icon

Vzťah po nevere

dollynkaa
24. apr 2016

Zeny mate niektora realnu skusenost ako dalej vo vztahu po nevere? Zazili ste? Ako to dopadla? Priatel si v novej praci zacal s kolegynou trvalo to cca mesiac. Neprestal s nou hned ako som to zistila vyhodila som ho stale vypisoval atd.nakoniec dal vypoved radsej. Teraz sme spolu zas. Mame 2r dcerku. Ma taky vztah vyznam? Stale nato myslim ako bol s nou..

Strana
z7
adks
30. apr 2016

dollynkaa ak chceš napis mi súkromnú správu práve riedim niečo podobne

zdena12345
1. máj 2016

@zuzka1008
@dollynkaa
ja som rezignovala vo vztahu a bola v depresii.... asi par dni na to co som zistila. Navrhla som mu to ale nic viac. On sam prevzal iniciativu a zariadil...
Su zadarmo v ramci soc. pomoci obyvatelom na uradoch. My chodime tak. Existuju aj platene ale to si neviem predstavit to utiahnut. Na uvodnom sedeni nas oboznamil s tym, ze ako asi terapia prebieha. Kolko sedeni je bezne treba (10-20). Potom sme boli raz kazdy sam a nasledne sme chodili spolu. Dal nam nejake knizky na precitanie a sem tam nejaku "domacu ulohu". Chodievali sme po 2-3 tyzdnoch. Teraz sme to museli prerusit, lebo som porodila... ale urcite tam budeme este chodit.
Pride mi to, ze on nas len smeruje. Poukaze sa nieco a necha nas ako sa s tym vysporiadame a potom sa nas vzdy na druhy krat na zaciatku opyta, ze ako sme na tom, co sa zmenilo. Ale to moze byt postup u nas. U kazdeho moze byt iny postup terapie...

dollynkaa
autor
16. jún 2016

Baby moje dakujem za rady a nazory. Ubehol uz niaky cas. Muz to ukoncil no nejak obidvaja. To je jedno uz sa nestretavaju nepracuje tam a ani nic som nezistipa odvtedy. Neflaka sa uz vsetko oki. Sex dokinca lepsi ;) ALE casto mi to chodi hlavou. Aj som sa s nou stretla. Ten pocit sediet oproti nej a hladat aspon nieco co ho mohlo zaujat ale nenasla som nic. A jedna vec mi vrta hlavou ked mi raz behom toho ako som to zistila a pokracoval povedal ze to zaslo daleko ze to nechcel. To podla mna znamenalo ze sa zalubil. Tak aj ked uz je vsrtko v pohode ako moze trvdit ze ma miluje a pritom ju lubil?

jankaa55
16. jún 2016

@dollynkaa och muži....mne tiez tvrdil ze ma miluje a inej písal ze ma zmätok v hlave aj v srdci. A dnes uz viem,že neveru by som nikdy neodpustila. Držím ti palce a nech vam to klape 🙂

mandala77
16. jún 2016

@dollynkaa písala si, že povedal, že to zašlo ďaleko a to nechcel a Ty si si to vysvetlila tak, že sa zaľúbil. Toto je ženské vysvetlenie situácie. Ale vôbec u chlapa to tak nemusí byť. Skôr si myslím, že mu mohlo ísť len o nejaký jednorazový zážitok a pokračovalo to ďalej a to myslel, že to zašlo ďaleko. Ale to sa spýtaj jeho ako to myslel, i keď neustále rýpanie sa v tom ako to bolo, zmysel skôr nemá ako má.
On Ťa môže milovať aj keď spal s inou. My ženy sme schopnejšie odpustiť fyzickú neveru (a to myslím, že bola v jeho prípade) ako to, že sa chlap zamiluje. U mužov to je opačne. Oni by mal väčší problém ak by sa žena s niekým vyspala ako keby sa zamilovala.

dollynkaa
autor
16. jún 2016

@jankaa55 A ako to dopadlo?

dollynkaa
autor
16. jún 2016

@mandala77 no inak aj mas pravdu. Lebo ona sama vravela ze to zacalo na firemnej party tam sa moc nepoznali a on ju chcel hned pretiahnut.ale nakoniec to tahali dlhsie. Hej ved toto ze asi by sa mi trosku lahsie odpustalo keby viem ze iba sex ale toto neviem ci uz bolo len o sexe

mandala77
16. jún 2016

@dollynkaa jeden môj kamarát hovoril, že je luxus mať určité myšlienky alebo skôr ich rozvádzať a venovať sa im. Ak budeš stále filozofovať nad tým ako to bolo medzi nimi, budeš sa len trápiť. Osobne by som neverila človeku, ktorý nemá problém pretiahnuť babu len tak. Ale Ty musíš vedieť aký je. Nečítala som diskusiu, len tento Tvoj komentár.

dollynkaa
autor
16. jún 2016

@mandala77 no ved toto. Keby ho mala tak nelubila vykaslala by som sa na neho. Ale casom to urcite pride.. A pravda nesmiem uz nad tym rozmyslat..

jankaa55
16. jún 2016

@dollynkaa uz niesme spolu. Ale tam bolo velmi veľa klamstiev..

dragonheart
19. aug 2019

@dollynkaa Niekto ma možnost podviesť, no nedokaže to, no ked človek je schopny podviesť raz, bude podvadzať stále. To mi nemusiš ani veriť, je to tak. Smutné je natom, že osobne som neštastný vo vztahu so ženou, ktora ma určite podviedla, no ja to nemam potvrdené. No najhoršie čo može byt je žiť s človekom, ktoremu neveriš. Prajem ti vela radosti a síl, Ja to potrebujem taktiež zlatiicko.

Strana
z7