icon

Vzťah s mužom, ktorý je manipulátor

24. jan 2022

Zamýšľam sa nad tým, začala som vzťah s mužom, ktorý mi veľmi skoro o sebe povedal, že je manipulator. A ja som zistila, že to naozaj tak je, ale nerozumiem tomu, prečo mi to o sebe povedal? Veď manipulátor by to mal snahu skôr tajiť či? Snažil sa obhájiť, vraj jemu by nevadilo, keby ho manipuloval človek, ktorý ho ľúbi a chce pre nás dobre. Či aj ten manipulátor má kúsok svedomia? 😃

katkami123
24. jan 2022

Vieš ako fungujú predátori? Skúša. Všetko zo srandy a zatiaľ pomaly testuje a zisťuje pokial máš hranice.

Pre nich je to ako vyjsť na Rysy, to dá skoro každý. Preto si títo muzi často krát vyberajú hlavne inteligentne, mudre a často krát veľmi vzdelané zeny. Lebo zdolať už taký Mount Everest, to je už niečo, úžasný pocit výnimočnosti. A tieto zeny sú pre nich ako Everest. Preto nechce submisívnu, to je jednoduché. Aký to musí byt úžasný pocit, keď je chlap v reálnom živote obyčajné geňo, ale ma pod palcom super spracovanú inteligentnú, krásnu napr. architektku, ktorá je špička vo svojom obore? To je to, čo mu dodáva pocit uzastnosti. Chapes?
Tvojou slabinou je vek, už si mala mat niečo normálne a seriózne a on si to uvedomuje.

autor
24. jan 2022

@negymama Fuu, je mi z toho až zle. Budem si dávať pozor. Aj keď je to smutné, že aj takéto nástrahy hrozia pri netovom zoznameni. Je jasné, že v tomto veku, tam budú prevažne vášne kusy chlapov.

acrobaleno
24. jan 2022

@negymama kks, úplne presne. Ale sranda, že na niekoho to účinkuje a na iného nie. Ja som bola vždy taká, že som to brala, že je to jeho slobodná vôľa a nie som mu nič dlžná. A ani autorka mu nie nič dlžná. Či už je to vysvetlenie, ospravedlnenie alebo svoj čas. Asi preto nie som dobrý typ pre takýchto ľudí.

autor
24. jan 2022

*vadné

autor
24. jan 2022

@katkami123 ja som mala niečo normálne a seriózne, ale rozišla som sa. Nefungovalo tam iné.

katkami123
24. jan 2022

Tak preberaj, neber hneď prvé, keď už na začiatku vidíš, ze je to vadné.

autor
24. jan 2022

@katkami123 veď áno, dieťatko už mám, už sa nemám kam ponáhľať. Už sa ani tak vzťahov nebojím, ak nebudem mať záväzky, tak to ukončím hocikedy.

acrobaleno
24. jan 2022

@autorka: hlavne nechytaj paniku zo svojho veku. Užívaj si pokoj a čas pre seba samú. "Zveľaďuj sa". A hlavne sa pouč z milión tém tu na koníkovi o chrapúňoch.😂

negymama
24. jan 2022

nabuduce /pisem to vo viere, ze tento vadny kus nechas/ si daj pozor prave na prilis uzasnych chlapikov. Je to varovny signal.

Normalny clovek, bez patologie osobnosti, ti uz po kratkom case uprimne ukaze svoju beznu povahu a vlastnosti. ano hormony a zamilovanie robia svoje, jasne ze na zaciatku je kazdy milsi a viac si partneri toleruju.
Napriek tomu, aj pri peknych zaciatkoch kazdy muz ale aj zena ukaze ze nie je dokonaly, a hlavne jeho ciny a slova su v sulade.
Je v sulade uzasny slovnik, kecy ako z orientalnej rozpravky, a do toho navrhy do trojky, ohovoranie byvalych, hladanie chyb v druhych, vsimaj si hlavne tu jeho "bezvinnost" - tito vedia byt tie najhorsie hovada.

negymama
24. jan 2022

och tak mas aj dieta? musis byt o to viac opatrna.

lenusa20
24. jan 2022

Pre boha ty si od kial??? Mám pocit ako keby si písala o mojom ex... Ten kkt ma skoro dostal na psychiatriu a vytrepal zo mňa čo sa dá aj finančne... ešte teraz splácam pôžičku... A toto čo čítam.. ešte aj jeho vek sedí... Utekaj preč..nereaguj..poblokuj a modli sa aby ti dal pokoj aj keď to najskôr len tak neurobí.

autor
24. jan 2022

@acrobaleno paniku z veku? Vy tu tvrdíte, že som stará 😃 ja som po dlhom vzťahu 11 rocnom, kde to tiež nefungovalo, ale bola som naivná, ako aj teraz, ale vtedy ešte viac 😃 no len tým chcem povedať, že mám už veľa trápenia za sebou, preto viem, že je lepšie byť sama ako byť vo vzťahu, kde je ublizovane. A teraz mi je ľúto tej baby, s ktorou si začal môj ex, mám na ňu kontakt, tiež ju má z tinderu, ale zrejme to nie je na mne, jej hovoriť aký je... Bude musieť sama žiaľ zistiť.

autor
24. jan 2022

@negymama mám dieťa, ale nechcem sa hneď hrnúť do vzťahu a zoznamovať dieťa s ním

autor
24. jan 2022

@lenusa20 tento je zase opačný, že on si ženy vždy kupoval a splácal aj po exmanželke pozicku.

Ale tej jeho exmanželke mám chuť napísať, mám na ňu kontakt, ale to asi tiež nemôžem 😃 Ona totiž odišla od neho pár mesiacov po svadbe, ešte mladá 24 ročná. Zdá sa mi to, že sa muselo stať niečo vážne, pretože chodili spolu 4r a to vraj bol jeho najdlhší vztah.

negymama
24. jan 2022

samozrejme. to shvalujem. O to narocnejsie, je najst vztah, kde bude muz schopny prijat aj tvoje dieta , nielen teba. A tymto prehnane kvetnatym typkom sa vyhybaj, to nikdy nevesti nic dobre.

katkami123
24. jan 2022

Tak keď máš už dieťa, nechápem čo tu vôbec riešiš takého chlapa. Už by si mala vyberať aj takého, aby bol vhodný ako otec pre tvoje dieťa.

autor
24. jan 2022

@negymama ja si to uvedomujem, že to bude mega tazke. Ale napríklad moje dieťa otca ma, otca mu nehľadám. Možno by som sa s tým mala zmieriť že budem sama. Keď vidím ten výkvet na zoznamke. A v reále sa mi nikdy nestalo, že by som sa zoznámila, ani nemám kde.

autor
24. jan 2022

@katkami123 moje dieťa má otca a ja už ďalšie deti radšej nechcem, nie že by som nechcela, ale mám už problém veriť mužom.

dadis
24. jan 2022

Tiez mam pocit, ze ho poznam 🙂 Divne...

autor
24. jan 2022

@dadis mal tých žien milion, takže je to vysoko možné 😃
Inak vek som trošku pozmenila o pár 😃

dadis
24. jan 2022

Hej, tak to je potom dost mozne 😀

negymama
24. jan 2022

Netlac na pilu. Prilezitost niekedy pride tam, kde ju necakas. Kedze tebe netikaju biologicke hodiny ohladom materstva, matka uz si...tak mozes byt v pohode, ci si najdes dobreho partnera teraz ci o 5 rokov.

katkami123
24. jan 2022

Nechápeš, čo píšem. Tvoje dieťa bude stretávať aj tvojho budúceho priateľa. Bude nielen vzťah ty a tvoj budúci priateľ, ale aj vzťah tvoje dieťa a tvoj budúci priateľ. To, čo uvidí u teba ako vzťahy fungujú a ako sa ma správať muž k žene, to si so sebou ponesie do života. O tom píšem.

autor
24. jan 2022

@katkami123 ano to rozumiem. Ak by bolo niečo zle, nezostala by som pri takom mužovi.

katkami123
24. jan 2022

Tak prečo máš tendenciu vyberať si “zlých chlapcov” už si sa nepoučila z predchádzajúceho vztahu? Tento ti otvorene tiež povie, že je skodny a ty veríš, ze môže mat pekný vzťah. Prečo máš potrebu zachraňovať a myslieť si, ze zmeníš “zlých chlapcov” oni sa už nezmenia.

negymama
24. jan 2022

take nieco ako osudova laska a spriaznena dusa...je mytus ziveny romanmi a filmami. Clovek moze pocas zivota stretnut vela partnerov vhodnych pre spolocny zivot, a ani najvacsie "ladenie" neznamena skoro nic, ked sa ten vztah nebuduje neustale, a neprekovavaju sa krizy a prekazky.

preto kecy o tom ako je niekto stvoreny len pre teba a ty prenho ber s rezervou, ako namotavanie. To ze on mal "milion" zien a ziadna s nim nemala v jeho veku dlhodoby zrely vztah...nie je o tom, ze chudacik netrafil na tu pravu, ale o tom, ze niecim odpudzuje po case., co je pre zeny neprijatelne, prave v kontraste s tou pociatocnou snahou a hrkutanim o pravej laske.

mandala77
24. jan 2022

priťahuje Ťa. Preto ho tu riešiš a istým spôsobom sa ho aj snažíš obhajovať.

Píšeš, ", že mám už veľa trápenia za sebou, preto viem, že je lepšie byť sama ako byť vo vzťahu, kde je ublizovane".

Primárnym problémom si Ty, nie on. Si naučená trpieť a zachraňovať.
On len ide tam, kde má priestor a kde môže prekračovať hranice.
Ak by žene, ktorá má hranice a vie si zrátať 1 a 1 povedal, čo povedal, ona by s ním viac nekomunikovala. To, že Ty si ochotná rozmýšľať, že by si napísla jeho bývalej ukazuje, že sama máš väčší problém, ako si si vôbec ochotná priznať.

Myslíš si, že ho zachrániš, že s Tebou to bude inak?
Ak áno, máš problém a ten je v Tebe, nie v ňom.

acrobaleno
24. jan 2022

@katkami123 To je taká chronická choroba žien, že si myslia, že "zlého chlapa prerobia/vyliečia svojou láskou/vagínou. Avšak je to omyl. Žena nie je povinná nikoho prerábať a ani liečiť.

autor
24. jan 2022

@katkami123 bývalý je dobrý chlapec, nepije, nefajčí, verný, nie je lakomy, zarobí, ale sedí iba doma, nerozumeli sme si, nepritahovali sa, nebola medzi nami láska, nemali spoločne absolútne nič, záujmy, ani rozhovor. Jemu stačí počítač a nepotrebuje ani partnerku.

acrobaleno
24. jan 2022

@negymama podsúva jej, že aj keď mal milión žien, tak ona je výnimočná. "Iná ako ostatné" a toto ženám stráášne dvíha ego. Pretože väčšina mu to bude chcieť dokázať, že áno som výnimočná, iná ako ostatné.