Vzťah s rozvedeným
Pred mesiacom som ukončila vzťah a začala som chodiť s rozvedeným chlapom, ktorý má z manželstva dieťa. Sme spolu iba necelé dva mesiace a môj problém je v tom, že sa mi málo ozýva a neviem, či je to vzhľadom k danej situácii normálne alebo nie. Chodievame von s jeho kamarátmi, nášmu spoločnému kamarátovi vraví, ako ma má rád a chce byť so mnou, no mňa trápi ten kontakt s ním. Naposledy som sa s ním videla pred necelým týždňom, pritom sme z jedného mesta. Povedal mi, že mám vydržať mesiac-dva, kým si vybaví nejaké veci a potom budeme fungovať normálne. Sú však sviatky a mne je z toho do revu, že ani nezavolá, nenapíše...možno je s dieťaťom, ale to neznamená, že mi nemôže dvihnúť telefón, či odpísať na SMS. Je mi jasné, že o tom sa musím porozprávať s ním, chcem sa však opýtať, či tu má niektorá skúsenosť s takým vzťahom, či je také správanie pochopiteľné, či normálne... Ďakujem.
PS: Nenudím sa počas prázdnin, už dávno som zo školy von.
nečítala som diskusiu.....píšeš o 10 roč. vek.rozdiel, načo ti je taký chlap??? a dokonca rozvedený s dieťaťom? nidky nebudeš priorita a on bude mať vždy yx vecí, ktoré mu budú prednejšie. to tvrdím podľa seba, sama som rozvedená a nikdy som nemala záujem o ženatého ani rozvedeného chlapa, z čisto praktického a trochu aj egoistického dôvodu. jednak by ma nebavilo počúvať tie jeho "rodinné" peripetie ani problémy, ktoré s ex rieši a vždy bude, kedže je tam dieťa. mna by teda taký chlap neoslovil ani náhodou...dokonca ani na flirt, ked som fičala na pokeci a padlo slovo ženatý, rozvedený, ani viac písať nemusel.....jednak sa to odzrkadlilo na tej chabej až zúfalej komunikácii a na chabom až zôfalom pokuse konečne do niečoho "pichnúť"...podobne vidím aj tento tvoj vzťah....o ničom. a nečakaj, že chlap po 30-tke (predpokladám, že má tolko), ti bude vypisovať správy a podobné bludy ako puberťák, kedže on má "za sebou" reálny život, ty si zatiaľ iba snílek s ružovými okuliarmi. 😎
@17alexis dej pak vedet jak jsi dopadla..prala bych ti jen to nej (akorat nevim jestli je to zrovna ON 😒 )
@nuvaring ďakujem za reakciu. Práveže nečakám, že mi bude vypisovať a vyvolávať ako pubertiak, ale v normálnom intervale je normálne sa ozvať. 😀 Kým ma len balil, tak síce sa tiež nešiel pretrhnúť, ale písal toľko správ, že niekedy mi to aj trošku vadilo. 😀 Pre mňa rozvedený chlap s dieťaťom nie je prekážkou, ani sa netrápim, že má dieťa na 1. mieste, skôr by ma trápilo, keby na tom prvom mieste nebolo. Akurát cez sviatky ma chytil taký smútok, že sa ani neozve a neviem, čo s ním je. Po sviatkoch mi zavolal, vysvetlil, no aj tak sa s ním porozprávam, keď s ním budem, cez mobil je to oničom riešiť také veci.
@jahodnicka Ďakujem, dám určite vedieť.
@17alexis nie je nič zlé na rozvedených s dieťaťom,ani ak ma na prvom mieste dieťa,ale nie je to dôvod,aby ťa ignoroval,zanedbaval a nereagoval na tvoje sms.Práveže keby ti zdvihol aj pri ex tak by dal najavo,že už ona nie je dôležitá,že si dôležitejšia než ona,čo by si mala byť.pretože ak je ex stále dôležitejšia,tak daj nohy na plecia a beeeeež....to,že stále bude riešiť dcéru s ex,prípadne jej výchovu je normálne,môžu si vymieňať aj sms k sviatkom,ak to je na zdvorilostnej úrovni,ale ak za tebou nprišiel a tebe nepoprial ani pekné sviatky je na zamyslenie.myslím,že za 3 dni sa našla určite 1 minúta aby sa ozval a pozdravil ťa.Nebol určite sám,bol s niekym na kom mu záležalo viac a záležalo mu,aby o tebe ani netušili,nech už bol kdekolvek.Nenechaj so sebou zametať,neponižuj sa,ak ťa niekto miluje,tak tieto myšlienky a pochybnosti vôbec nemáš mať.
@17alexis - veď samozrejme, ja ti vôbec nevyčítam, že nesedíš na koňovi, keď si už v práci. Ja som ťa chválila, že si odpisovala, keď bolo voľno a mala si čas, lebo podaktoré osôbky iba založia diskusia, vypíšu sa v úvodnom príspevku, a potom už vôbec nereagujú.
Tak držím palce, nech sa správne rozhodneš čo a ako ďalej v tomto tvojom vzťahu.
@kliara nepochopila som to ako výčitku, neboj 🙂
Baby, tak dnes sme boli spolu von, ale dotlačil sa k nám jeden somár, ktorý musí byť vždy všade nám za zadkom. :( Dopadlo to teda asi tak, že sme boli von viacerí, hovoril im, keď som sa vzdialila (ale aj tak som všetko počula), že sviatkoval s dieťaťom na chalupe, do toho mal nejaký frmol a tak...potom keď už bolo chvíľu prázdno naokolo, som mu povedala, že mi chýbal a on na to, že vraj aj ja jemu a začal mi teda sám od seba vysvetľovať, prečo je momentálne taký. Priznám sa, že dnes som bola k nemu dosť odmeraná, až keď som sa chystala na odchod, som začala toto riešiť a aj mám trochu výčitky svedomia, že som mala také myšlienky aké som mala...chcel ešte so mnou ostať už sám, ale ja som sa vzala a šla som preč s ostatnými. Dohodli sme sa, že cez víkend budeme spolu. A pred chvíľou mi normálne odpísal na sms. Som zvedavá, dokedy to vydrží. Každopádne budem tú chvíľu trpezlivá, lebo mi na ňom naozaj záleží a uvidím, ako sa bude správať potom.
@17alexis " že vraj aj ja jemu "...akurát som prisla vypnut pocitac...dobru nocku...drzim palce 😨
Akože on dnes odpísal na sms, ktorú si mu poslala ešte počas veľkonočných sviatkov? Či na akú sms odpísal? Dobrú noc.
@17alexis s dieťaťom sam na chalupe...určite nemal signál,tak nepísal a tak sa na teba tešil,že prišiel na stretko s kamošmi.....prosííííííím,naozaj sa chceš takto klamať?..ja by som stašne chcela vedieť ako sa vola,lebo fakt čo napíšeš mi pripomína všetko čo mi tlačil moj byvaly ženáč ☹...naozaj ťa nechcem stresovať,ani ťa nahovárať na rozchod...je to tvoja vec,len ti chcem otvoriť oči.
@nikitamaria - mne sa to tiež celé nezdá. Ale 17alexis mu podľa všetkého stále verí, že to, čo tvrdí, je pravda. Tuším sa výhovorkou na dieťa dá všeličo maskovať 🙂. A to stretnutie spolu s kamošmi, hm 😨.
@kliara ...presne tak,ja som to dva roky tolerovala,chápala a nechala sa vodiť za nos.nevraví,že aj toto musí byť ten prípad,ale podla toho čo píše určite ano.Chlap ktorý miluje a nevidí svoju lásku tri.štyri dni(aj keby naozaj nemal možnosť volať) tak chce byť s nou sám,tulkat sa,mojkať..Toto správanie by som chápala,keby boli spolu tak dva týždne,že sa len oťukávaju,spoznávajú,že sa ten vzťah ešte nedostal na úroven vážnosti.Ale po dvoch rokoch??...celé zle
@nikitamaria nie...po dvoch mesiacoch...ale to je nepodstatne v tomto kontexte... 😉
ach, ženy, aké ste len podozrievavé 😀
@17alexis nič nestratíš, ak si dáš tú námahu trocha ho spoznať. Ja by som sa riadila svojim pocitom a už by som si nepýtala žiadne rady a už vôbec nie na fórach. Ľudia ti budú radiť cez svoje "filtre", sklamania a pochybnosti. Tvoj príbeh je ale tvoj a záleží aj od teba, ako bude pokračovať. Keby som ja bola po rozvode a po dvoch mesiacoch známosti by nový nádejný muž začal rýpať do toho, že trávim čas so SVOJIMI deťmi a začal by mať požiadavky, tak by mal veľmi krátke trvanie. Je to krátka doba, ešte sa ani nepoznáte. Ja by som to zatiaľ vôbec neriešila. Ak sa ukáže časom, že vám je spolu dobre a vzťah bude naberať na vážnosti, budete chcieť tráviť spolu viac času úplne prirodzene. Ak nie, tak bude vhodný moment na rozhovor a riešenie.
@alaguema Ďakujem za radu, súhlasím s tebou. Akurát čo sa týka detí, tak proti tomu nič nemám, je úplne v poriadku, že trávi s dieťaťom čas. Včera mi povedal, prečo je taký rozbehaný a chápem to. Len som chcela vedieť, či má niekto podobnú skúsenosť... 🙂 Dám si určite tú námahu, že budem trpezlivá ako ma raz poprosil a buď sa to potom niekam pohne alebo nie.
@17alexis môj exmanzel mal nedávno takú pichaciu známosť,ona sa zalubila,on nie.on si chcel od nej oddýchnuť,tak jej povedal hádaj čo? Že ide tráviť ča. S dcérou,ona bola velice chapava,on? Ležal doma celý víkend na gauči,s dcérou som travila víkend ja u rodičov 😀 chlapi sú chlapi a aj keď svoje deti ľúbia,často sú to len ich zamienky. Keď mal inú známosť,kde sa zalubil on,ani som o ňom nepočula,čas trávil s tou ženou a robil všetko preto,aby bol s nou. Nedaj sa balamutit,používaj rozum trošku 😎
@17alexis ak ťa čas netlačí a ak ťa to, že ti nepíše/neozýva sa, netrápi, tak v pohode buď ďalej trpezlivá a nechaj čas, nech to vyrieši- veď nemáš čo stratiť. Na druhej strane, ak by si zistila, že sa viac trápiš, ako si šťastná, tak neváhaj a ukonči to. A venuj ten čas radšej niekomu, pre koho budeš ty aspoň rovnako doležitá ako všetko ostatné, ak nie viac.
@alaguema a to nie je vsekto...takých perliciek mám viac z obdobia tej jeho pichacky 😀 keď nechcel minat na jedlo a potraviny,zavolal jej,že mam chuť na kacku a mal kacku a bonusom babovku....keď nechcel minat na benzín, ostaval prespavat u nej a ušetril 😀 samozrejme,že ušetrené peniaze išli mne 😀 do mesta s nou nikdy nešiel sám,lebo sa za nu hanbil,vyzerá ozaj zle,ale ona bola tupa a dala sa krásne využiť a my sme sa na tých historkach jeho vždy zabavili aj ked on jej takmer prisahal,že so mnou vooooobec nekomunikuje a uz vôbec nie o nej 😀 nuž niektoré ženy sú ozaj sleeeepky 😀
@nuvaring a ty si normalne vedela, ze ju ma a normalne ste sa bavili o tom, ze ide na pichacku? 😀
@ivivaiveta áno,vychádzame spolu dobre ako kamaráti ako rrodičia asi nadštandardne dobre 😎
@nuvaring ved to je pekne...ja som si to len nevedela predstavit, ze mi muz povie, ze ide za pichackou...nevadi ti to?
@ivivaiveta a čo mi má na tom vadit??? 😀 sme rozvedeni a ja mám svojho priateľa ....
@nuvaring jaja taaaaaak...to je ine kafe potom, chapem... 😀
@ivivaiveta
@17alexis .....ja som niekde čítala že ste spolu 2 roky,tak sory za ten omyl,asi sa len oťukávate,ale aj tak by som nebola taká moc chápavá a benevolentná,aj ked sú 2 mesiace krátky čas,ak ťa lúbi tak ti ten čas venuje.A presne ako bolo povedané,bud vo vzťahu kým si šťastná.ak sa budeš viac trápiť,chod od toho.Aby to nebolo,že sa týžden budeš zmárať kde je a potom dve hodinky s ním šťastná.Poslala som ti srdiečko 17alexis,prajem ti vela šťastia a držím palce.
@nikitamaria Ďakujem pekne za srdiečko, tak už viem aspoň, od koho bolo. 🙂
@timea7 iba na sviatky som mu písala a vtedy večer, keď som bola s ním, inak ho už nebudem kontaktovať. Nechám tomu voľný priebeh.

@kliara tak hlavne som bola sama doma, tak nič dôležité som na programe nemala. Od včera sú sviatky fuč, treba aj zarábať a v práci nemôžem sedieť na koni. 😀 Dnes sa máme stretnúť, tak som zvedavá veľmi...