icon

Vzťah s výrazne starším mužom- 20 a 42

betty_image
28. feb 2021

Ahojte baby,

chcela by som sa spýtať na Váš názor, kedže predpokladám, že ste tu staršie a vo vzťahoch skúsenejšie. Mám 20 rokov a mám priateľa, ktorý má 42 rokov. Je to rozvedený muž, bývalý vzťah má vysporiadaný riadne, čiže nejde o žiadneho zadaného či ženatého muža.
Dali sme sa dokopy len nedávno, je ku mne milý, láskavý, vymýšľa nám program, dovolenky, výlety, je mi s ním príjemne, sú to pekné chvíle, ale ja mám pocit, že to nie je láska, ozajstné zaľúbenie, aké by to malo byť. Predtým som vzťahy nemala, len známosti, nikdy nie vzťah ako taký, čiže tam som vedela, že tých chalanov nemilujem, ale teraz mám zmiešané pocity.
Ako vy cítite, že je to láska a dotyčného človeka skutočne milujete?
A myslíte, že tie zmiešané pocity môžu byť kvôli tomu, lebo priateľ je výrazne starší?

Ďakujem za Vaše názory.

Prajem Vám pekný víkend.

ivanka12311
1. mar 2021

@natyreggae fandím vám 😃no nie som si tým veľmi istá že taká 16tka sa vie tak dobre obracať v kuchyni v domácnosti proste byť samostatná, zodpovedná... každý chlap má tendenciu vravieť ohoblovat že to čo cíti ešte necítil ku žiadnej 😁 ešte musíš toho v živote veľa zažiť a preskákat a hlavne dospieť..v 16tich plánovať bábo no odvaha 🙏😁potom to tak vyzerá že sa o tie deti starajú stary rodičia🤦 čo tomu dieťaťu by si asi tak mohla ponúknuť? predpokladám že študuješ...čo tak doštudovať a nájsť si prácu? prečo sa nechavas tak naivne vydržiavat...

ivanka12311
1. mar 2021

@natyreggae byť tvoja mama tak ti takú strelím po hube že zabudneš aj na čo to máš 😉 prosím neoznačuj na nemienim nad tebou vôbec pozastavovat

lubkavargova1
1. mar 2021

Uprimne, dievca spamataj sa. Mysela som, ze fakt to myslis vazne, ale vidim, ze nie. Uprimne, zeny, toto vychovavate doma? Platite takym dievcatam VS a vsetko...tu je vysledok
Inak keby, ze toto je realne, co zacinam velmi pochybovat, tak rodicia by ti to velmi rychlo vysvetlili a asi aj vreckove zatrhli a aj vsetko neplatili a obracaj sa dievca v zivote sama..hrdinsky...ale na to, aby si takeho geroja predstavila doma, na to uz nemas proste gule...zbabela

betty_image
autor
Autor odpoveď zmazal
ivanka12311
1. mar 2021

@betty_image veď ma Ľubka pravdu sexovať nechať sa vydržiavat to áno... doniesť domov opýtať sa na názor rodičov na taký vzťah to už nie ;) ...hrdinka

maximilie
1. mar 2021

@panelacikova ano ma dospele dieta a napriek tomu chcel si založiť novú rodinu a mame male dieta. Uvažujeme nad druhým. 28/50. Ani by som nepovedala, ze zostarol . Stále je rovnako sexi, vitálny, vtipný. Myslím, ze malo ktorý chlap sa dokáže tak blaznit ako on. Ma daleko po 50tke a doma si robíme diskotéky, karaoke , ... pred žiadnym iným mužom som sa nedokázala takto prirodzene odreagovať a kondičku ma ešte stále lepsiu ako ja.

@lubkavargova1 nemusi byt zbabela, len moze mat prísnych rodicov, a vie ze to tak ľahko neprijmu
VS sa na Slovensku neplatí, ak nastupuje externe. Dievča si moze pokojne dokončiť Vs a nájsť si slusne platenu pracu.

natyreggae
1. mar 2021

@ivanka12311 ale veď nemyslím že teraz hneď bábo jooojha😀samozrejme že aj po škole a niečo chcem aj odpracovať... 🙏 povedala som ze v budúcnosti nie teraz

maximilie
1. mar 2021

@natyreggae a ty dievca fakt pozor.... toto už hranici s pedofiliou.... je rozdiel mat o 20r staršieho v 30tke a rozdiely 16tke....

natyreggae
1. mar 2021

@maximilie kľud hh niesom už pod zákonom tentok rok budem mať 17🙂

betty_image
autor
Autor odpoveď zmazal
ivanka12311
1. mar 2021

@natyreggae no fandím vám...ale mi to pripadá fakt úchylne od neho.. čo on si nevie nájsť zrelú ženu ku sebe že musí takti chudák 15-16tky oblbovat?!do pi..ale by letel že by si nestačil dvere otvárať

maximilie
1. mar 2021

@betty_image na takéto reci si budeš musieť zvyknúť. Tie reči su veľmi časté. Stale to bude niekto riešiť a stále sa nájde par primitivov, co ta nazve zlatokopkou... je to len závisť, a mnohokrát to riešia presne ti, ktorí sú nestastni s tou svojou polovičkou

betty_image
autor
Autor odpoveď zmazal
ivanka12311
1. mar 2021

@betty_image áno myslela som to ináč tie dovolenky ostatné veci platí predpokladam on...to sú úplne maličkosti čo si ty kupuješ knihy... oblečenie... make-up to by som tu ani nepísala 🙋

betty_image
autor
Autor odpoveď zmazal
betty_image
autor
Autor odpoveď zmazal
ivanka12311
1. mar 2021

@betty_image žena sa môže nazývať ženou po pôrode čo už má niečo za sebou 🙏 ty maximálne slečna!!

betty_image
autor
1. mar 2021

@ivanka12311 Dobre, v poriadku. Pardon. Som slečna.

ivanka12311
1. mar 2021

@betty_image je mi trošku do smiechu čo sa mladá žabka hrá na zrelú ženu 😃

maximilie
1. mar 2021

@betty_image ano, ale okolie to nerieši a hádže do jedného vreca. Nevidia, ze aj ty niekedy zaplatíš večeru ako gesto, ze si pozvala na večeru ty. Nevidia, ze si odmietla novy mobil, lebo ti to bolo trápne. Nevidia, ze to co mas.na sebe mas za svoje z brigad. Vidia starého a mladú a nic ine ich nezaujíma. Skatulkuju. Ohováraju, urážajú....

maximilie
1. mar 2021

@ivanka12311 odpadnem 🤣🤣🤣🤣 až porod robi zenu zenou??? Neviem koľko máš rokov, ale autorka ma evidentne rozumu aj IQ daleko viac

ivanka12311
Autor odpoveď zmazal
betty_image
autor
Autor odpoveď zmazal
maximilie
1. mar 2021

@betty_image presne o tom hovorim. Si veľmi rozumná, a prave preto si skor rozumieš so starším. A neboj, ak budeš šťastná, aj rodicia si časom zvyknú. Hlavne ak uvidia , zw si naozaj šťastná. Ak by si potrebovala s niecim ešte poradiť, kludne mozme aj súkromné popísať ;)

basska_b
1. mar 2021

@maximilie Fandím ti, mám to podobne, moj muž furt len o deťoch rozpráva, miluje ich. Jasné, že chce mať ďalšie. A energie a plánov ma na ďalších 100 rokov dopredu. Jasne, že zdravie môže zradit, ale to sa môže hocikomu stat. Zdravie však súvisí s psychikou. Ak by bol sám a opustil by sa, isto by sa mu aj zdravie začalo kaziť. Ja poznám pár 55 ročná a 80 ročný, sú spolu 20 rokov a 80ročný vyzerá úžasne na svoj vek. Ono, tieto vzťahy sú vždy o tých konkrétnych dvoch. A často majú oveľa hlbšie základy ako dvaja rovesníci, čo sa pri prvom probléme pohádaju a rozvedu

betty_image
autor
1. mar 2021

@maximilie Ďakujem pekne.

natyreggae
1. mar 2021

@maximilie presne súhlasím.. vidia mladú ženu pri staršom chlapovi a hneeeď to musí byť zlatokopka... kks akože dekel mi ide vyraziť z toho..

natyreggae
1. mar 2021

@panelacikova akože nechcem ti dotoho moc kecať ale 15 som už dávno mala takže nerobíme nič nezákonné a ani tým nijako neubližujeme nikomu okolo nás tak nieje dôvod na políciu🤷‍♀️a hlavne rozumieme si ... a nieje to ich rovesník od mamky je mladší o 10 rokov od tatka o 20 🙂

maximilie
1. mar 2021

@basska_b dakujem 😀presne tak, suhlasim

maximilie
1. mar 2021

@ivanka12311 mat porod za sebou znamená ze si niečo viac ako bezdetna 20tka? Co si ešte dokázala za 32 r okrem pôrodu 2 deti? 🙄 ,,moja ja mam 32 a dva pôrody za sebou"
Ano, si skusenejsia životom. Možno. Je to relevantne. Niekto si v 20tke zažije toho viac ako niekto za cely život nie.