Vzťah s rozvedeným mužom
Ahojte baby! Chcem vas poprosit o rady alebo vase skusenosti. Mam 31 rokov, som bezdetna a mam priatela rok aj osem mesiacov ktory je rozvedeny a ma dva male dcerky (6r. a 9r.). Problem je v tom, ze vobec sa somnou nebavi o buducnosti. Tema ist spolu byvat alebo nedajboze svada su prenho tabu. Preto na tieto temy netlacim a cakam kym sa to vyvinie. Na druhej strane ale velmi tuzi po dalsich detoch. Odkedy sa pozname sme sa nikdy nechranili a vzdy ked mam ovulaciu mi este povie, nech dam nohy do sviecky😅 toto mi proste nesedi. Ze ked ostanem tehotna, pondeme spolu byvat a inak ani slovko otom. Deti ma na striedacku kazdy druhy vikend plus stvrtky. S nimi si rozumiem super. Sam mi hovori, ze chce somnou zostarnut. Mame velmi krasny vztah. Len toto, ze nemam sa coho chytit, nema to skoro ziaden progres. Viete mi nato nieco povedat? Dakujem za kazdu odpoved a zelam pekny den :-*
@norbertina mozno by ho rozhybalo keby sa okolo teba zacal obsmietat iny muz so zjavnym zaujom o teba. Nemas kamarata, ktoreho svajciar nepozna, ze by ti trochu pomohol? Ale uprimne, o rozvedeneho so zavazkami, nie prilis zamilovaneho do teba a s nechutou do spolocneho byvania by som ani bycikel neoprela....ale je to tvoj zivot. Ak mas pocit ze on je top co mozes v zivote stretnut tak skus posteklit jeho ziarlivost.
@elizabet173 zeny su rozne...co je pre jednu neprijatelne je pre druhu top blaho ;)
@kitycat áno to je pravda. Len netreba zabúdať, že ten rozvedený bol tiež raz slobodný... keď sa niekto diva na rozvedených ako na lepru. A s každým rozvedeným mužom je vždy aj jedna rozvedená žena... ja len dúfam, že pre nich neni taká neprijateľná ako tu pre mnohé rozvedený muž. Nikto nevie čo predchádzalo rozvodu a aké boli k tomu príčiny . Súdiť je veľmi ľahké 🙂
Poradím ti takto. Nabudúce žiadna sviečka, ale namiesto sviečky kondóm pre pána a som zvedavá, či by hneď nebolo po láske. Nehnevaj sa na mňa, ale je veľmi naivné a nezodpovedné to, čo robíš. Vyrábaš si dieťa a keď ho vyrobíš, tak čo? Lebo z reakcií tvojho partnera mi vychádzajú len dve veci: buď ťa chce len plodnú (oplodnenú) alebo ťa nechce vôbec a len si užíva tvoje ochotné lono bez akejkoľvek záruky pre teba a vaše prípadne budúce dieťa. Skrátka spolu len spávate a randíte, žiadny spoločný partnerský život nemáte. A do tohto randenia skúšate vyrábať dieťa. Nechápem.
@elizabet173 Úplne si to vystihla.

@gabrielkaa ja ti gratulujem k happyendu, ale rovnako si jej tu mohla pisat ako si marne cakala a zabila dolezite roky zivota so sebcom, ze ti to s podomnym nevyslo a nasla si si slobodneho a bezdetneho chlapa... Ten jej sa vykruca pri kazdom naznaku spolocneho plnohodnotneho zivota ale pali do nej semeno na pockanie hlava nehlava. Ona kazdy mesiac nestastna, ze ma kramy a nebude byvanie... Co sa podarilo jednemu sa nemudi podarit druhemu... Ale ktovie.... Mozno ju nabucha a on jej da kluce od bytu ako jej to slubil hned ako mu ukaze test s 2 ciarkami 🤷♀️