Vzťah s mužom, ktorý je manipulátor
Zamýšľam sa nad tým, začala som vzťah s mužom, ktorý mi veľmi skoro o sebe povedal, že je manipulator. A ja som zistila, že to naozaj tak je, ale nerozumiem tomu, prečo mi to o sebe povedal? Veď manipulátor by to mal snahu skôr tajiť či? Snažil sa obhájiť, vraj jemu by nevadilo, keby ho manipuloval človek, ktorý ho ľúbi a chce pre nás dobre. Či aj ten manipulátor má kúsok svedomia? 😃
Ženy, vy ste tu aké skúsené 😃 to len ja som asi taká naivka.
nesnazi sa vytvorit si s tebou pekny vztah, snazi sa ta pretiahnut...mozno...skor ale nevie, ak sa ta zbavit.
tak uz skusa vselico, ty si imunna voci vsetkemu 😀
Skusene...znamena, ze uz mame skusenost za sebou 😉, takze naivky sme boli aj my
Taky mi skazil život. Radím, čím skôr to skončíš, tým lepšie.
Ja som mala takého najlepšieho kamaráta. Teda ale bol do mňa zamilovaný. Povedal mi to po asi roku, čo sme sa spoznali, že manipuluje ľudí. A neprestal s tým niekoľko rokov. A tak ti poviem. Bolo to s ním úžasné, priam az rozprávkové. Ale asi dva krát zmanipuloval ľudí
aj proti mne, keď bol na mňa náhodou naštvaný, lebo niečo nešlo podľa toho jak si predstavil a ranilo ho to. A to ma vraj miloval a bola som pre neho priorita. Po druhom raze sme sa prestali baviť a je pre mŕtvy. Takže aj ak to chces nahodou skusit, tak ho pre istotu nezoznamuj s rodinou/priatelmi a pod. Ked sa rozidete bude sa ich snazit postvat proti tebe.
V com moze byt ten vztah zly? Ano uvedomue si to ale nie vzdy to dokaze udrzat na uzde. To zlo ho vzdy po case prevalcuje. A suhlasim s vyssie nazorom ze vacsinou sa jedna o poruchu osobnosti a tam treba utekat. Lebo ta znici. Mam kamarata takeho ktory si to uvedomuje a doveruje mi( kedze robim v psychol poradni) no vzdy ho to prevalcuje a doma potom zene robi peklo. Staci ze sa nudi alebo ma zly den a uz ide ako pila lebo ho to naplna. Chodil aj roky na terapie aj liekmi no krotia ( na agresiu) no aj tak s nikym nedokaze vyjst a kazdy od neho boci.nema kamaratov, nikoho. Zene a detom robi peklo
@nyusika zbaviť nie, lebo ja ho skôr nechcem, iba on má uhana.
@miriam11 ako Ti skazil život? Dlho si s ním bola?
@nyusika nebolo to tak vyse 2rocny vztah som popisla par slovami. On prvy o mna prejavil zaujem ja som ho dost dlho odmietala (uz neviem ako dlho presne ale urcite take 3 mesiace to boli aj viac) nakoniec sme sa zacali stretavat a po niekolkych stretnutiach v celkovej dlzke cca pol roka ked ma blizsie spoznal to povedal ale nakoniec sme az po Tom boli vo vztahu vyse 2 rokov. Takze to skor ja som nevedela ako sa ho zbavit a neskor ma namotal a "podlahla" som mu.
no...evidentne mu davas svoj nezaujem dost malo na vedomie 😀
Lebo to tak je 🙂 ale narozdiel od teba,tie ostatné si s ním iba bohapusto užijú sex lebo ho už poznajú a odchádzajú žiť svoj život,žiadna by ho inak ako hračku nechcela....ale však skús si....sama uvidis
@anita6666 To píšeš ako keby si ho poznala. 😃 A aj tie ženy. Prečo by sa mu potom snažili ženy dostať znova do postele?
No klasicky na začiatku ta bude bombardovať laskou. A casom ti bude nenápadne slovami ubližovať. A ty si budeš hovoriť, že to tak nemyslel. Že to len ty si pripúšťas prilis. Ze je to tvoja chyba a budes sa snažiť prispôsobiť. On to tiez zo zaciatku len dobré uhrá, že to je omyl a ako ta miluje a musis mu odpustiť takú maličkosť. A tým zacne jemne posúvať tvoje hranice. Casom si zacne viac a viac dovoľovať. Postupne bude zohrievať vodu, aby si si to nevšimla, až sa uvaris.
Oni maju zvadzanie ako ciel. Hodnotnejsi, menej hodnotny. Takze ak zena odolava, jemu sa to paci, je to pre neho vacsia vyzva, nez nejaka uhanacka. S tymi si len uzije sex a ide dalej, Ma rad zvadzanie, namotavanie silnych zien, Hlada v silynch zenach slabosti, na ktore sa zamera a tym ich dava dole.
@dadis lepsie by som to nepopisala 👌🏻
Uz teraz ta "ma". Mas pocit, ze si lepsia ako tie zeny, co sa mu ponukaju...
@dadis takže, keď ho budem chcieť, ma opustí? Snaží sa len, preto, že odolavam?
Inak ešte k poznámke, že autorka je naivka a my sme skúsené. Ani by som nepovedala, len mám čuch na takýchto ľudí. A bytostne neznášam citové vydieranie a manipulovanie.
@autorka zbytočne analyzuješ...tak to skús a uvidíš.
Nie, opusti ta, ked ho ta hra prestane bavit. Bohuzial, moze to trvat aj roky, kym si to uvedomis...
manipulator s tebou nema vztah. Pouziva ludi ako veci. Cim hodnotnejsia vec, + v tomto pripade zena...krajsia, inteligentnejsia, sebavedomejsia, uspesnejsia...tym vacsiu hodnotu ma ziskanie prevahy nad nou a jej znicenie. Znicenie handry, submisivnej poddajnej zeny bez nazoru, prenho nema hodnotu.
Manipulanti vedia spociatku velmi dobre zrkadlit protajsou. v tom je ich strategia. Preto ma kazda zena ci iny clovek s nimi pocit, ze su v uplnej neskutocnej harmoniic, doslova "cita" jej myslienky, vie co ma rada, rovnake nazory, myslienky, zaluby...bla bla.
az podozrivo krasny zaciatok. Bezny nemanipulatorsky chlap, ukaze aj nedostatky, je protivny, prejavi ludske zlyhania, lebo nema dovod ziskavat tu najsamlepsiu korist.
@dadis
Dokonale napísane 👌🏻
@negymama bohužiaľ to všetko sedí. Akurát nerozumiem čo z toho má, ničiť niekoho. Keď hľadá lásku, vzťah.
Nehlada lásku a vzťah, to sú iba reči, motanie medového fuzika. Načo to analyzujes, buď to vyskusas na vlastnej koži alebo nie.. Manipulátor a narcis dokáže zničiť aj toho najsilnejšieho človeka v trosku, v ničotu. Ale to je postupne hlodanie, postupné dostavanie sa do podvedomia. To človek musí zažiť. Manipulátor dokáže svoju obeť presvedčiť aj o tom, že ráno je noc a hviezdy sú slnko.. Alebo že si tu facku zaslúžila a ešte ona sa ma ospravedlniť.
@panda21 dobre, ale ako môžeš tvrdiť, že nehľadá lásku a vzťah? Ako vieš? Veď aj manipulátor chce vzťah, aj keď by ženu v tom vzťahu deptal.
preco chces tomu rozumiet?
on nehlada lasku, nie je jej schopny..on hlada niekoho koho znici..lebo mu to robi radost, hlada uspokojenie...jednoduche..ved ked chces, chod do toho, si ako dieta, ktoremu všetci vravia ze ten sporak je horuci a popali sa a ono aj tak ide a strci tam ruku...
co z toho ma... MOC. to je jedine co ho zaujima. Manipulatori su krive osobnosti bez empatie. Su velmi dobri herci, zahraju ci ako "hladaju" lasku a vztah.
vidim, ze si prenho idealna cielova skupina.. Vsetko rozoberas, hladas v nom to "dobro" a "dobry umysel" hodnotis ho moralkou beznej spolocnosti, kde sa predpoklada dobry umysel a empatia. Presne na to ta namota, budes sa citit vynimocne, ze prave ty si tak uzasna, ze v nom prebudis empatiu a lasku.
Uvari ta ako zabu, ani nebudes citit, ze mu odovzdas celu svoju volu, Odides zo vztahu znicena, ak vobec budes mat silu odist. Lebo on ti najprv vezme tu silu, manipulacia ma silnu moc... nepoznam vela ludi, co jej dokazu odolat. Ja som sa o manipulatora len suchla...a je to boj na x rokov, ZIADEN KONTAKT - to je ten najlepsi "vztah" s nimi.
este raz a pomaly... Manipulator NECHCE vztah. To len obet si mysli ze je to vztah a ze mu o to ide. Myslis, ze ked pavuk chyta muchu do siete , chce s nou vztah??😲
akurat ze pavuk vysaje vnutornosti , a manipulator dusu a volu.
Zíram, že by to človek takto priznal, ale tak kadejakí ľudia sme.
Neviem či by som mu niečo verila po tomto. Nemám rada, keď niekto chce mať nado mnou kontrolu.
Mňa by celkom zaujimalo,čo ti povedal,na margo jeho predchádzajúcich nevydarených vzťahov? Alebo prečo je dodnes sám ti ako zdôvodnil? Ak chces napíš ip...

@dadis obávam sa, že to tak naozaj je