Vzťah po nevere
Zeny mate niektora realnu skusenost ako dalej vo vztahu po nevere? Zazili ste? Ako to dopadla? Priatel si v novej praci zacal s kolegynou trvalo to cca mesiac. Neprestal s nou hned ako som to zistila vyhodila som ho stale vypisoval atd.nakoniec dal vypoved radsej. Teraz sme spolu zas. Mame 2r dcerku. Ma taky vztah vyznam? Stale nato myslim ako bol s nou..
@charity no toto mas asi pravdu. Lebo presne toto iste moja mama otcovy odpustila lebo ved kam by isla bez penazi. No a to hned povedala aj mne. Co budem bez penazi. A rozum mi asi veli utekat ked bol len po 4r co sme spolu schopny toto spravit. Ale pritom bez neho si to neviem predstavit
@lubkavargova1 ano to mam aj v plane hned ako sa z materskej vratim naspat do prace ;)
@dollynkaa a co si Panbozko, ze odpustat a zabudat???? Podla mna je prave normalne, ze sa citis ukrivdena a mu to aj pripomenies. Aj ty potrebujes dostat vsetko zo seba von. Inak by si fajne zcvokla po case. Jasne, ze mu to nebudes otrepavat o hlavu kazdu minutku, ale zase nema vyznam dusit v sebe vsetko.
@lubkavargova1 Ak majú byť spolu, raz by mu to mala odpustiť. Keď bude "neverníkovi" stále otrepávať neveru o hlavu, on sa s ňou nebude cítiť dobre, a možno odíde aj sám. Kto by sa chcel vracať domov k večne vyčítajúcemu partnerovi.
A zeny ako by ste pochopili ked vam po prevali nevery povie "Zaslo to pridaleko to som nechcel " stale rozmyslam co tym myslel
Baby, ja tu nechcem až tak odhaľovať tvár - len vám chcem ukázať, ako to niekedy vie fungovať aj z opačnej strany. Takže - neverná som bola ja. Nebudem tu rozpisovať za akých okoľností, to už je jedno... No s manželom sme sa po dlhej a strastiplnej ceste k sebe vrátili a vzťah je lepší. Ale! Zakaždým, keď si na to spomeniem, keď na to muž len slôvkom narazí, rozplačem sa. Tak veľmi je mi to ľúto a viem, že sa na iného chlapa už nikdy viac nepozrem. Bolo to najhoršie obdobie v mojom živote a klopkám si na čelo pri porekadlách "Podviedol raz - podvedie zas". Lebo ja som z paralelných vzťahov vyliečená do konca života. Vtedy som schudla 25 kíl stresom, nemohla som normálne fungovať... strašné. Mohla som si za to sama, dobre mi tak, no nikomu to neprajem...
@dollynkaa a kedy sa to stalo?aj keby mi riadne trpla,ale veelmi dlho by som mu nedala,ak vobec 🙂 ved jasne,ked chcete dalej fungovat neni dobre,aby ste sa k tomu stale vracali,mozno ho to fakt sere.myslet na to asi neprestanes.mozno by bolo dobre ho donutit sadnut si spolu a vklude si vsetko vyrozpravat,preco to spravil,co ho k tomu viedlo,preco to trvalo ,co a ako atd,aby neostalo nieco nevypovedane.mozno mu nieco doma chybalo,chcel zazit dobrodruzstvo..mozno ti to otvori oci alebo pomoze pomaly zabudat.neviem,ale ked to spravil aj byvalej..aby sa to zas nezopakovalo
@miluna777 ked mbe sa zda, ze si jedna z mala.. si sa poucila, presla si si tym, ja poznam tiez zeny, co odisla od muza a deti, spravila si s milencom dieta a nakoniec, ked ju milenec vykopol, prisla hrdinka naspat a vobec nie s pokorov.. vsade vyklada, ako to "musela" urobit, lebo to tak citila ☹
Nemam chut jej vysvetlovat, ze je len strasne sebecka, taka osoba si nezasluzi ani pozdravit a muzicek chodi za nou ako pes.. je mi z toho smutno..
@susu29 Aj ja také poznám. A teraz to nechápem. Keď som videla smútok mojho muža, keď som videla, ako sa s tým musí vyrovnať... ako mu na mne stále záležalo a nikdy mi to nevyhodil na oči... Že ma pochopil a vylepšil, čo bolo na vzťahu zlé... aj tak to pre mňa bola privysoká cena. Také osoby si naozaj úctu nezaslúžia, no viem, že mňa s nimi často hodia do jednoho vreca a vôbec sa mi to nepáči. Ja toho naozaj ľutujem a to už je to pár rokov nazad...

@dollynkaa Ja Ta nechytam za slovicka. Len som chcela vediet, ci je spravny cas Ta upozornit, ze ho prestavas lubit, teda ze sa Tvoj vztah k nemu rospada.