Vzťah s rozvedeným
Pred mesiacom som ukončila vzťah a začala som chodiť s rozvedeným chlapom, ktorý má z manželstva dieťa. Sme spolu iba necelé dva mesiace a môj problém je v tom, že sa mi málo ozýva a neviem, či je to vzhľadom k danej situácii normálne alebo nie. Chodievame von s jeho kamarátmi, nášmu spoločnému kamarátovi vraví, ako ma má rád a chce byť so mnou, no mňa trápi ten kontakt s ním. Naposledy som sa s ním videla pred necelým týždňom, pritom sme z jedného mesta. Povedal mi, že mám vydržať mesiac-dva, kým si vybaví nejaké veci a potom budeme fungovať normálne. Sú však sviatky a mne je z toho do revu, že ani nezavolá, nenapíše...možno je s dieťaťom, ale to neznamená, že mi nemôže dvihnúť telefón, či odpísať na SMS. Je mi jasné, že o tom sa musím porozprávať s ním, chcem sa však opýtať, či tu má niektorá skúsenosť s takým vzťahom, či je také správanie pochopiteľné, či normálne... Ďakujem.
PS: Nenudím sa počas prázdnin, už dávno som zo školy von.
Ja to robím aj mužovi, len tak aby si nemyslel. Nezavolááám. A keď mi zavolá, tak mu poviem sladkým hlasom, som nemaaaaaaaaalllllllaaaaaaa čass.
@natalym sak prevencia nadovsetko 😀
@ivivaiveta Lenže som prišla na to, že aj mi to robí. A tak možno už na mňa serie, alebo sa zmenil. Vyvolával dakedy aj 10 krát za deň, poslala som do riti tak už nevolá. Tak možno pochopil, že 10 krát telefonát o ničom je zbytočný.
@natalym toto robi moj chlap, 10 x za den, ide ma slak trafit... 😠
@ivivaiveta
@natalym moj tiez volaval casto az neskor som prisla na to ze chcel vediet kde som ci tam kde mam byt. Vyklul aa z neho manipulant takze bacha na to. Inak uz vola ken ak daco vazne lebo zistil ze mu aj tak nedviham
No už nevolá, vymyslel si podnikanie spolu, čumíme na seba celý deň. Ešte toto vyriešiť. 😠
@svetluska82 sak jasne, ze aj kontrola 😉 ..ja beriem kazdy treti telefon...a ked sa naseriem, tak ani jeden...
@natalym jaaaaj, tomu sa tazko vyhnes draha, v jednom biznise...tak ale, nieco za nieco...mate svoj business 🙂
@ivivaiveta ze dieta mu zjedlo mobil....draha ty perlis 🙂
@ivivaiveta No ja mám s tým dosť veľký problém. Pre mňa je to trest. Najhoršie keď sa ma opýta čo a ako, odpoviem, vždy to zamietne. Tak teraz mu už ani neodpovedám. No neodpovedám, rovno mu poviem, a Ty si čo myslíš, tak urob tak. Keď sa naserie, tak mu poviem, že v podstate len potrebuje aby som mu to potvrdila.
@ena70 sak a je to zdrave?...prepac, ale ked bol dovod, preco nevolal dieta, tak ja by som sa ho rovno opytala, ci boli na operacii po zbytok casu, lebo ho zjedol ..a este by som sa opytala, aku ma znacku nového telefonu...ci aspon najnovsi dotykac...
ty ma poznas, ja sa neserkam..
@natalym tak u nas otazka z jeho strany vzdy zacina ze"co robis?"..tak ja uz hovorim, ze"som na Bahamách"..alebo "chystam sa na rande"..to ma vie neskutocne vytocit, dokola, prve "co robis"..
@ivivaiveta U nás je odpoveď na otázku, čo robíš?
Ja: Ako vždy nič.
Lebo môj muž si myslí, že som v kuse celý deň nerobila nič. Vždy ma to sralo, ale odkedy niekedy naozaj nerobím nič, tak už na to neserie.
@ivivaiveta vsak ja s tebou plne suhlasim....neni to zdrave....len to bolo vtipne a trefne opisané....ved ak je to dieta malé, tak je mu u riti s kým ocino vola a co vlastne hovori vsetko. ved moze odbehnut na wc a tam uz len natuka daku smsku nie? alebo vyjde do inej izby a odtial...hoc aj na minutku...a ak ma fakt obavy volat, tak smskovat snad dokaze....
@natalym 😀 😀 😀 😀 😀 dobreeee...lenze ja napríklad vyplazenym jazykom makam okolo domu, alebo vybavujem ,dvihnem telefon, ziadne cau, ale "co robis?"mi to pride, akoze ja chudak strasne pracujem a ty??...takze ja preto odpovede tohto typu...
@ivivaiveta Tak potom tie Bahamy sú v poriadku. 😀
@ena70 krucinal...ty dobre vies, ze kto chce, ten si ten cas najde...aj pri curani na vecku...da sa volat aj jednou rukou..a akoze co ked bol s dietatom?...no fakt akoze pomoc...
Počkáme čo si ešte vymyslí. 😀
@natalym alebo, rano mu hovorim, ze mam pred sebou hrozny den, co ma fakt cakal..a on poobede, po celom dni nedvihania telefonu,lebo som nemala cas vykecavat, ze "Co si robila?"..."prave som sa vratila z kupelov"...no zabila by som ho za to..
@ivivaiveta Vidím, že ten môj je úplne normálny. Z toho vyplýva, že ja som na hlavu?
Vieš čo ale ten môj ak vie, že mám toho veľa, resp. mu to poviem, tak mi dá pokoj. Asi sme nejako dospeli, alebo čo.
spamataj sa kym nie je neskoro. mozno to zistis az ked budes mat dieta, potom sa ti otvoria oci, na ktorom mieste si bola, ze si bola az ta druha.
v prvom rade su deti - hovorieva...
ja som az potom zistila kde travil cas (bol velmi-velmi-veeelmi zaneprazdneny podnikatel). vsetky sviatky, vsetky rodinne vyrocne oslavy travil bezo mna, cize so svojou rodinou do ktorej patrila aj jeho ex s detmi. a to sme sa poznali uz 5 rokov. po cca dvoch rokov "vazneho" vztahu ma jeho mama so sestrou prijali do ich rodiny (zeby naoko?). mne hovoril ze sa so svojou ex ani nerozprava, iba zo slusnosti pozdravi, a tu ho mas nahodou som objavila ze si pisu sms a praju si vsetko pekne k sviatku.....
nevadi, clovek nepocuva rady druhych, ved ma veci pod kontrolou. mam krasneho synceka a venujem sa plne len a len jemu. je na mojom prvom mieste. a ktovie mozno si casom najdeme milujuceho partnera a otca, pre ktoreho my budeme na prvom mieste, a bude si nas vazit...........
@natalym tak ked bol s dietatom....mozno bolo chore..aj to moze byt...tak sa pritom rozbil teplomer a on sa priotravil ortutou...aj to je mozne..
@miacia mudra rec..
@ivivaiveta Ja som sa už naučila. Chlapov treba brať vždy s rezervou a nezblázniť sa z nich.
Z toho nič nebude podľa mňa...
@ivivaiveta tak s tou ortutou to neni zas až taka sprostosť..už aj to som počula:D moj byvaly,ktory bol ešte ženatya nie rozvedený a ja som o tom nevedela,sa ku mne nasťahoval a po troch dnoch zduchol jak gafor s tym,že dieťa sa mu otravilo ortudou z teplomeru a bol s nim týžden v nemocnici...zožrala som mu to.po mesiaci sa znova nasťahoval a o tri dni zdúchol zas. 😝 ..že následky otravy sa dostavili,musel za malou.tri dni som stretla nato jeho manželku s dcerou na plavárni v plnom zdraví a rozpravala kamaratke,ako manžel častejšie chodí na služobky..Takže aj take naivky ako ja sú a chlapi sú schopní vymyslieť neskutočné bludy,aby si udržali všetko na všetky smery.Samozrejme,že dotyčný je momentalne,sám,bez manželky aj mňa 😀
@17alexis - mám obavy, že ťa vodí za nos. No a čo, ak aj bol počas sviatkov s dieťaťom? Kvôli tomu nemôže zdvihnúť telefón, odpovedať na sms alebo Ti sám zavolať? Dokonca ignoruje aj kamaráta, s ktorým bol dohodnutý? Ani jemu nedvíha mobil a ani nezavolá späť? To je čo za povahu? S takým človekom šťastná byť nemôžeš a lepšie je taký vzťah ukončiť teraz, než sa trápiť neskôr.
Inak obdivujem tvoju trpezlivosť s akou si tu až do včerajška na takmer všetky príspevky reagovala, odpovedala, vysvetľovala... Usudzujem, že si sa naozaj musela cítiť osamelo.

@natalym 😀 😀 presne, ked chcu, aj o polnoci...