Vzťah so starším mužom
Poradte mi niekto z vlastnej skusenosti.mam priatela ktory je starsi o 23rokou .momentalne pracuje v zahranici byvam v jeho byte staram sa o jeho 20rocneho syna.domou chodi raz za mesiac a pol na maximalne tri dni.mam pocit ze mi nedoveruje musi vediet o vsetkych mojich pohyboch ako napr.kde som s kym som preco som u nasich.mam pocit ze uz nemozem ani dychat bez toho aby to vedel.pracujem na dedine v krcme to sa mu tiez nepaci.sme spolu skoro tri roky a toto trva minimalne rok.v pravi som spoznala cloveka ktory mi dokaze vycarovat usmev na tvari aj ked mi je do placu.boli sme aj potajomky na kave.je mi s nim dobre.nic sme spolu nemali ale zalezi mi na nom viac ako na vlastnom priatelovi.jeden hacik to ale ma je tiez starsi o 15rokou je mili ohladuplny a vynikajuci spolocnik ale ma priatelku o ktorej moc nehovori a ked sa aj na nu spytam tak mi povie ze to je len pracovny vztah.poradte mi co mam robit uz neviem ako dalej
Ahoj neznama23.Moj partner je odo mna starsi o 9rokov. Sme spolu 5 rokov a mame spolu skor 2r.syna a tiez nemame problemy s vekovym rozdielom, aj ked on sa toho nanprv bal. Terajsieho parnera by som opustila. Ak mas kam ist, odid. Nema to zmysel. Nevazi si Ta. Ziarlivost je ok, ale taka ta zdrava ziarlivost...toto, co predvadza on je choroba...a je otazkou casu, kedy pride k fackam.na to, aby sa clovek dostal do takehoto stavu ani nemusi byt o tolko starsi. Moj ex bol starsi o 2r. a od ziarlivosrnych scen sme sa dostali ku zamykaniu sa pred nim v kulpelni, vyvalene dvere, trieskanie mojou osobou o skrinu, az po.....takze mu napis odkaz a odid...moja rada...
no tak toto uz ideme riesit rovno v dvoch temach, ta prva sa asi nezadarila, tak sa to skusilo z trosku ineho konca 😀
😀 IQ hojdacieho koňa fakt. Niekomu sa aj dá radiť ale tebe nie moja fakt.
Viem ze vam to pripafa blbe ze to riesim v dvoch temach nevrdela som ako to tu funguje ..nic s toho nieje vymyslene vsetko je pravda co pisem...mam pri nom aj strach s toho ze mu poviem ze sa mi to nepaci ze si to neobleciem tak on mi nahovori ze jemu sa to paci mam si tokupit lebo sa mi to hodi...a podobne veci...

Ivetoy takto nejako som si to predstavovala len este odist.dakujem za radu