icon

Vzťah s mužom, ktorý mi je ďaleká rodina

zanetkaxxxova
2. apr 2023

Mohla by som mať vzťah s mužom, jeho babky mamka bola môjho deda sestra je to možné ? Sme rodina blízka?
V živote sme sa nevideli pred tým a teraz keď to je vážne tak sme na to prišli

lilke
3. apr 2023

Z 2.kolena je ešte zákaz aj podľa zákona. Čiže ty a akoby jeho mama by ste nemohli mať spolu nič. Ale či už ty by si s ním mohla byť, netuším. Je to naozaj hraničné.

kika147
3. apr 2023

@zanetkaxxxova inak ja som v rodine kde spolu žijú bratranec zo sesternicou ktori spolu vlastne aj cely zivot vyrastali🤢🤢 jeho otec a jej sestra su súrodenci zároveň svatovia 😂 dlhe roky nemohli mat deti presli si asi 5 potratmi ale nakoniec sa podarilo a maju zdrave dieta

vecicky1805
4. apr 2023

@zanetkaxxxova možete mať vzťah to nik nezakazuje a dajú sa inak urobiť testy genetické na vady vopred. U nás v rodine sa brali bratranec a sesternica, deti majú tri zdravé

vecicky1805
4. apr 2023

@kika147 ten opis nejako nevychaza nie? Ak teda nie sú nevlastní..🙈

vecicky1805
4. apr 2023

@zuzinabila nie je to pravda iba je dlhsi proces vybavovania

bykaterina
4. apr 2023

@zanetkaxxxova môžete neboj ste už tak vzdialená rodina ze až. Niekto to už neberie ani ako rodinu.

bykaterina
4. apr 2023

@zuzinabila blbosť. U nás v rodine sa brali v kostole sa brali bratranec a sesternica že ich bábky boli sestry. V pohode ich zosobášili mali zdravé deti a aj vnúčatá sú zdravé

terry658
4. apr 2023

@zanetkaxxxova my sme s manželom rodina asi z 3.pokolenia. Nikto to neriešil. Ani sme to nikomu nehlasili. Máme dve krásne deti a tretie na ceste.

cervenaruza123
4. apr 2023

@zanetkaxxxova Asi by som to príliš neriešila, ste príliš vzdialená rodina. A to je len to, čo sa vie. Bežne si ľudia nezisťujú navzájom rodokmene, či náhodou niekde v 3. či 4. generácii nie sú nejakí príbuzní. A to nehovorím o tom, že u mnohých otec nie je úplne istý, hlavne kedysi to tak bolo, my máme v rodine dva prípady, kedy biologický otec je neznámy, lebo matky ako mladučké nechceli priznať a nepriznali doteraz. Prísne vzaté by každý pár si mohol pre istotu spraviť genetické testy a podľa mňa dosť veľa z nich by zistilo, že sú v nejakom príbuzenskom vzťahu, hlavne ak pochádzajú z jednej dediny či mesta. Veď čo keď nejaká prastará mama sa prespala so susedom alebo čosi také. To sa bežne stávalo, aj sa stáva doteraz.

afrrodita
4. apr 2023

@zanetkaxxxova ja by som nikdy neriskovala.

miris666
4. apr 2023

@zanetkaxxxova ja som taká rodina s manželom😀🥰máme 3 zdravé deti🌷

kika147
4. apr 2023

@vecicky1805 teraz neviem aky myslis , pisala som dva komenty 😃😅

81zuzka81
4. apr 2023

Mám to podobne, môj manžel a moja mamina sú bratranec a sesternica na 3.kolene...teda môj pradedko a jeho dedko boli bratranci...žiadny problém s tým nebol...ani nieje 🙂

monulienka86
4. apr 2023

@zanetkaxxxova môj dedko a môj svokor boli bratranci.Sobas normálne v rímskokatolíckom kostole na dedine kde každý každého pozná,dve úplne zdravé,šikovné detičky 🙂

chillibubble
4. apr 2023

@bykaterina ked su babky sestry, tak sa brali bratranec a sesternica z 2. kolena, nie bratranec a sesternica.

chillibubble
4. apr 2023

boze, mne su bratranci ako bratia... to by som si vedela predstavit len ak by som ich v zivote pred vztahom nevidela a nepoznala...

bykaterina
4. apr 2023

@chillibubble však samozrejme z druhého kolená. To len na objasnenie že to neboli synovec a teta alebo tak ale boli z rovnakeho pokolenia

ivik4
4. apr 2023

Neviem si predstavit bratranec a sesternica spolu 😱🤮🤮. A ich mamky sestry

jonnie
4. apr 2023

Nebála bu som sa telesného postihnutia, no poznám rodinu a v každom páre z tych deti sa vyskytol nejaký psych.problem.

ahhola
4. apr 2023

No musela som si ten hlavolam na dnes grafický znazornit a je to stret 3 a 4 generácie nazad. Bud v kľude. Tam ešte môžu byť prespanky a lavobockovia, takže úplne cudzie gény. 😄

vinkel
4. apr 2023

Ste ďaleka rodina, ale treba si overiť nie to že ci môžte mat deti ale ci vôbec budete mat tie deti. Mame v rodine tiež takú vzdialenú rodinu a ty dvaja (pár) nemôžu mat deti vôbec a skúšali umelé oplodnienie a nič.

lenka1208
4. apr 2023

To su zaujimave veci, ja som doteraz nevedela ze bratranec a sesternica sa mozu brat a dokonca mat spolu deti..mne to pride take zvlastne 😱

ahhola
4. apr 2023

Súrodenci ako svatovci😄... na východe také beznejsie▪️

simona121627
4. apr 2023

@jonnie to bude asi dedičné 😐 je chore rozdať si to s vlastnou rodinou a co čítam tretie pokolenie atď obraca sa mi žalúdok ved to je ešte celkom blízka rodina nie najbližšia ale blízka

simona121627
4. apr 2023

@ahhola aj ty si asi z incestu ako pozerám dosť úbohá hláška taka degenovana a primitívna

simona121627
4. apr 2023

@vinkel to nebude tým ze sú pokrvni stačí sa pozrieť na spoluobčanov ti sú incest za incestom

ahhola
4. apr 2023

@simona121627 nechcela som tu vraziť, ze osadníci, zase ma zmazu, ale tak pre urážlivu cuchtu, ako si ty, to sem dávam. Hlavne ze sa neurazas na RF, ze východe nič nieje, ci na ten vtip, ako všetci prehrali v boji s alkoholom, len východniari remizovali, sa posser👿

ankare
4. apr 2023

Úplne v pohode. Lubte sa.

belaanabela
5. apr 2023

@zanetkaxxxova ja som bola na jeseň,na svadbe na úrade (obaja rozvedený) a bol to bratranec a sesternica z 2kolena
Teda ich nami sú sesternice... mladomanželia majú po 45r a sú šťastní manželia

ckocka
5. apr 2023

Keď pojdeš dostatočne ďaleko tak sme príbuzní všetci.