Vzťah s mladším mužom
Ahojte 🙂
Prosím Váš, žienky, ktoré máte mladších mužov, ako Vám to klape? Respektíve, ako to berie muž?
Ďakujem za každú skúsenosť. 🙂
@juliett99 a preco sa tak rozculujes? Ved kazdy pise len nazor na vztah s ovela mladsim partnerom vseobecne....nie tvoj konkretny....vsak ak ti to vyjde,fajn....tu len ludia pisu o moznych rizikach vseobecne....na jednej strane ta udajne nazor ludi nezaujima,tak co ta to tak hneva? Piseme vseobecne
@mircalla ano mas pravdu..mrzi ma to ze som bol na vas takyto...moc ma mrzi ze sa nestotoznujem s vasim nazorom...ospravedlnujem sa a slubujem ze uz taky nebudem...bla bla bla...prave ste mi pokazili vecer s mojou o 9 rokov starsou priatelkou...ani na ten sex uz nemam chut...fakt dakujem...........
@mihula moja 16 za mesiac nie 16 od prveho januara...mozem sa spytat kolko rokov mas?to len tak pre zaujimavost...a druha vec slovensky priemer sme trhli niekedy okolo polovicky juna...to vis culeky to uz je take ze len nech to cislo stupa...cul ti to mozem napisat lebo moja o devat rokov starsia priatelka ru chrapka vedla mna....
Všetci tu dosť riešite, ako staršia žena oproti mladšiemu mužovi vyzerá staršie (a mal by to byť asi problém). No sebavedomá žena s mladším partnerom takéto niečo absolútne nerieši. Mne skôr príde, že dnešní chlapi sú neskutočne spomalení, usadení a komótny. Môj manžel je jedna z mála výnimiek, ktoré pozorujem vo svojom okolí. Že proste neskĺznu do tej roviny, že práca, domov, futbal, sem-tam nejaký koníček, TV a thats it. Keby som slobodná, rozhodne siahnem po mladšej kategórii. Už je to iná generácia, schopná samostatne fungovať aj v domácnosti, nečaká, že žena slúži na varenie a upratovanie.
@juliett99 neviem kto z vas pise ale mne je uplne jedno s kym si zijes...ja som vydata podotykam stastne a nepotrebujem celemu svetu dokazovat aka som stastna a mlada a ako mi je super... mimochodom mam tvoj vek a o 9r ml chlapa??? Prepac ale prirodu po istom veku neoklames... tym ako pichlavo reagujes na pripadne poznamky diskutujúcich len dokazujes ze vas vekovy rozdiel je tvoja achilova pata a si nan citliva
@eeffka pozri ja tiez nikomu nedokazujem a ani nema za potrebuu dokazovat ci som alebo nie som stastna. vyjadrila som si tu len nazor ako dalsie ine .. a uz vôbec nechapem preco zrovna mna ste si vzali na musku.. preto takto reagujeme..
Mna nezaujima kto skym spi a ake maju vztahy.. Je mi tu vies kde u prdeli.. a vy tiez
@juliett99 ja konkretne som sa nevyjadrovala k tebe/jemu, ale pisala som vam priklad zo zivota kedze ste mali posledny príspevok
a ako som dnes rano docitala vase reakcie aj k ostatnym, hmm bud mas za partnera uplneho chrapuna podla reakcii, alebo si sklzla na jeho uroven ty a potom je naozaj jedno kto ma kolko rokov. Cele zle.
@adka2011 myslim, ze sa tu skor riesi to, ze muzovi ked dosiahne urcity vek prestane vyrazne strasia partnerka vyhovovat (zvacsa), akokolvek to vyhovuje jej (preco by to jej nevyhovovalo, ze jo?)....jednoducho ak ma 40 a jeho partnerka 50, uz pre pre neho stratka stara....to je proste fakt..nech je akokolvek udrziavana a fit, je v menopauze a je stara...
ide to, ked su mladsi.....
sama som mala kratky vztah s o 11 rokov mladsim...bol to fun a super sex, ale nejaku buducnost.....akoze mala som 36 a co tak asi od toho mozem ocakavat....typek mal 25, o par rokov bude chciet rodinu? radsej zidem z kratsej cesty...ani by ma nenapalo planovat s nim daco vazne...
netvrdim,ze to v ziadnom pripade nemoze fungovat, ale vo vacsine pripadov to skratka nefunguje...
Inak nechapem preco ste sa do @juliett99 a jej partnera tak obuli. Pretoze im to klape? Nie je ich vek podla "predpisu"? A ani sa necudujem ich reakciam. Vsak dnesna doba je chora. Niekto kusok vytrca a hned musi svoj vztah obhajovat pre celym svetom.
Su mlade zeny ale maju vysusene srdce starej dievky. Su starsie s "vrtulou v zadku". Vravi sa mlady duchom.
Ich vztah moze byt pekny a harmonicky. V "klasickych" vztahoch pozname 40 rocne prvorodicky. Tak naco riesit rozdiel v rodnom cisle?
Len sa milujte a budte stastni. Reci plne ohrdnutia hodte za hlavu. A tie co mate krasny pocit, ze ste krok pred nimi gratulujem. Ste v skvelej pozicii aby vas nakopli do zadku 😉
@lilimoni ja vyhodnocujem vztah ci klape po par rokoch....nie skor.....ono na zaciatku ma kazdy dost silne ruzove okuliare a vsekto je idealne....ak vztah klape dlhodobo, tak vtedy sa da riesit ci klape....nejaka juliett99 ma vobec nezaujima, pisem svoj nazor na taky vztah vseobecne
@alica1811 moja svokra je od svokra starsia o 7 r. su spolu uz 37r. maju jedneho synaa a to je moj muz. klape im to dobre. ja osobne som mladcieho muza nechcela, ale co nieje moze byt. mala som len starsich. aj moj muz je odomna starsi o 7r.
ja neodsudzujem nikoho. ak ti to s nim klape a lubite sa, tak nieje co riesit. tento vztah prinasa aj take negativa, aleto jen uvazujem.. aaby si po case nenasiel mladciu. ale preco, on nemusi byt taky. ja vam zelam len to najlepsie. aby vam to klapalo. drzim pastiky.

@lilimoni zabilaaaaaaa 😎 konecne volado s normalnym nazorom