Vzťah s nadriadeným

michaela_29
18. apr 2015

Vytvorila som si nick len koli tejto diskusii lebo sa potrebujem o tom s niekym poradiť kedže to v sebe dusím a sama si s tým neviem dať rady. Mám 29 rokov mám niekoľkročný vzťah (7 rokov) deti nemáme máme spoločné bývanie proste zabehnutý vzťah, ktorý akosi už dlhodobejšie akosi upadá do krízy. Snažíme sa to riešiť spoločne aj sme sa rozprávali aj hádali stále mám však pocit že každý sa uberáme iným smerom či citovo či pracovne proste mám pocit, že naše cesty strácajú ten spoločný smer ktorý doteraz bol relatívne v jednej osi. Problém nastal na jednej firemnej akcii kde sme so šéfom skončili v posteli samozrejme sme mali vypité tým sa samozrejme nechcem ospravedlnovat ani nič podobne ale už som bola asi taká neštastná z toho všetkého, že to takto skončilo. Stopla som to však a nevyspali sme sa spolu aj tak ma však trápia výčitky.A čo je najhoršie fungovať v práci musím a ja vôbec neviem ako túto situáciu riešiť.

sissy27
18. apr 2015

@michaela_29 nerozumiem, čo vôbec chceš riešiť... máš výčitky? no maj... keď sa s tým priznáš priateľovi, tak to zrejme veci posunie ďalej - buď to bude posledný klinec do rakvy vášho vzťahu, alebo si uvedomí, že ťa nechce stratiť a bla bla bla ( s touto variantou by som radšej nepočítala)... od šéfa dúfam nečakáš nič, ani on od teba, proste sa (ne)stalo, ide sa ďalej...
alebo si nájdi aj novú prácu aj nový vzťah a máš po starostiach na všetkých frontoch...

sendy182
18. apr 2015

@michaela_29 ani jeden z vás nechce deti?......s neverou sa musíš vysporiadať ty sama....či myslíš že potešíš svojho partnera ak sa mu zdvôveríš?......ty ho poznáš....tvoj šéf bude tiež dobré číslo....určite to nebolo prvý krát u neho...ak tam nechceš pracovať....poobzeraj sa po novej práci.....či šéf ti dáva nejaké náznaky....?..... 🙂

pribinak
19. apr 2015

Pobalila by som si caky-páky a z prace by som odišla. Šéf ta ma v hrsti. Co sa týka priateľa, asi nemá velmi zmysel predlžovať agóniu, odpovedz sama sebe co ta pri ňom drzí?

danulkaja1
19. apr 2015

Myslím si,že je lepšie ukončiť to teraz,ako sa zobrať,mať deti a potom sa rozviesť.Viem o čom hovorím,ja som sa s priateľom chcela rozísť snáď sto krát,veľa som sa počas vzťahu naplakala,narozmýšľala,opustiť som ho však nedokázala.Dnes sme rozvedený.....A čo sa týka tej noci,nerob si zbytočne výčitky,späť to už nevrátiš,alkohol síce robí svoje,ale väčšinou sa tam prejaví len niečo potláčané..

eeffka
19. apr 2015

@michaela_29 doma buď ticho,to si nejak vyrieš so svojím svedomím, a v práci rob mŕtveho chrobáka.áno sefe,nie šéfe... Ak by niečo naznačil s kamennými ksichtom,bohužiaľ neviem o čom hovoríte.vybavené.

peneloppe
19. apr 2015

@michaela_29

Z prace by som urcite neodchadzala kvoli tej jednej situacii so sefom, ibaze by to pokracovalo a on by bol neprijemny. Inak sa spravaj normalne, ved sa vlastne nic nestalo.
A doma by som to radsej nespominala, nastastie si to stopla v pravy cas. A co s vasim vztahom. To sa tazko radi. Vy musite najlepsie vediet preco ste sa ocitli na tomto mrtvom bode a neposuvate sa dalej spolocne. Mozno je to tym ze ste spolu uz pridlho a vas vztah sa nikam inam neposunul. Vacsinou po tolkych rokoch sa ludia uz zasnubia, planuju svadbu, deti. Ale to vsetko musi prist prirodzene. A kedze u vas to neprislo, neviem ako to je, tak mozno ozaj nemate byt spolu.

ivivaiveta
19. apr 2015

@michaela_29 preco si dala taky nazov svojej teme?..ja tu nevidim ziaden vztah so sefom...
s priatelom sa asi najlepsie rozist...

malabiba
19. apr 2015

@michaela_29 sama si niekde v kľude sadni a popremýšľaj, čo chceš ďalej....chceš byť s priateľom? máš ho rada? alebo je to už len zvyk a pohodlie? po 7 rokoch by sa mal vzťah pohnúť ďalej, možno deti, svadba - nechcete to? šéf ti robí v práci problémy, návrhy? správa sa inak ako predtým? je ti nepríjemné byť s ním v práci? cítiš niečo k nemu?....máš v tom trochu zmätok....možno by bolo fajn, keby si sama, alebo s priateľkami niekde vypadla na víkend, príliš to neriešila, získaš odstup

haslerka27
19. apr 2015

Ja by som si hladala pomaly novú prácu a skôr by som riesila stroskotavajuci sa vzťah.mozno je cas ba zmeny,po každej stranke

irusa
19. apr 2015

ako neviem si predstaviť..len tak so šéfom skončiť v posteli......

natalym
19. apr 2015

To sú dva príbehy. 1. vzťah s priateľom 2. vzťah so šéfom
S priateľom to ukonči a so šéfom si to už ukončila, či? Netvárme sa tak prudérne, mnohí šéfovia, nie sú na zahodenie, ak je normálny tak sa tvárte, že sa nič nestalo a bodka. Ak je problém, napíš aký.
Inak nechápem čo riešiš.

malabiba
19. apr 2015

@irusa keby stál za hriech, prečo nie ? 😉

henamichal
19. apr 2015

Nemáš vzťah ani so šéfom ani s priateľom. Kde je problém?

adri266
19. apr 2015

@michaela_29 s priatelom vztah bud oziv alebo ukonci. Mozno by vam pomohla aj manzelska poradna, ale ked v tom vztahu nevidis zmysel, ukonci ho hned.
Co sa tyka sefa, nic sa predsa nestalo, aspon to tvrdis. Dobre Ti radia, hraj mrtveho chrobaka, a keby nahodou on mal nejake reci, tak povedz, ze si bola vtedy taka opita, ze si absolutne na nic z toho vecera nepamatas. A hotovo.

A ked vravis, ze aj on mal vypite, mozno on tiez nepamata a Ty sa zbytocne trapis 😉

ivett1
20. apr 2015

@michaela_29 s tým šéfom...to ma celkom zaujalo ... skončili ste v posteli a nič nebolo ... akože ste obaja zaspali? ...alebo ste to nedotiahnli do konca? ...tak keď ste niečo začali a nedokončili, chápem, že sa bojíš, aby ste v tom nepokračovali resp. aby šéf nechcel "začatú vec" dokončiť ...alebo nebojíš a nevadilo by ti to?...
inak s priateľom ste 7 rokov...asi máte "vzťahovú" krízu ... veď skús, či sa ti nepodarí znovu vzťah oživiť...ako len tak hodiť 7 rokov za hlavu ...na mňa by to bolo veľa rokov "zabitých" ...asi by som vyskúšala spoločnú dovolenku, skrátka mimo "zabehaného stereotypu"...