Vzťah s rozvedeným mužom
Ahojte, je tu niekto, kto žije s rozvedenými mužom, ktorý ma dieťa z predchádzajúceho vzťahu, alebo poznáte niekoho takého? Ja totižto mám takého partnera, s ktorým rozmýšľame nad svadbou, no neviem, či naozaj chcem život s takýmto mužom. Syn je zverený do jeho starostlivosti. Prosím, podeľte sa o svoje skúsenosti
Takže vlastne to vcelku dobre dopadlo, aj keď to zabolelo, ale nestratila si svoju mladosť s neperspektívnym človekom...
@lentilka640 prava laska a pekny vztah ta este len cakaju.Drzim palce🍀
@lentilka640 tak parada, že mas poucenie relativne bez bolesti😃
@lentilka640 to mi je luto, ze to takto dopadlo .. ale nie kazdy rozvedeny muz je takyto ako bol ten tvoj 🙂
@lentilka640 ver tomu, že všetko zlé je na niečo dobré 🙂 a koľko boli rozvedení alebo od seba?
@lentilka640 ani nevies teraz ako sa ti dobre stalo. Neboj sa niekde caka na teba ten s ktorym budes stastna. Drz sa 🙂
Ďakujem vám za vaše povzbudenia 🙂 samozrejme som šťastná že to takto skončilo, len to si človek uvedomí až časom.. mala by som hrozný život keby som s ním ostala alebo keby sme mali nedajbože spolu dieťa... dopadlo to výborne! a samozrejme, že nie každý muž je taký, ale väčšina áno... bola som v kontakte ešte s jedným rozvedeným, ktorý má dieťa a mal to nejak podobne.. stále musí riešiť niečo so svojou ex a tá ho iba využíva a vydiera cez dieťa.. nemajú to títo muži ľahké
@ladycat2021 oni sú rozvedení už asi 7 rokov ale stále niečo spolu riešili.. ona u neho bývala, lebo nemala kde bývať, potom od neho odišla, potom sa zase vrátila, zase odišla a takto stále dookola... a teraz je teda znova u neho... ty si v akej situácii?
@lentilka640 tak ja si myslim, ze som v dobrej situacii ak nepocitam moj predchadzajuci vztah ... tiez to bol rozvedeny muz po 40 .. najprv bolo vsetko pekne a krasne a potom sa denil prejavil naplno ... bola som s nim 4 roky a rozisla som sa s nim kvoli domacemu nasiliu... von z toho mi pomohol terajsi priatel .. zavolal na neho policiu, ked som mu poslala fotku ako vyzeram ... hoci som ho vtedy prosila, aby to nerobil, pretoze nechcem problemy... ale nakoniec nelutujem ... skoncil vo väzeni na 20 dni a ja s rozbitym nosom a bolestou celeho tela ... zobral ma k sebe byvat.. byva s nami aj jeho dcera, ale ta je teraz u matky, kde byva aj jej mladsia sestra.. stala sa zo mna zena v domacnosti, pretoze kvoli mojmu ex ma vyhodili z prace.. detom sa nebranime a o svadbe sme sa uz tiez bavili 🙂 toto je nebo a zem oproti tomu co som mala predtym ...narozdiel od tho debila alkoholika a tyrana si ma moj terajsi priatel nesmierne vazi.. nekrici po mne za kazdu blbost, nefrfle ked uvarim nieco nove ( hoci pre neho je moja kuchyna uplne nieco nove.. nie je to Slovak 😀 ) ... pamatam si ako som s nadsenim urobila nasu klasiku kacacie prsia, lokse a cervena kapusta a tem moj ex povedal, ze tie lokse jest nebude.. tak sme sa zacali hadat a nakoniec to jedlo hodil o stenu ... ake mile "podakovanie" za to, ze som nieco specialne uvarila ...chcela som ho potesit a on takto ... chvala bohu, ze s nim uz nie som .. ktovie ako by som dopadla 🙄

@modrykonik33 no keďže som tento príspevok písala pred rokom aj pár mesiacmi, odvtedy sa zmenilo veľa vecí... rozišli sme sa v októbri a o dva dni na to (nepreháňam) mal u seba nasťahovanú svoju bývalú ženu.. ja som o tom nevedela a šla som za ním s tým, či to neskúsime znova a našla som ju tam... bolo to pre mňa niečo strašné! dlho som nevedela normálne fungovať a ešte doteraz mávam zlé sny, sníva sa mi o ňom, o jeho žene, o synovi... bol to vzťah, ktorý ma veľmi zmenil. Teraz som šťastná že sa toto všetko udialo! že sme sa rozišli a že je to tak ako to je.. a že som prišla na to, že som bola vlastne len chvíľková náhrada za jeho ženu, ktorá mu ušla za druhým a on sa jej chcel pomstiť, tak si našiel mňa... je to strašná skúsenosť, ktorá ma ale posunula ďalej a urobila zo mňa silnejšieho človeka. A na rozvedeného chlapa s dieťaťom by som sa už ani nepozrela. Vždy proste bude niečo mať s tou bývalou ženou.. Od takýchto chlapov ruky preč. Aj keby boli poslední na zemi.