej strane aj keď odpustis bude tá to skriet dokonca života. Možno pár mesiacov bude pokoj no stále to bude v tebe. Teda aspoň tak je to u mňa. Strašne veľa vecí aj banality mi to pripomenú. U mňa je asi horšie to že som si prečítala komplet ich trojmesačnú konverzáciu, videla fotky atď. Takže stále to mám pred očami....nevravím že nám to neklape. Máme normalny vzťah len mňa to vo vnútri ťaží a veľakrát si aj po tych troch rokoch poplacem. Ale zase viem že ho to trapy a je mu to ľúto čo spravil. Záleží to od človeka. Sú takí čo sa nepoucia a budú v tom pokračovať no úprimne ak podal kvôli tomu vypoved tak je šanca na zmenu a že to myslí úprimne.
@andrea_galova ano ved toto ja som ich videla aj nazivo jak si stadtne idu ruka v ruke atd a nemozem na toto nejak zabudnut. A aj to co som nevidela si predstavujem..

A predtym (v predoslych vztahoch) uz podviedol? Lebo este je moznost, ze to spravil raz, zere ho svedomie (preto aj vypoved) a uz to nespravi. To by bolo na tu pozitivnu notu...