icon

Vzťah po nevere

dollynkaa
24. apr 2016

Zeny mate niektora realnu skusenost ako dalej vo vztahu po nevere? Zazili ste? Ako to dopadla? Priatel si v novej praci zacal s kolegynou trvalo to cca mesiac. Neprestal s nou hned ako som to zistila vyhodila som ho stale vypisoval atd.nakoniec dal vypoved radsej. Teraz sme spolu zas. Mame 2r dcerku. Ma taky vztah vyznam? Stale nato myslim ako bol s nou..

charity
28. apr 2016

@dollynkaa Ja Ta nechytam za slovicka. Len som chcela vediet, ci je spravny cas Ta upozornit, ze ho prestavas lubit, teda ze sa Tvoj vztah k nemu rospada.

charity
28. apr 2016

@dollynkaa Tvoja mama Ta uci tolerovat prekrocenia Tvojich hranic a robi Teba vinnou za nieco, za co nemozes a pouziva citove vydieranie. "Hadam nechces kvoli nevere zobrat malej otca." Mozno preto ostavas vo vztahu, kde Ti rozum a instinkty velia utekat.

dollynkaa
autor
28. apr 2016

@charity no toto mas asi pravdu. Lebo presne toto iste moja mama otcovy odpustila lebo ved kam by isla bez penazi. No a to hned povedala aj mne. Co budem bez penazi. A rozum mi asi veli utekat ked bol len po 4r co sme spolu schopny toto spravit. Ale pritom bez neho si to neviem predstavit

dollynkaa
autor
28. apr 2016

@lubkavargova1 ano to mam aj v plane hned ako sa z materskej vratim naspat do prace ;)

dollynkaa
autor
28. apr 2016

@cecilia68 vies kolko krat som si uz slubila ze si zavrem hubu radsej do dveri ako nu to furt vycitat ale stale mi to vybehne

jahodka11
28. apr 2016

@dollynkaa pokial mu uz nedoverujes, tak by som od neho odisla...a malej otca neberies, ved je predsa stale jej otec a moze ju vidat a stretavat sa s nou,kedy len bude chciet....toto by som riesila ako posledne, momentalne si najdolezitejsia ty a to,co chces!

lubkavargova1
28. apr 2016

@dollynkaa a co si Panbozko, ze odpustat a zabudat???? Podla mna je prave normalne, ze sa citis ukrivdena a mu to aj pripomenies. Aj ty potrebujes dostat vsetko zo seba von. Inak by si fajne zcvokla po case. Jasne, ze mu to nebudes otrepavat o hlavu kazdu minutku, ale zase nema vyznam dusit v sebe vsetko.

cecilia68
28. apr 2016

@dollynkaa Nahrávaš mu ☹ Počúvni ma, viem o čom to je a nekecám do vzduchu ☹

maria1989
28. apr 2016

@lubkavargova1 Ak majú byť spolu, raz by mu to mala odpustiť. Keď bude "neverníkovi" stále otrepávať neveru o hlavu, on sa s ňou nebude cítiť dobre, a možno odíde aj sám. Kto by sa chcel vracať domov k večne vyčítajúcemu partnerovi.

dollynkaa
autor
28. apr 2016

@cecilia68 tym ze mu stale pindam myslis ze

dollynkaa
autor
28. apr 2016

A zeny ako by ste pochopili ked vam po prevali nevery povie "Zaslo to pridaleko to som nechcel " stale rozmyslam co tym myslel

emarekova
28. apr 2016

@dollynkaa mozno flist,obcasne stretnutie vo vsetkej pocestnosti alebo jednorazovku. V kazdom pripade je to blbe..

dollynkaa
autor
28. apr 2016

@emarekova nebola to jednorazovka trvalo to minimalne mesiac. Ja som skor by z toho pochopila ze sa zalubil alebo co

emarekova
28. apr 2016

@dollynkaa viem,ze to trvalo.tym som myslela ako by som to pochopila ja.alebo to co si napisala,ale potom by asi s tebou nechcel ostat a neprosil o odpustenie.neviem..

dollynkaa
autor
28. apr 2016

@emarekova ja neviem mna hned toto napadlo ze sa zalubil. Ale jo ano ved mi vypisoval ze ma miluje tak ja neviem. Ale asi zalubeny bol lebo na prvy krat to neukoncil.

emarekova
28. apr 2016

@dollynkaa kto vie..pravdu vie len on a je otazne ci to co hovori tebe je pravda..

dollynkaa
autor
28. apr 2016

@emarekova ano ano chlapy toho navypravaju no..

emarekova
28. apr 2016

@dollynkaa veru.a ako to je teraz ak smiem vediet?tvarite sa ze nic a dusis to alebo sa hadate,ci nebavite vobec?ako sa chova on?

dollynkaa
autor
28. apr 2016

@emarekova on sa uz odvtedy co to akoze ukoncil nechce o tom bavit a tvari sa ze nic. Bavime v pohode vsetko a sex uplne brutalny ;))) len ja ked si vypijem obcas tak samozrejme rypem

dollynkaa
autor
28. apr 2016

@emarekova a inak furt skoro nato myslim..

miluna777
28. apr 2016

Baby, ja tu nechcem až tak odhaľovať tvár - len vám chcem ukázať, ako to niekedy vie fungovať aj z opačnej strany. Takže - neverná som bola ja. Nebudem tu rozpisovať za akých okoľností, to už je jedno... No s manželom sme sa po dlhej a strastiplnej ceste k sebe vrátili a vzťah je lepší. Ale! Zakaždým, keď si na to spomeniem, keď na to muž len slôvkom narazí, rozplačem sa. Tak veľmi je mi to ľúto a viem, že sa na iného chlapa už nikdy viac nepozrem. Bolo to najhoršie obdobie v mojom živote a klopkám si na čelo pri porekadlách "Podviedol raz - podvedie zas". Lebo ja som z paralelných vzťahov vyliečená do konca života. Vtedy som schudla 25 kíl stresom, nemohla som normálne fungovať... strašné. Mohla som si za to sama, dobre mi tak, no nikomu to neprajem...

emarekova
28. apr 2016

@dollynkaa a kedy sa to stalo?aj keby mi riadne trpla,ale veelmi dlho by som mu nedala,ak vobec 🙂 ved jasne,ked chcete dalej fungovat neni dobre,aby ste sa k tomu stale vracali,mozno ho to fakt sere.myslet na to asi neprestanes.mozno by bolo dobre ho donutit sadnut si spolu a vklude si vsetko vyrozpravat,preco to spravil,co ho k tomu viedlo,preco to trvalo ,co a ako atd,aby neostalo nieco nevypovedane.mozno mu nieco doma chybalo,chcel zazit dobrodruzstvo..mozno ti to otvori oci alebo pomoze pomaly zabudat.neviem,ale ked to spravil aj byvalej..aby sa to zas nezopakovalo

emarekova
28. apr 2016

@miluna777 prepac,ale myslim si,ze ak to zena urobi,vie si to priznat,uprimne olutovat a trpi tym velmi dlho.chlap ako keby si tym nieco dokazoval

susu29
28. apr 2016

@miluna777 ked mbe sa zda, ze si jedna z mala.. si sa poucila, presla si si tym, ja poznam tiez zeny, co odisla od muza a deti, spravila si s milencom dieta a nakoniec, ked ju milenec vykopol, prisla hrdinka naspat a vobec nie s pokorov.. vsade vyklada, ako to "musela" urobit, lebo to tak citila ☹
Nemam chut jej vysvetlovat, ze je len strasne sebecka, taka osoba si nezasluzi ani pozdravit a muzicek chodi za nou ako pes.. je mi z toho smutno..

miluna777
28. apr 2016

@emarekova Hej, to nehovorím. Len chcem povedať, že nie vždy je to také jednoznačné... Neznám jej partnera a neviem, ako to vníma on. Viem, že muži sú odlišnéí a naozaj je veľa sebcov, pre ktorých nie je nevera žiaden závažný zločin proti láske...

emarekova
28. apr 2016

@miluna777 ja som to nemyslela v zlom.ale ze ked to zena urobi vo vacsine to podla mna lutuje ako ty.co sa o chlapoch povedat neda

miluna777
28. apr 2016

@susu29 Aj ja také poznám. A teraz to nechápem. Keď som videla smútok mojho muža, keď som videla, ako sa s tým musí vyrovnať... ako mu na mne stále záležalo a nikdy mi to nevyhodil na oči... Že ma pochopil a vylepšil, čo bolo na vzťahu zlé... aj tak to pre mňa bola privysoká cena. Také osoby si naozaj úctu nezaslúžia, no viem, že mňa s nimi často hodia do jednoho vreca a vôbec sa mi to nepáči. Ja toho naozaj ľutujem a to už je to pár rokov nazad...

miluna777
28. apr 2016

@emarekova Asi viem, ako si to myslela. Naozaj poznám veľa mužov a žien, ktorých postihla nevera a som z toho v šoku, že to berú na ľahkú váhu. No nemala by som odvahu tvrdiť, že muži toho nikdy neľutujú...

emarekova
28. apr 2016

@miluna777 jasne,nehadzem vsetkych do jedneho vreca,cest vynimkam. 🙂

emarekova
28. apr 2016

@miluna777 a hlavne akosi rychlo vedia muzi zabudnut na to co spravili 🙂