icon

Vzťah s Arabom

jozefinka111
5. feb 2014

Asi trošku odveci otazka ale snad sa tu niekto s odpoveďou nájde ..som vo vzťahu s arabom ..z tuniska..zatiaľ je to v začiatkoch a práve preto sa pytam má niekto skúsenost s takymto vzťahom ?🙂 s moslimom ?🙂 na filmy nedávam ..sama mam v rodine araba v pokrvnej rodine ..ale vzťah uz je čosi iné🙂 nejake rady ci sa takýto vzťah dokáže zadarit ?🙂 ďakujem 🙂

dalal
28. jan 2015

@erjona pozor erjonka prides o dobre mienene rady ked sa nepolepsis 😀 😀 😀

erjona
28. jan 2015

@zuzkaanicka moja jasna a strucna odpoved je asi nepochopitelna pre nu 😀 😀 😀 😀 ale ja nepisem take dlhe traktaty,,,,jasne a strucne,,, to uz musim mat ozaj cas, aby som ja polkilometrove spravy pisala 😀 😀 😀

erjona
28. jan 2015

@dalal juuuj, sak mi budu chybat,,, a hlavne tie 5 krat za den o sariji 😲 😲 😲

falera
29. jan 2015

alicka zjavne píše rýchlejšie ako rozmýšla 😀

erjona
29. jan 2015

@falera no ani ten navoleny program jej nestiha 😉

petra7777
29. jan 2015

@aylin86 nie každý moslim je terorista....ale zato každý terorista je moslim 😀 😀 😀

aylin86
29. jan 2015

@petra7777 a čo jako teraz? Toto je pokus o čo? Ja nechápem čo odomna chceš?

petra7777
29. jan 2015

@aylin86 Nič nechcem 🙂 čo by som akože mala chcieť? Len som reagovala na tvoj príspevok 😀 😀 😀

aylin86
29. jan 2015

@petra7777 podľa mňa si expertka na terorizmus😁😁😁aj aj keby to bolo tak je mi to jedno. .Každý druhý Slovák je ozran a trtka svoje deti a vysmievam sa z toho😃😃😃

petra7777
Odpoveď bola odstránená
aylin86
29. jan 2015

@petra7777 s mojim trkom som už 6rokou ..pracujem chodíme na dovolenky. .apropo 2 deti mám so slovenským sedlakom ktorý sa o ne nevedel postarať. ..a nestará sa ďalej. ..Toto dieťa je plánované ináč beriem antikoncepciu. ..a to že Slováci mlatia ženy to neznamená že to robia automaticky a druhe národnosti. ..a trtka mas doma akurát možno ty. .laskavo neurážaj keď nepoznáš osobne. .slovensky zakomplexovany národ plný predsudkou. ..

petra7777
29. jan 2015

@aylin86 Ale to predsa nie je o predsudkoch....stačí mi, čo vidím okolo seba....moslim polial ženu kyselinou....piati moslimovia znásilnili školáčku....moslim ukameňoval manželku.....moslim " v mene Alaha" zabil vlastnú dcéru, lebo pošpinila česť rodiny.....moslim vložil nálož výbušniny do školského autobusu.....mám pokračovať? a ten termín "moslim" som myslela ako nadávku, ak mi rozumieš :(

amanda0405
29. jan 2015
Používateľ amanda0405 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od amanda0405.

ale dievčatá, nechajte toho...veď o nič nejde a k čomu sú dobré tie urážky?...ja som sa tiež v tejto téme nechala kedysi uniesť a vytočiť, ale naozaj každá si žijeme svoj život...či taký, alebo onaký je to každej vlastné rozhodnutie...

sirinka
29. jan 2015

@petra7777 kde konkretne zijes, ked toto vidis okolo seba?

ivivaiveta
29. jan 2015

@petra7777 ty preco mas na zaciatku kazdej trojbodky, na konci ktorej je hroza, slovo moslim?..ti niekto ublizil z moslimského sveta?

alice107
29. jan 2015

PETRA7777 uplny suhlas tebou . .
tie zeny co maju moslimov si nechu priznat realitu same pred sebou. apreto utaciaako male decka v skolke. takze debata je ozaj snimi nemozna.
AMANDA0405, reakcie zien co maju moslima mozno pozat podla agresivneho, nekultivovaneho spravania sa ci uz na fore, ci uz mimo neho v relnom svete
tu nejde o to, zeby kazda si nemala moznost urbit si po svojom.ved tak aj urbili a.e4l to neznamena, ze urbili spravne aneznamenato, ze nebudeme na to poukazovat.
ale ide o to, ze nevedia prjat kultivovane iny naror, hned reaguju podrazdene, nevyrovnane.

pozri sa ako sa spravaju tiezynlen na tejto jedinej strane co citam. voci nazoru pisatelky petra7777 okamzite na nu ´´zautocila´´ hrubostou ailyn86.
takze je to nazorny priklad ozaj nie vynimky,ale pravidla spravania sa podobnych zien
takze tvoja dobra snaha ´´ukludnit´´ tie pisatelky sa obavam ze nepadne na urodnu podu
tam plati len proste si tie nevyrovnane zeny nevsimat.ale napisat si svoju mienku.

fcchelsea
29. jan 2015

záleží na tom či ho máš rada a či je to radikálny moslim vedela by si sa prisposobit jeho viere moslimovia nie su zlí len celý tento svet si to myslí su aj výnimky ale ty musíš najlepšie sama vediet s kým si ináč ich viera je velmi krásna skus si prečítať korán a ešte jedna rada rešpektuj jeho zvyky a povinnosti vtedy si ťa bude aj vážíť 🙂

mariuskaa
29. jan 2015

@alice107
Takze slovo "trtkoš" je v tvojich očiach ok a presiel tvojou hranicou slušnosti.
A takisto ti uniklo kto útočil a kto sa bránil.
Ale inak si uplne " nezaujata".
To takto isto "pracuješ" v "súdnictve"?

amanda0405
29. jan 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od amanda0405.

@fcchelsea
no neviem čo je tak krásne na viere, v mene ktorej zabíjajú nevinnýchľudí ako na bežiacom páse...

alice107
29. jan 2015

mariuska, presne moj predpoklad sao chovani zien moslmov sa aj v tvojom prpade naplnil. takze prformuluj ako my v sudnictva hovorime svoju otazku aj cely prispevok tak,aby bol kultivovany. a nezabiehal do osbnych utokov. pochopila si ma?

inak slovo trtkos ´´ neparti so ust nikomu. ja som suhlasila nie s nevyberanymi slovami pisatelky, ale so zmyslom jej prispevku. takze to slovo je nevhodneuplne samozrejme.ale ked uz mame byt sudne dosldni,tak posmet na vyvolanie sporu dala prave mou kritizovana pisatelka. takze dufam, ze v dalsom prispevku odsudis tuto pistelku prave ako povodkynu vzniklej situacie.
takze cakam na to preformulovanie otazky. v sudnej praxi by si uz dostala pokutu za svoje chovanie sa. 😉

aylin86
29. jan 2015

@alice107 ja som neni ta čo tu prezentujem islam! A takisto nenechám aby tu niekto urážal moju rodinu! Tak isto by sa to tebe nepáčilo. .

petra7777
29. jan 2015

@ivivaiveta A ty nevidíš, čo sa deje okolo nás?Žiješ v nejakej rozprávke s ružovými okuliarmi na nose? Ten, kto sa týchto zverov zastáva, nemôže byť normálny....a už mi dajte pokoj s touto čvargou počernou 😢 Ďakujem.

hedka17
29. jan 2015

Nechcela som sem pisat,ale neda mi to. Je mi luto,ze ludia dokazu utocit na tu ci onu narodnost a popri tom chcu ludia mier. Kazdy by sa mal zamysliet nad sebou, kym nieco povie/napise. Nikoho nedsudzujem,lebo vsade su aj dobri aj zli ludia,to bolo,je aj zial bude. Kazdy si je strojcom svojho stastia, vela z nas sa popalilo a to nemusime ist ani za hranice. Tak ako cudzinci nechapu nasu mentalitu my nechapeme tu ich(teraz pisem hlavne o ludoch,ktory v zivote nepoznali tu ci onu narodnost). Ak su stastne nech tam ziju,pisu si skusenosti,ktore prezivaju,netreba hned na ne utocit tot vse 😉

petra7777
29. jan 2015

@alice107 Ďakujem, aspoň niekto uvažuje triezvo, čo sa o niektorých naivkách povedať rozhodne nedá 🙂 🙂

zuzkaanicka
29. jan 2015

@alice107 pises, ze " my v sudnictva hovorime svoju otazku aj cely prispevok tak,aby bol kultivovany. a nezabiehal do osbnych utokov." Ako potom vysvetlis svoje prispevky o hlupych a nevzdelanych zenach? ... alebo si myslis, ze ked priamo neoznacis adresata, ze to je v poriadku?

alice107
29. jan 2015

aylim86 piosmesnymi slovami si oznacila pisatelku za expertku na terorizmus. tot chovanie sa je nevhodne.
to, ze potom nasledovala odzva aj tymshrubostou je polutovaniahodne. ale inak s obsahom pisatelky okrem tej hrubosti suhlasim
nejde o to, ci idsudujes ci nie islam.ale o tvoju naivitu. pretoze prswve zeny v tvojom postaveni /rozvedne s detmi/ su cielovou skupimov tych muzov. v ich krjinach taka zena nema cenu. ayle pre viza sprvia cokolvek.takze pistelka len vyslovila nazor/aj ked nestastnou formou a nekulturnym vyrazom/o com take vztahy su. hrubost saneda osravedlnit.ani u nej ani u teba.
inak, ty si urazila slovakov. narodnost, z ktorej si vzisla. cize svoju rodinu. to ti nevadi?

alice107
29. jan 2015

zutkaanicka , kedd san iekto prejavi ako hlupy a nevzdelany,co dokazali svojimi prispevkami// tak to nie je urazka ale fakt. 😎

amanda0405
29. jan 2015

@zuzkaanicka
lebo teraz nie je na súde, ale na modrom konovi?

zuzkaanicka
29. jan 2015

@alice107 no, len je otazne, ci si niekto moze dovolit z par prispevkov niekoho odsudit, ze je hlupy 😉 ... mudry clovek nerobi take unahlene uzavery 😉

zuzkaanicka
29. jan 2015

@amanda0405 no, len ci si to ona uvedomuje 😝