Vzťah s dcérou
Ahojte, chcela by som sa poradiť, ako zlepšiť vzťah s mojou dcérou. Má 18 rokov, odmieta so mnou tráviť voľný čas, na narodeniny som ju chcela vziať na poznávací zájazd do Holandska. Odmietla , lebo si chce opraviť písomku z matematiky. Pritom, keď ju zavolá niekto iný niekam, otec, jeho priateľka, starká, babka, krstná...pôjde hocikam. Nechce sa jej nič so mnou robiť. Pritom jej vždy vychádzam v ústrety, podporujem ju vo všetkom, nenutim ju byť so mnou, len občas ju niekam zavolám. Som rozvedená, mám ešte dvoch chlapcov. Ona uprednostňuje ale len otca a jeho partnerku novú partnerku. Rovnako v škole ma len jednu kamarátku. Ktorú vo všetkom počúva. Keď je u otca, tak robi všetko čo on naplánuje. Keď mala narodeniny, pripravila som jej krásnu oslavu...upiekla tortu, darčeky...Už ma to dnes vytocilo, lebo som ju zavolala do mesta, aby šla so mnou vybrat tortu na oslavu mojich narodenín...ani ju nehlo. Nemam uz ani chut oslavovať. Potom odkracala s krstnou veselo na nákupy. Na narodeniny mi nekúpila ani cokoladu, pritom uz pobera výživné na svoj ucet. Výživné si musím od nej doslova pýtať, vraj ona nič také u mňa neminie. Kupuje si knihy, kozmetiku, darčeky pre kamošku. Mam pocit, že ma neľúbi. Doma mi nič nepomáha, ale u otca bude všetko robiť. Kde som spravila chybu?
@elizabet173 nie, ale aspon sa pokusa a asi jej chce ukazat, ze ju ma rada a zalezi jej na vztahu a trapi ju toJe to blby vek...
@elizabet173 aj negativna pozornost je lepsia ako ziadna, ale chapem...minule som citala super clanok, ze preco ludia po x rokoch manzelstva a ponorke do seba stale rypu a obom nieco na sebe vadi...prave preto aj hadka ci vycitanie je aspon nejaka komunikacia vzdy lepsie ako ticho.
@barbora146 to mi je naozaj lúto...aspoň pre tie narodeniny sa môhla vzchopiť"

@elizabet173 lebo caka aspon kusok lasky od dcery a ta ju ignoruje:(