Z basy sa mi ozval bývalý a mňa to potešilo
Baby som mlada 23r. Mala som prvého priateľa od mojich 17tich boli sme spolu skoro 4 roky velmi sa milovali ale bolo to take ze sme sa aj hadali dosť a rozchadzali ale vždy k sebe vrátili fakt silna láska. potom ho zavreli a ja som sa s ním po dakom čase rozisla. Zacala som sa stretavat s iným a otehotnela som tak teraz žijeme spolu mame dieťa je to krásne medzi nami stále sa smejeme blaznime všetko je OK.. Ale ja neviem necítim to tak ako pri tom prvom proste jeho som milovala a tu je to iné aj keď som šťastná. Dnes sa mi ozval byvali ze ma miluje stále a ze ho pustia za par mesiacov von.. Tajne som s nim volala cítim sa preto zle neviem cco ďalej pýtal sa aj na moje dieťa neviem co mam robiť potešilo ma ze volal
V dnesnej dobe na to, aby zabasli mladeho cloveka na dlhsiu dobu musi byt sakra dovod...a to si ho este v tej base cakala, nasla si frajera a otehotnela, vynosila a porodila dieta, o 5 mesiacov ho pustia a pravdepodobne neodsedi cely trest. Alebo uz mal pred odsudenim problemy so zakonom.
Citaj pointu. Prilis ti je dobre a potrebujes dostat poriadne silnu ranu od zivota? Byt na nom, lahnes na poziadanie. Keby ta tak lubil, je teraz v base? Nema prachy, nema pracu, nema kam ist....hadaj na koho si spomenul? Zamysli sa a pouzi rozum, nie .....
samozrejme, ze nie je zlocinec.. je to dobry, bezuhonny chlap, kt. len nestastnou zhodou nahod skoncil v base.... tak?
och zena... zivis v sebe romanticke predstavy a ani netusis, aka je realita.. Co vlastne on teraz planuje robit? Ma nejake zazemie, ci len teba ako poistku?
Kolko bol zatvoreny? Urcite o inom nesnival, len o tom, ako ta urobi stastnou.. Ako sa budete z velkej lasky zase schadzat a rozchadzat, ako sa budete hadat..
Podla prispevkov posobis velmi nezrelo.. naivne..
Mala by si sa dat dokopy a prestat si vymyslat romanticke pribehy, si uz matka!
nie je zlocinec, ale dostal sa do basy. Rozum mi to neberie. 🤔
Ako partner/otec dietata by som to velmi jednoducho vyriesila:
Ako prve by som ti vylepila, ze stena ti da druhu a potom chod si za svojou laskou nebeskou, ale bez dietata a bez akychkolvek moznosti navratu. A zite si stastne az do konca vekov.
Pomooc, ja tu dnes čítam samé neuveriteľné príbehy... Asi som úplne blbá alebo co, ale toto môj mozog neberie.. Jeden lepší ako druhý... Neblázni baba a zabudni na "nezlocinca" ktorý je vo výkone trestu asi len zo srandy...mas dieťa, partnera...
Spomenul si na teba len preto že pôjde vonku to znamená v decembri alebo januári. Doteraz TI nepísal nekontaktoval ťa a odrazu toto. Alebo na tajnáša TI vypisoval. Ved potrebuje nocľah, peniaze, prácu asi nenájde lebo bol v base. Tak asi očakáva od teba príspevok ako financie , že mu niečo nájdeš prácu . ON vie ako na teba že ho v sračkách nenecháš vyjde von v najhoršom období a zime mrazy. A bude TI okolo úst motať medové motúzy.A TY naivná mu na jeho sladké rečičky skočiš. Tak vie komu sa mal ozvať. ON sa smeje tvojej naivite a hlúpote .Keby chcel kontaktuje ťa ked aj nič nepotrebuje. Vie že si naivná trúba tak sa TI ozval. Nechaj žiť normálneho chlapa a chod žiť s basmanom. To je jedno za čo bol v base už raz bol zaznám má. Maj s nim aspoň 4 deti a budeš s nimi sama. Nič si nevážiš že máš dobrého chlapa treba TI trestaného. TY si myslíš že s prácou naňho niekto čaká potrebuje vyciciavať takú ako si TY a bude potrebovať tak mu dáš aj z materskej neskôr z výplaty. Môjho priateľa neter je taká má frajera čo bol v base niekoľko krát a nech by chodila s kýmkoľvek ked je ON zavretý a príde domov dotyčného nechá aj ked ten debil z basy ju bije, mláti, kradne jej peniaze vždy je najlepši. TY si taká ista ONI deti nemajú TY máš a bud zodpovedná. Ako chceš vychovávať dieťa že odídeš od muža a budeš ho vychovávať s basmanom ved TI ho vezmú.
Jaj, že budete navždy spolu? Tak potom prečo ste boli xy krát od seba? Jaaaj, veď navždy spolu. K ostatnému sa radšej nevyjadrím.
Nuž darmo je....každý ma to čo si zaslúži. Toto sa nedá ani komentovať.
Holt. Mam dobreho chlapa, ale s basmanom je vacsie vzruso. Potom prides plakat, ze je toho vzrusa viac, ako si chcela, co mas robit a kde su "normalni" muzi. Ti normalni urcite nie su v base.
Kriste toto mi hlava neberie, a co je ak nie zločinec keď sedí v base? Určite ti nabulikal ako tam sedí za niekoho iného nie? Alebo co opakovane ho chytili policajti za volantom a nafukal? Nech je to akokoľvek basa ešte nikomu nepomohla ani z nikoho lepšieho človeka nespravila. Ale hej utekaj za ním lebo teba svrbí jemu ide prasknúť a keď prídeš priateľovi domov s bruchom o basistu určite bude nadšený. Fakt nevieš čo od dobroty? Ešte mu nezabudni nadelit s peňazí a zaplatiť nejaké ubytovanie keď vijde von lebo nič iné nepotrebuje
Najviac sa pýtajú na rady tie, ktoré si aj tak zvolia tú najhoršiu možnú voľbu 🙂 som presvedčená, že si začneš s tým muklom, možno budeš s nim mat aj druhé dieťa. Som presvedčená, že šťastná po tejto voľbe nebudeš. Ale aj tak to všetko spravíš 🙂 nie je pre teba priorita dieťa, rodina. Pokiaľ to tak nebude - budeš robiť takéto drb...rozhodnutia.
Tak zavreli ho preto, že je slušný k ľuďom, poctivý, nie je prchky, nikomu jednu neudrbe, keď si vypije... Vlastne asi ani nepije a nepodviedol by ani pouličnu mačku. Vo voľnom čase, ktorého má malo, lebo neustále pracuje je dobrovoľný hasič a vlaci starenky cez prechod ze ledva dýchajú.
Okrem toho miluje bývalú, čo mu spolubývajúci na apartmánoch vysvetlili, že není lepšej postele, ako posteľ naivky, hlavne keď jej 8 krát za hodinu napíše že ju miluje a rodicia mu povedali ze si ma láskavo hľadať inú chyzu a nie ich vyzierat.
Ja to vidím ružovo. Iba ze by som sa sekla.
V tom prípade ti taky "milovali sme sa a rozchadzali" urobí zo života peklo. Hlavne dieťaťu. Keby ste sa naozaj milovali, tak tie hádky a rozchody tam nie sú. Ostatné reči sú..... Boli to len hormóny.
To ako ten vtip - “to ten agresívny čašník sa mi sám od seba 6x vrhol na nôž a vnútil mi svoju peňaženku.”
ved uz napis za co sedi
Ruku do ohňa, že ti bude písať,volať, a ty sa poriadne namotáš. Lebo už si na dobrej ceste....keby nie,tak by si ho ignorovala,a sem by si ani nepisala...a ruku do ohňa, že s otcom svojho dietata sa rozides po čase, s byvalym sa dáte dokopy,a po par dnoch ked sa vysexujete do sytosti a potom začne vztah s tebou aj bez teba. Si na dobrej ceste zničit si rodinu, a velmi smutné,ze na syna nemyslíš. Lebo tvoj byvaly ho urcite bude ľúbiť. Z toho čo si napisala, no vidiet ze máš len 23 rokov a si nevyzretá. A preštuduj si niečo o antikoncepcii, na tvojom mieste by som sa extra chranila, aby nedoslo zase k otehotneniu (už s byvalym, teda s tvojim buducim). Takychto pribehov ako je tvoj,tu uz bolo xy čo som tu na MK. Smutné je, ze sa zabúda na tie decká...to mi je najviac ľúto. Mama rieši vzťahy ako pubertácka, 1 dieta s jednym, druhe s druhym atd🙄
:D
@jabadabadu vo vazniciach u nas sedia aj nespravodlivo odsúdení a nie jeden, dvaja.
autorka, keď rozdávali múdru polievku, ty si asi nejedla hlbokou lyžicou, že? Inak by mi bolo úplne jedno, aké blbosti v živote ešte urobíš, keby mi nebolo ľúto toho dieťaťa, ktoré ich zjavne bude musieť absolvovať s tebou
Ano, má plné gule a ľahšie sa oblbuje takú ktorú už pozná. Na druhú stranu, keď ho zabásli, boli ste partneri. Ale teda ty mu vysvetli po lopate, že je milé, že si na teba spomenul, ale že svojimi činmi si svoju minulosť nechal za múrmi, kde život išiel ďalej. A on nech sa zariadi po svojom a hlavne bez teba. Jeho problém...
Okay, idem narábať s tým, že budem predpokladať ze sedí za nejakú "drobnosť", povedzme mal u seba marihuanu pre vlastnú potrebu alebo niečo podobné a nieje reálne hrozbou pre spoločnosť. Takže odsúvam "detail", že je trestaný. Poďme byt veľkorysý a predpokladať, že mu toto nebude nijako v budúcnosti prekážať pri hľadaní zamestnania a pod. Lebo to by mohol byť malý problém, už aj tak ste mali nie úplne zdravú dynamiku a človeka ktorý sa rád hada nechceme doma frustrovaného lebo ma problém sa uplatniť a platiť účty.
Otázka na teba, čo to podľa teba vypovedá o ňom ako o chlapovi a človeku, ak vie, že máš rodinu - muža a male dieťa a on napriek tomu nielenže nezaradí spiatočku, ale pokračuje v kontakte s tebou a snaží sa ťa oddeliť od muža a získať pre seba. To je extrémne sebecké a nevyzrete jednanie. Nielen, že ničí vedome zázemie malému dieťaťu, on ani nemá čo ponúknuť. Jediné čo ho zaujíma je jeho vlastný benefit. Vlastné deti mať nemôže tak aj to tvoje hoc od niekoho iného príde vhod? Pošle tvojmu ex pohľadnicu s poďakovaním "Vďaka za vaše služby" a budete sa spolu hrať na šťastnú rodinu?
O takéhoto človeka máš záujem? Naozaj? Kde sú tvoje štandardy ohľadom partnera? V suteréne? Ako toto budeš vysvetľovať dieťaťu? Čo to bude? "vieš, nemohli sme zostať s ockom rodina lebo nový otecko ma väčší 🍆?" Lebo tu nieje základ pre akýkoľvek iný argument. Nemá nič naviac co ponúknuť.
Váš vzťah predtým ako ho nevinného odsúdili nebol láska. Dynamika ktorú popisujes - časté konflikty a rozchody a neustále návraty k sebe niesu láska, to sa nazýva "codependency". To nieje to isté. Aj keď nieje vôbec ojedinele, že si to ľudia zainteresovaný v takomto cykle s láskou veľmi často zamieňajú. Jasne ze sa ti ozval, "žeťastálemiluje", veď ten chlap nemá nikoho kto by ho čakal 🍑. A ty si hneď pripravená odhodiť rodinu len preto, že on chce. Úplne ako omamena ideš riešiť, len pretože on zapiskal. Žiadne vlastne hodnoty? Ak by si ich mala, táto diskusia by tu nebola a neviedla by si s ním tajné telefonáty. Naozaj, daj sa dokopy, usporiadaj si vlastné hodnoty a priority kým spravíš blbosť z ktorej niet cesty späť.
Ma rodinu a kopec kamošov/kamošky určite sa mi neozval len preto, že nemá nikoho 🤦♀️taktiež má kde bývať a aj o robotu má postarané hneď ako sa vráti.. To je na dlho ale má kde byt aj pracovať... Ale to je úplne jedno.. Pre boha!! Kde som ja napísala že idem opustiť môjho terajšieho a pripraviť syna o otca??? 🤷♀️🤷♀️ nikde!!! Tak nerozumiem čo tu riešite !! Ja som sa len chcela zdôveriť ze mi volal, a ja som to zatajila pred terajším... A taktiez po ten celý čas mi písal listy, dozvedela som sa nedávno lenže tie listy sa ku mne nedostali... Ma v tom prsty už moja rodina a terajší... Ale to je tiež úplne jedno.. To len pre niektoré, ktoré písali,, že do teraz sa neozýval !!
Vies co autorka, do🤮 sa z teba. Neustale hladas ospravedlnenia basistu a ostatnych vinis. Jasne, megalaska s hadkami a rozchodmi, neskutocne ta vzdy miloval, nieco na tom🍆 nie ze bude, ale je to iste. Ano jasne, je uplne super zabezpeceny, hned si ta nastahuje do novostavby....ty si zasluzis len dostat od zivota poriadnu po 👄
Co ine ta moze lakat na chlapovi, s ktorym si sa hadala, odchadzala od neho, nechal sa zabasnut. Laska? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 boze tieto kecy🙏
@ddaassuullaa mlada a hlupa, ked na nom nieco vidi. 🙄
Jedine ze ma potešilo, ze sa mi ozval 😂 a bol môj prvý iné mladšie ženy to vnímajú tak čerstvo.. Lebo bol prvý
tak mna by to teda nepotesilo, keby sa mi ex ozval z basy.
...mame dieťa je to krásne medzi nami stále sa smejeme blaznime všetko je ok.. Ale ja neviem NECÍTIM TO TAK AKO PRI TOM PRVOM proste jeho som milovala a tu je to iné aj keď som šťastná. Dnes sa mi ozval byvali ze ma miluje stále a ze ho pustia za par mesiacov von.. Tajne som s nim volala cítim sa preto zle NEVIEM CO ĎALEJ pýtal sa aj na moje dieťa NEVIEM CO MAM ROBIŤ potešilo ma ze volal...
Pozri sa na mnou zvýraznené pasaze. Čo by ako malo byť ďalej? Správna odpoveď by mala byť NIČ. To je dôvod prečo reagujeme. Ty si neprišla povedať, že ťa potešil telefonát od niekoho koho si kedysi poznala. Ty s tou situaciou stále narábaš. Stále zvazujes či a co a v akom smere ďalej s tým vzťahom. Máš slobodnu vôľu a nikoho z nás tu nijako neovplyvní ak budeš v tom vzťahu akokoľvek sa rozhodneš konať. Len vidíme, že koketujes s možnosťou v nejakom smere pokračovať vo vzťahu s nim. Už len zostať s nim v kontakte ta posúva na cestu smerom ktorý ohrozuje tvoj súčasný vzťah a stabilný domov tvojho dieťaťa. 🤷🏻♀️

Baby ex nie je zločinec ostáva mu 5 mesiacov a ja som nikde nenapísala, že idem opustiť terajšieho len proste ze necítim až takú lásku ako pri tom prvom.. Ex deti mať nemohol a nemôže..