icon

Vzťah s mladším mužom

alica1811
19. júl 2015

Ahojte 🙂
Prosím Váš, žienky, ktoré máte mladších mužov, ako Vám to klape? Respektíve, ako to berie muž?
Ďakujem za každú skúsenosť. 🙂

Strana
z4
juliett99
21. júl 2015

@eeffka teraz zase pisem ja ako chrapun..... tak co sa tyka toho chrapuna..nic nevies o mne, nic nevies co vsetko mam za sebou a nazvat niekoho chrapunom si myslim je dost chabe a ubohe ale to tiez svedci o niecom.... a vies co btw....a aj keby som bol chrapun...ale mam aspon svoj nazor a svoj zivot....a ked si ho hcem prezit ako chrapun tak ver tomu ze to tak aj bude....pre mna vonkoncom neije podstatne co si o mne druhi myslia..je to ich nazor ja im ho neberiem....a bez tak s nimi nezijem takze ma moze kazdy jeden polubit na moju prdelku....

maria1989
21. júl 2015

@iskrickaa aaale... a koľko chlapov si upletie decko, ani nevie ako... alebo žena nechtiac otehotnie... alebo nevie otehotnieť... život sa dá naplánovať len do určitej miery. kto kde vo vesmíre napísal pravidlá života, že žena má byť: ... aká vlastne? mladšia o koľko presne od muža?????

martinsen
21. júl 2015

Myslím, že @juliett99 a jej partner píšu na základe svojej osobnej skúsenosti, a tí čo im oponujete nemáte takú skúsenosť, iba pozorujete svoje okolie, to čo sa stalo u vás v rodine, kamarátke alebo susede. Áno aj my máme v rodine negatívne skúsenosti s maldším partnerom, keby ste sa spýtali moje sesterncie tak, by povedal že nikdy viac a to jej prvý manžel bol iba o 3 roky mladší od nej. Môj prvý manžel bol odo mňa o rok starší . Môj terajší partner je o 8 rokov mladší, nehľadala som cielene mladšieho partnera, jednoducho sa to stalo, stretli sme zaľúbili a sme spolu šťastní. Absolútne neriešime náš vekový rozdiel, jednoducho si vyhovujeme ako partneri po všetkých stránkach. Neviem čo bude o 10 rokov. Ale mám sa už teraz báť že o 10 rokov ma možno opustí a nájde si mladšiu? To je ako začať sa dnes báť že o 10 rokov možno dostanem rakovinu lebo máme v rodine dedičné predispozície na to. Ak bude chcieť nájde si mladú žubrienku aj keby som bola od neho o 5 rokov mladšia. Jeho aj moji rodičia a súrodenci sú s našim vekovým rozdielom úplne v pohode od samého začiatku.Jediný kto to to možno rieši je vzdialené okolie ako tety susedy, čo klebetia pred panelákom na lavičke alebo pán farár v kostole ale títo ľudia ma vôbec netrápia.

mircalla
21. júl 2015

@martinsen mozno by som polozila otazku: kolko su zatial spolu? nevypada to na par rokov podla prispevkov....myslim, ze hodnotit nieco sa da az s odstupom casu....isteze preco by to neklapalo...

maria1989
21. júl 2015

@mircalla a tiež naopak. ak máš muža staršieho, tiež to nemusí vyjsť. 🙂

mircalla
21. júl 2015

@maria1989 myslim, ze skor ten o 10 rokov starsi ma vacsiu sancu na uspech chlap ako naopak....

maria1989
21. júl 2015

@mircalla to áno.. len vieš ako to je v živote... asi tak, že nikdy nevieme, kým sa to niečo nestane 🙂

marticka85po
21. júl 2015

Môj snúbenec je mladší odo mňa o 4roky. Síce je pravda že vyzerá staršie, ale ja vyzerám mladšie,takže si všetci myslia, že sme seberovní partneri. Rozumieme si, a nikto nerieši náš vekový rozdiel 🙂

mircalla
21. júl 2015

@marticka85po 4 roky je malicko

marticka85po
21. júl 2015

@mircalla mozno pre niekoho je to malo ale pre mna je to dost, kedze predtym som mala partnera starsieho o 8rokov a prezili sme spolu krasnych 7rokov. No nevyslo nam to. Az po tychto dvoch skusenostiach viem ze na veku nezalezi 😀

xxxboyxxx
Odpoveď bola odstránená
Strana
z4