Vzťah s mužom, ktorý je manipulátor
Zamýšľam sa nad tým, začala som vzťah s mužom, ktorý mi veľmi skoro o sebe povedal, že je manipulator. A ja som zistila, že to naozaj tak je, ale nerozumiem tomu, prečo mi to o sebe povedal? Veď manipulátor by to mal snahu skôr tajiť či? Snažil sa obhájiť, vraj jemu by nevadilo, keby ho manipuloval človek, ktorý ho ľúbi a chce pre nás dobre. Či aj ten manipulátor má kúsok svedomia? 😃
Predpokladam ze hlada pochopenie ako vacsina takychto😃😃
A to ti nestačilo????? Vieš prečo stratila "jeho úctu?" Lebo ho dokázala kopnúť do riti a sposobila mu narcisticke zranenie a to sa predsa nerobí pánovi velkomoznemu 😁. Už teraz más na základe niečoho podozrenie,že sa sexuálne styka aj s inymi,ani to ti nevadí?..... čakáš kedy ti navrhne trojku lebo to bude najlepší spôsob ako mu dokázať tvoju lásku?😎
@anita6666 počuj nepoznáš toho istého? 😃😃😃 O trojke vravel veru dačo, v rámci srandy samozrejme, keďže videl, že taká nie som. Povedal, že sa mu snažia ženy dostať do postele, tie s ktorými už bol.
Kde si k nemu prišla?
@anita6666 Tinder
Bože môôôôôôôôôôôj. Nemôžem to ani čítať 😂😂 A ty ho ešte analyzuješ, že prečo a načo. Dosiahol kamko čo chcel. Asi budeš veľmi mladá. Ale zase na druhú stranu ja som ich dokázala vyňuchať už v 19tske 😕
@acrobaleno mladá nie, iba sprostá 😃
@autorka Už len tým ťa manipuluje, že sa priznal, že je manipulátor a rozprával ti o ostatných vzťahoch. Znamená to, že ťa akože povýšil na niečo viac, na dôverníčku. Zvyšuje ti to ego a tým pádom sa cítiš ako niečo lepšie ako tie ostatné.
Inak Tinder je skôr sexzoznamka ako niečo seriózne
o trojke chlap nikdy nehovori v ramci srandy. On tu trojku chce, a skusa ci uz povolis. Zatial nie. ...Tak este chvilu ta bude spracovavat aby si sa citila ako jeho doverna spriaznena dusa, "Nie ako tie ostatne... bla bla, co nemaju jeho uctu a chcu nad nim dominovat.
kolko to mas ? 30 rokov? Co ta drzali doma v pivnici, ze si taka naivna ?
@negymama veď nie som až taká naivná, preto si držím od neho odstup, ako tak, len som zvedavá, čo z toho bude.
Mňa by zaujímalo, čím si získal tvoju pozornosť. Prečo o ňom vôbec uvažuješ, keď už ti bliká kontrolka, že toto asi nebude to pravé orechové.
@zuzitko74 Asi som mu len chcela dať šancu, keď sa tak snaži, hovorí, že som tá pravá, iba ja to ešte neviem 😃 stále mi píše, príde za mnou aj 4x za deň, že keď ma chytí za ruku, tak sa jeho svet zastaví, upokojí sa, cíti, že k sebe patríme alebo že cíti príťažlivosť, ja viem že to nie blbo keď to píšem sem. Neviem, no proste, nie som zaľúbená, iba som ho chcela spoznať, nechcem do ničoho spadnúť rýchlo, som skôr opatrná. Snaží sa so mnou tráviť veľa času, vždy keď môžeme obaja, nemám pocit, že by klamal.
odstup a zvedavost...dlho ti to fungovat nebude. raz sa sklznes do jeho lepkaveho lievika, ako mravec do kalicha masozravej rastliny.
Hladaj si informacie o tomto type ludi, racionalne vyhodnot nebezpecenstvo. Nemysli si, ze ti si nejaky extra odolny material, co vydrzi zblizka manipulatorsku osobnost. Ale iba ty sama sa musis rozhodnut, zachovat si svoju volu.
@negymama mne to prišlo tak, že nemôže byť zlý, keď hneď oznámil, že je manipulator. Prišlo mi to tak, že ním nie je, lebo keby bol, tak by to nepriznal.
Podľa americkej terminológie by to mal byť tzv. covert narcisisst. Ak sa nemýlim. V skratke je v roli obete, povie ti aký je zlý a nanič, ako si zaslúžiš lepšieho. To je len ďalšia manipulatívna technika. Zničí ťa ak s ním dostaneš.
fakt? co to dokazuje? Cize ked muz povie zene ze je ziarlivy, tak vlastne nie je? alebo ked povie ze je bordelar , tak nie je?
Normalny chlap ani nevie, co je manipulator. Takymi pojmami sa ani nezaobera. Priznanie manipulacie moze byt len dalsi level manipulacie...akoze pod ruskom uprimnosti. Dnes je vsade na nete dost informaciami...a myslim ze tito ludia tak o sebe citaju, ale nemaju dovod to menit, a hlavne nechcu.
to ci ti to prizna alebo neprizna nie je podstatne. Ak nim je , zmanipuluje ta tak ci tak.
myslim vsak ze uz si ocarena, rozravas o nom ako s ustami zalepenymi cukrom. To uz je na tebe, co spravis - kym neprides do bodu, ze uz nespravis nic.
@iffushka nie, nikdy nepovedal, že je zlý, skôr si nepriznáva chybu a druhí za všetko môžu vždy.
Na manipulatora nikdy nebud len tak zvedava. Lebo ten, ak ma zalusk a zisti, ze existuje cesta ako ta namotat (hoci aj cez tvoju zvedavost na jeho osobu a jeho ciny, a tvoju naivnu predstavu, ako to mas pod kontrolou), tak ta namota, ani nebudes vediet ako.
Zrazu zistis, ze behas v bludnom kruhu, ked sa s nim uz citis zle, uz sa ho chces aj zbavit a zaroven ta hrozne zerie, ze ti nieco dlzi (ospravedlnenie, za prezite prikoria a krivdy - tych ti napacha jedna radost a bude to mat silno vies kde, ze ty tym trpis) a nevies sa od neho nijak odtrhnut.
Jemu nejde o teba. Ani teraz. Jeho tesi a bavi ten lov. Ty si prostriedok zabavy a odmeny. Hracka.
Paci sa mu, ked teraz akoze vzdorujes.
Ak budes moc vzdorovat, strati zaujem. Teda ty akoze stratis tu jeho uctu. Typicky sposob, hadzanie viny na protivnika sposobom, ze to ten protivnik je uboziak. Vzbudzovanie pocitov viny, krivdy, prikoria a potreby sa k manipulatorovi vracat (aj keby len preto, ze mu mas potrebu nejak dokazovat, ze ty ziadna chudera nie si).
Ak budes vzdorovat malo, udupe ta.
Ak sa chces uz hrat s manipulatorom, tak bud dost odolna a neustale v strehu. 24/7. Lebo manipulatora nikdy pod kontrolou nemas. Mozes chvilu, a potom zistis, ze uz ma on teba. Je to nepretrzity boj o moc.
A je fuk, ci to prizna, ci nie.
V podstate ta uz teraz cez to namotal na zvedavost na neho a na tvoj sladky pocit, ze si ta akoze silna, odolna, nepolapitelna. Nehovor, ze nie.
"si som mu len chcela dať šancu, keď sa tak snaži, hovorí, že som tá pravá, iba ja to ešte neviem 😃 stále mi píše, príde za mnou aj 4x za deň, že keď ma chytí za ruku, tak sa jeho svet zastaví, upokojí sa, cíti, že k sebe patríme alebo že cíti príťažlivosť"
JEŽIŠKU NA KRÍŽKU.....toto je cringe fest. Lovebombing ako vyšitý.
Tinder je plný takých exotov. Ja som tam raz natrafila na jedného, čo mal fotku s deckom. Nebudem klamať, zlaté dieťa. A keď som sa ho spýtala, na status, že je ženatý, ale len kvôli synovi a že ju nemôže opustiť, lebo neviem čo. A že si želá, aby mu dala nejaká žena dcéru. A ja že wtf...bloknuté. TINDER je lož sama o sebe, tam netreba veriť ani nos medzi očami.
Nájdi si ten pojem, podľa mňa to sedí, ako som napísala na začiatku je to v skratke, je okolo toho veľa teórie.
@acrobaleno no presne tie zvastaniny...ako sa svet zastavi, osudova laska, patrime k sebe aj ked o tom nevies... moje nervy, ze to dokaze zrat jedna 35 rocna zena.
Však to je manipulátor- nikdy si neprizná chybu a vždy za všetko môžu druhí. Či ty si taka naivná, že si myslíš, že práve ty si tá vyvolená, ktorá zmení narušeného 39-ročného starého capa? Vieš koľko takých pred tebou bolo? A vieš koľko takých po tebe ešte bude?
Autorka,pozri si aj na YouTube máš videá....tá prvá počiatočná fáza sa nazýva lovebombing, bude ti hovoriť ako k sebe patríte,proste si ťa chce zahacknut,aby si si na nom vytvorila emocionálnu závislosť na základe tvojej ilúzie o ňom...pozri si a uvidíš,ci sa v niečom z toho nájdeš...na tvojom mieste by som už dávno utekala preč...mimochodom,ženy ti veľmi múdro píšu,píšu k veci,asi vedia preco
@negymama mne až husina prebehla po chrbte, ale nie tá dobrá. Skôr praveký inštinkt utekať pred predátorom.
@anita6666 áno, pozerala som to akurát dnes. Keď som mala pochybnosti a googlila si vzťah s manipulátorom.
@acrobaleno ano, a presne preto sa on tak "snazi" ...aby obet citila zavazok mu tu snahu niecim odplatit. To su klasicke triky, aj v obchodnictve sa to pouziva, daruju ti cas, prehnanu milotu, darcekovy predmet, zaujem o tvoje starosti...aby zakaznik citil zavazok nieco na oplatku kupit, inak odchadza z vnutornym mentalnym deficitom, ze obchodnika "obral" o nieco a nedal naspat.
Prirodzeny ludsky cit pre spravodlivost a dobre odplacat dobrym vedia manipulatori vynikajuco vyuzit vo svoj prospech.

@anita6666 Tvrdí, že manželka si našla iného. Že ďalšia s ktorou žil stratila jeho úctu, lebo sa snažila byť dominantná a nemala na to a že mu rozbila dačo o hlavu. A medzitým mal tiež ženy, veľa žien, ale nepovedal prečo to skončilo s inými.