icon

Vzťah s mladším mužom

alica1811
19. júl 2015

Ahojte 🙂
Prosím Váš, žienky, ktoré máte mladších mužov, ako Vám to klape? Respektíve, ako to berie muž?
Ďakujem za každú skúsenosť. 🙂

oldman50plus
20. júl 2015

@martinsen Želám ti aby to bolo v pohode aj až sa k tej 50-ke priblížiš, až potom o tom budeš môcť hovoriť. Inak kým ani jeden partner nemá dobre cez 40 je to podľa mňa skoro jedno, potom vek prestane byť číslom.

Ten prípad o ktorom som písal sú inak 3 bratia, moji pokrvní príbuzní, všetci si zobrali staršiu manželku takže možno je pre to nejaká genetická predispozícia. Asi toto dedičstvo pozorujem sám na sebe, nikdy ma nezaujímali mladé šťandy a všetky ženy ktoré sa mi páčili alebo som s nimi chodil v živote boli tak -6 +3. Neviem si ani predstaviť že by som mal sex s nejakou vekom podobnou dcéram kým rovnako starí kamaráti o tom stále básnia, dnes by som o dekádu mladšiu "vydržal" ale kým som bol mladší asi nie

martinsen
20. júl 2015

@mircalla ale zmieril sa a klape im to ďalej,prekonali krízu, ktorú by možno zažil aj s mladšou partnerkou koľko je bezdetných párov a oveľa mladších. Jednoducho si treba určiť prijority chcem dieťa za každú cenu s hocikým alebo chcem žiť so ženou, ktorú milujem, vyhovuje mi po všetkých stránkach.

mircalla
20. júl 2015

@martinsen ved iste - to bola jedno volba - idealne je podla mna zit so zenou, ktoru milujem a s ktorou mozem mat deti....a mam sancu ze spolu aj zostarneme....normalne zostarneme, nie ze mam 60 a partnerka 80...ono je to krute, ale 50-rocny chlap si najde kludne mladsiu, o 50-rocnu uz ma malokto zaujem...v tomto musim suhlasit v @oldman50plus priroda nepusti...ak to funguje, je to skor vzacna vynimka

1234lubka
20. júl 2015

@alica1811 co znamena "mladsi muz"? moj mm ma 25 ja 28, dokopy.sme sa.dali ked mal 17 ja 21..3,5rocny rozdiel...ked mal 21 bola svadba, syn sa mu narodil tesne pred 22kou....v pohode, zavisi od povahy a rozumovej vyspelisti

maria1989
20. júl 2015

@0silvia0 ja som sama sebou a je mi jedno, či to vyzerá strojene 😀 😀

mircalla
20. júl 2015

@1234lubka take male rozdiely vobec nie su podstatne si myslim🙂 to je nic...pre je rozhodne vela 10 rokov a viac

caly8
20. júl 2015

no ja za seba môžem povedať, že nič lepšie sa mi ,,stať,, nemohlo .. viem to posúdiť hlavne preto, že moja prvá vážna známosť bola o 13 rokov staršia boli sme spolu 7 rokov a chvala Bohu sa to skončilo .. popravde neviem čo ma tak zlákalo na staršom mužovi ale ako skúsenosť super a teraz viem, čo by som už v živote nedopustila 😀 ...môj manžel je odomna mladší o 3,5 roka a sme spolu 7 rokov a klape to úplne skvele vo všetkom 🙂 omladla som po rokoch s ,,dôchodcom,, 😀 😀

maca21
20. júl 2015

moj je odmna tiez o 5rokov mladsi a je super otec a ten najlepsi partner, ale presne ako baby pisu zalezi od povahy mame znameho ma 33 zije z frajerkov, dieta ma z milenkou a este ma jednu na prilezitostny sex takze tak 😉

1234lubka
20. júl 2015

@mircalla no to ue uz ine, mas pravdu 3,5je nic...10by mi bolo strasne vela

iskrickaa
20. júl 2015

Ja proti vekovym rozdielom nic nemam, moj manzel je o dost starsi a vyhovujeme si, akurat jeden nas rodinny prislusnik ma babu o dost starsiu a ta by uz chcela velmi dieta, no on je mladucky, teraz nedavno sa len zaradil do pracovneho procesu po skonceni skoly... Tak bud sa s nou rozide alebo bude velmi mladym otcom, hoci po dietatku este netuzi. Nie je to idealna situacia.

maria1989
20. júl 2015

@iskrickaa a čo je v živote ideálne... 😉

iskrickaa
20. júl 2015

@maria1989 Hocico ine nemusi byt, to je fakt, ale dat sa nahovorit na dieta so zenou, s ktorou zije kratko len preto, ze jej biju biologicke hodiny nie je nic moc. No ved je to na nom...

mihula
20. júl 2015

@oldman50plus no presne,toto si myslim aj ja.Do 45 rokov zeny je to tak natesno.Aj ked 2,3 roky + - je to ok.Potom uz žena chlapovi akosi nestiha,aj ked sa snazi zubami nechtami.
Tym som samozrejme nechcela nastrasit ženy,ktore zachvilu budu mat 45 a ich partner 36,alebo 51 a 43 a nedaj boze 60a 51.
Pred par dnami som sa vratila z kupelov.Videla som tam par-pani sediva starsia ,podla mna 65 a vedla nej urasteny muz cca 48rokov?Pomyslela som si,ze v dnesnej dobe matka a syn na rekreacii,vsak co uz,asi stary mladenec,alebo rozvedeny.A hla oni tvorili par.Velmi smiesne posobili a priam by som povedala,že pobavili viac kupelnych hosti.

mihula
20. júl 2015

@juliett99 čo by si na to povedala,ked bude mat tvoj syn 23 rokov a domov ti donesie nevestu 39 ročnu,ktora ma uz 16 rocne deti
Určite budes nadsena svokra 🙂

juliett99
20. júl 2015

@mihula Tak teraz to napisem v pozicii chlapa(pisem z nicku priatelky)....ono nejde ani tak o to kto ma kolko rokov..medzi nami je tiez 9-rocny rozdiel a tiez ma 5 rocneho syna,a nemenil by som ani jedneho z nich za nic na svete...takze vekovo je to uplne fuk pokial si dvaja resp traja sadli tak aj ked tam bude 20-rocny rozdiel...a co.ak to je opacne...ked 39 rocny chlap s dvomi detmi si domov donesie 23 rocnu???ked si sadli a su stastni tak nech sa lubi...

eeffka
20. júl 2015

@juliett99 tak takeho mam kolegu ako si ty... zili spolu stastne hadam aj 15rokov, ebo ona mala syna , bola od neho starsia o myslim 9rokov, vsetko mu vyhovovalo az do jeho 36ky ked si zmyslel ze by chcel vlastne dieta...toz nedalo sa ... tak sa este 3roky trapili az sa rozisli

juliett99
20. júl 2015

@mihula @eeffka je rozdiel ako sii dvaja sadnu a rozumeju. Tak po 1-robime babo, 2- necitim sa na 38, 3- v zivote som nestretla tak uzasneho chlapa ako je ON.. Jeho rodina nema proti nam nic. A este nieco! Nie som v tejto teme jedina co ma takyto vztah ...preco zrovna do mna sa obuvate.?? Asi zavist ze Vam vztahy nevysli?

mihula
20. júl 2015

@juliett99 a ja prave poznam pripad,mlady chalan 23 sa zalubil do dobre vyzerajucej zienky 39,doma 16 rocna slecna.Ono to fungovalo 10 rokov,do tej doby,kym sa dobre vyzerajuca zienka nevratila domov a nenasla deti/svoje/ 🙂 v posteli

juliett99
20. júl 2015

@eeffka a este raz z pozicie mna ako chlapa...vies co je na tom caro?ze mne je osobne uplne jedno ci to niekomu vyslo alebo nie...su mi ukradnuti druhi ci sa rozisli po dvoch alebo dvadsiatich rokoch...ja viem co mam a viem co od zivota chcem a tiez viem ze som maximalne stastny a spokojny...ked sa to nepodari jednemu to este neznamena ze sa to nepodari nam...ja chapem tazko sa to cita ked asi nemas niekoho takeho po svojom boku ale co uz.....

juliett99
20. júl 2015

@mihula zase pise ON....a ja zase poznam ludi ktorym to klape uz 20 rokov...ty poznas ja poznam a kazdy si tvrdi svoje...a nejde len o to ci sa chlap zalubi..ono to musi byt vzajomne ale to podla mna ty ako zena vies ze sa to neda len z jednej stranky ze???

oldman50plus
20. júl 2015

@juliett99 Určite je to fajn, krásne a žiadny problém. Som si istý že sa cítiš a vyzeráš na 30. Otázkou je či sa budeš cítiť a vyzerať na 42-48 až budeš mať 50-55. Vlastne dovtedy sa bude asi rozpadať 80% vzťahov takže vlastne to ani nie je tak podstatné.

juliett99
20. júl 2015

@oldman50plus more secci tu mate magicke vestiace gule a vite co sa bude v buducnosti diat....ze klobuk dole teodori

mircalla
20. júl 2015

@juliett99 zavist? Ale no... Realny pohlad na svet...tiez som mala o 10 rokov mladsieho,ale nezavazne....obaja sme od zaciatku vedeli,ze to nema buducnost a tak sme to aj brali...proste su vynimky,ale vacsinou to pride do fazy ked uz nie je kam ist....neber to osobne

lilimoni
20. júl 2015

Ak ste si nevsimli, tak vztahy kde je muz starsi, neklapu o nic lepsie.

mihula
20. júl 2015

@juliett99 paci sa mi,ako kopes a plujes okolo seba.Povedala som si svoj nazor-nemusis ho brat

oddrobceka
20. júl 2015

Ked som uvidela nazov temy, spomenula som si, ze pradedko bol od prababky o devat rokov mladsi, ich syn, moj milovany dedko, nech mu je zem lahka, si vzal o tri roky starsiu babku 😊

juliett99
20. júl 2015

@mircalla veta obaja sme vedeli ze to nema buducnost znamena ze uz od zacatku vim ze to nikam nevede....je to aj o tom ako do toho vstupujes...ci ako ulet v kerom mi je totalne na salame ci sa to skonci alebo nie alebo to beries normalne ako zivot...realny pohlad na svet?ano ten mam aj ja...proste a jennoducho vim co mam doma a tak to aj ostane...a kazdy ma moze polubit...

lilimoni
20. júl 2015

Len tak mimo mi napadlo, ze znama (byvaleho) kolegyna mala mladsieho partnera. O 21 rokov mladsieho. Zacali spolu, ked mala 42 rokov a on 21. Su spolu uz 25 rokov a su stale zamilovani ako pubertiaci 🙂

A teraz piste ake je to chore 🙄 ked milujes, neriesis 😉

juliett99
20. júl 2015

@mihula len tak bokom..poslenne prispevky nepise julliet99 ale ja, jej priatel...a plujem a kopem..vobec nie..sedim a kukam telku...ze ty ma vidis cez balkonove okno...tyyyyyyy spionka

mihula
20. júl 2015

@juliett99 a mame este bradavice na nose a mačku okolo krku a vestiaca gula sa prave rozbila