icon

Vzťah s výrazne starším mužom- 20 a 42

betty_image
28. feb 2021

Ahojte baby,

chcela by som sa spýtať na Váš názor, kedže predpokladám, že ste tu staršie a vo vzťahoch skúsenejšie. Mám 20 rokov a mám priateľa, ktorý má 42 rokov. Je to rozvedený muž, bývalý vzťah má vysporiadaný riadne, čiže nejde o žiadneho zadaného či ženatého muža.
Dali sme sa dokopy len nedávno, je ku mne milý, láskavý, vymýšľa nám program, dovolenky, výlety, je mi s ním príjemne, sú to pekné chvíle, ale ja mám pocit, že to nie je láska, ozajstné zaľúbenie, aké by to malo byť. Predtým som vzťahy nemala, len známosti, nikdy nie vzťah ako taký, čiže tam som vedela, že tých chalanov nemilujem, ale teraz mám zmiešané pocity.
Ako vy cítite, že je to láska a dotyčného človeka skutočne milujete?
A myslíte, že tie zmiešané pocity môžu byť kvôli tomu, lebo priateľ je výrazne starší?

Ďakujem za Vaše názory.

Prajem Vám pekný víkend.

annamivo
28. feb 2021

@betty_image presne som ti to chcela napísať. Randiť je fajn ale spoločný život v 1 domácnosti je už o niečom inom - vlastná skúsenosť 🤷 a to bol starší o 15 rokov. Máš ešte čas , hlavne si nerob dieťa a nerieš svadbu. S baby vyššie to super napísali keby to bola láska , taká tá pravá tak tu nepíšeš 😉

h_petra
28. feb 2021

@pribinak no a čo, že by mohol byť jej otec

pribinak
28. feb 2021

@h_petra no a to

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
evamarek77
Odpoveď bola odstránená
sisa_s
28. feb 2021

Mas vraj 20 (v profile 21, asi nevies ani vlastny vek)...prvacka na vyske v BA s brigadou a na sukromnom intraku v tejto dobe...a namiesto distancnej vyuky chodis na maledivy a hrat golf na mauricius 😀 zaujimave

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
betty_image
autor
Autor odpoveď zmazal
betty_image
autor
Autor odpoveď zmazal
betty_image
autor
Autor odpoveď zmazal
betty_image
autor
Autor odpoveď zmazal
hankm
1. mar 2021

@vlcik1 viem 😁

blankaj
1. mar 2021

@betty_image ach dieťa, ty si taká hlupucka, že si vlastne ani neuvedomujes, že už spolocnicku robíš, akurát pod cenu. Za obedy a vyletiky. Chces rodičov tešiť, ak by sa ti niečo v destináciách stalo, ako by reagovali ? Veď si mala byť v ba...a že dobre vzťahy...

maximilie
1. mar 2021

@betty_image neviem ci si tu dostala odpoveď aj od zeny, ktorá takýto vekovy rozdiel reálne zažila?
Vzťah založený z rozumu ma reálne oveľa vacsiu šancu prežiť, ako z lásky. Mas obrovskú výhodu, ze ho od začiatku vidis bez ružových okuliarov, s chybami. Zatiaľ čo my, zasnene zamilované princezné, sme si to uvedomili väčšinou, ked uz bolo neskoro (napr. Moje prve manželstvo). Každé zamilované aj tak vždy pominie. Na každom vzťahu treba pracovať
Vek nema absolútne nič spoločné so šťastím vo vztahu. Moze byt chlap rovesnik, ked je to idiot. . .
Ja by som skôr videla problém v tom, ze mas 20. Aby opäť neskor netrpeli deti, lebo ty si o 10-15r uvedomíš, že ešte chceš žiť. A kto na to doplati? Vaše deti (ak sa na to pozerame takto do buducnosti)
Ano, chlap po 50tke začína starnut. To nic nemení na tom, ze som ho milovala ako sexi 40tnika. Milujem ho stále viac a vážim si co všetko pre nás robí. Ano, ma tendenciu sa ku mne správať ako k dcére, poucuje ma, a stále ma pocit, ze ma musi ochraňovať. Mne to nevadí, práve naopak. Obcas mi to ide na nervy, ale zvykla som si.
A všetky tetusky ktoré tomu hovoria , otras" .... alebo ma nazývajú zlatokopkou, a všetci co si myslia, ze som s nim kvoli peniazom , je mi ich úprimne ľúto. Je to obrovská závisť a ich život musi byt smutný a nešťastný, ked riešia takto zivot druhých. Osocuju a urážajú bez toho, aby im videli do hrncov. Mnoho takýchto párov žijú oveľa krajšie ako 30tnici rovesníci. Ved to tu čítam každý deň. Muz hra hry, priority kamaráti, alkohol, ... Toto vek neovplyvní. Ak je raz muz debil,...
Vidím, ze starne, a kto mladne???? Jeho telo sa zmeni ale srdce a dusa ostava stále ta istá.

betty_image
autor
1. mar 2021

@maximilie ďakujem pekne za názor.

simca06022011
1. mar 2021

Inak to, ze ta nepritahuju rovesnici, neznamena, ze mas siahnut po 40tnikovi. Inak to je presne taky vek, ze chlapi po takychto slecinkach mladych , neskusenych radi siahnu (poznam z rodiny 2 priklady). Za seba mozem poevdat, ze rovesnici ma nejak nezaujimali, po 30tke sa to vyrazne zmenilo a aj moj chlap iba o 6r starsi odo mna sa mi niekedy zda uplne mimo :DD
A to, ze ty si uz podla diskusie taka slusnucka milucka, rodicom nemozes povedat, kamaratkam nemozes povedat, dokonca kto vie co by mamina povedala na to, ze nie si panna, mne proste nejak natiska nazor, ze on si nasiel co potreboval,ma klud, neskusenu atd... A nemusi to byt pravda, ale aby to nebol ten typ, co je rad, ze mu mlada neskusena "zobe z ruky". Pobavka sa a potom si najde sebervonu. Tebe do buducnosti urcite nic extra neponukne, predstav si ze o 5-10r zacnes planovat rodinu,svadbu.. s nim. Teraz by si mala blahom a zalubenim lietat v oblakoch a nie sa pytat, ci je toto laska...

mpg
1. mar 2021

Niektoré mladé dievčatá sú také chladnejšie, zodpovedné, premýšľajúce a dlhšie im trvá, kým sa zaľúbia a vedia prežívať sex. Je zaujímavé, že stretnúť takého muža, ktorí sa veľmi páči a priťahuje ich nie je ľahké a nedá sa vedieť, kedy to bude (niektoré tridsiatničky stále hovoria, že nevedia stretnúť vhodného muža a už by si aj chceli zakladať rodinu). Tá príťažlivosť sa dá obyčajne vycítiť, taká spriaznenosť. Keď je tam pocit, že si lásku predstavuje inak, tak tam niečo chýba. Ak by partnerovi povedala čo vo vzťahu chýba a vedel by to tam doplniť, tak by sa vzťah mohol zlepšiť. Vo vzťahoch veľa robí komunikácia, vedieť sa dohodnúť.

betty_image
autor
Autor odpoveď zmazal
natyreggae
1. mar 2021

@ivanka12311 a čo si potom predstavíš že moj priateľ má 33 a ja 16 a sex s ním je najviac na svete😍👌aby si sa nám nedogrckala...😂😂🤦‍♀️

betty_image
autor
Autor odpoveď zmazal
natyreggae
1. mar 2021

@betty_image keď som mala 15 mala som vzťah s 38 ročným .. čo nebolo až tak dávno mám 16..😀🙈ale tiež mi bolo s ním dobre ale necítila som tú lásku.. tak sme sa po 4 mesiacoch rozišli (on ma nechal) a ja som bola aj rada lebo necítila som sa zamilovane a on sa choval ku mne tak ako k dieťaťu ešte... teraz mám 33 r priateľa a aj rodičom som ho predstavila aj keď som sa bála najskôr čo povedia.. sú s tým v pohode.. mamka si s ním dobre sadla všetko ako má byť.. vzdialenejšia rodina ho videla iba na fotkách ale mierne ohovárajú ale nech čo ma je po nich aj tak sa s nimi málo stretávam 🙂a jeho rodina úplne super všetci ma prijali aj rodičia, aj brat s manželkou a synom.. priateľ je mu krsný brávame ho na prechádzky spolu.. no proste super😍najskor som sa bála ako ma prijmú ale sú úžasný mám najlepšiu švagrinku aj si píšeme občas no super proste.. ako najskôr ich to trošku šokovalo ale potom ma spoznali a v pohode.. uvidíš možno všetci budú s tým v pohode a budeš milo prekvapená😊

betty_image
autor
1. mar 2021

@natyreggae Ďakujem ti pekne za mile slová. Nech sa ti darí ďalej v tvojom vzťahu a želám len to najlepšie 🙂))))))

derdia
1. mar 2021

Ahoj... Takze pozri. Ja ked som mala 15tnast...balili ma 32 rocni🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ja som si myslela ze som zena velka....
Hahaha...
Teraz mam nad 30 a presne viem, o co tym chlapom ide... Proste idu za 15tkou,alebo za 20tkou...to je jedno.
Lebo je jednoduchsie ju zmanipulovat a mat co chcu. Skusena zenaa hlavne zrela nie je tak lahko dosiahnutelna, uz ma urcite predstavy o spravani svojho patrnera... Ma skusenosti...
Ale tito chcu len zabku, s ktoru si budu robit co chcu.
A urcite je to tak. Prepac ale sama si predstav co by si si pomyslela o otcovi, ktori by ti domov doniesol macochu o 22 rokov mladsiu... Urcit enic pekne. Takze radsej chof kadelahsie.
A hlavne ty budes mat 35 krasny vek... A on bude 57 rocny starec🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

kozova87
1. mar 2021

Ešte si mladunká, nepremrhaj si najlepšie roky, ja mam tiež staršieho, ale začali sme spolu v 28 keď už ten diskotékový život bol za mnou, mame aj 3 ročného syna, uprac si to nejako tak v hlave, že čo vlastne chceš, ak len chodenie, zabavanie sa tak ok, on teraz má ešte len 42 ale keď mu bude ťahať na 50 tak nastane riadny otoč, iné názory, on už vyžitý chlap, ty mladá holko to si treba uvedomiť

ivanka12311
1. mar 2021

@natyreggae Pobavila si ma vidno že si ešte dieťa 😃... neviem čo takému zrelému chlapovi môže 16r soplaňa okrem roztiahnutých nôh ponúknuť 😁👌 riadne úchylne...a on zúfalý že má potrebu obrábať tenegerku lebo u zrelej ženy by to nebolo také rýchle ľahké a dostupné 🤦🤣

ivanka12311
1. mar 2021

@natyreggae ešte jedna vec je mi úprimne ľúto tvojich rodičov..musia mať z teba riadnu radosť keď už od 15tich rozťahuješ nohy výrazne starším mužom🤦

panelacikova
1. mar 2021

@evamarek77 im sa to nemôže stať, ale tej žene áno 😀

natyreggae
1. mar 2021

@ivanka12311 a mne je zase lúto že ty škatulkuješ ľudí na základe veku🙂 a predstav si že mu môžem ponúknuť všetky veci čo do plnohodnotného vzťahu patria😉varíme spolu keď som u neho, sme si opora vzájomne keď sa nám niečo nepríjemné stane, svoje radosti a úspechy spolu zdieľame... neviem čo sa ti nezdá... a povedal mi že to čo citi ku mne ešte k nikomu necítil😉a plánujeme aj svadbu aj bábo neskôr..

panelacikova
1. mar 2021

@natyreggae no, takto.... moja dcéra má 11. kebyže mi o 4 roky privedie nejakého 38-ročného alebo aj 33, asi by som jej jednu prepleskla po papuli a jeho by som pekne oznámila polícii. nič v zlom, ale väčší prejav pedofílie vidím snáď už len v TV. a bez urážky, ale ako 15 či 16-ročná si možno myslíš, aká si už dospelá, no nie si. ani zďaleka. čudujem sa aj tvojim rodičom, veď to musí byť pomaly ich rovesník, prípadne len o trošku mladší.

@maximilie otázka znie, koľko si mala rokov, keď ste sa dali dokopy? koľko on? či mal už nejaké dospelé deti? ono totiž (a to je názor hlavne pre autorku), mnoho chlapov, ktorí už majú za sebou výchovu detí-dieťaťa, majú deti už dospelé, už nemajú chuť začínať odznova. čiže ako mladé telo si preňho fajn, ale ako potencionálna matka jeho ďalších detí.....pochybujem.

@derdia 57-ročný ešte nie je starec 😀 ale máš pravdu. pre 35-ročnú asi áno 🙂 faktom je, že aj muž môže vyzerať fantasticky, aj v 60-tke, ono je to ťažko takto súdiť, no vo veku 20 rokov mať 42-ročného, tak to je cez čiaru. neverím v rovnaké názory, neverím v rovnaké hodnoty. človek, ktorý opustil ženu z nejakého dôvodu, by si mladú a ešte nevedomú slečnu na krk nezavesil z čistej lásky 🙂