icon

Z basy sa mi ozval bývalý a mňa to potešilo

23. aug 2022

Baby som mlada 23r. Mala som prvého priateľa od mojich 17tich boli sme spolu skoro 4 roky velmi sa milovali ale bolo to take ze sme sa aj hadali dosť a rozchadzali ale vždy k sebe vrátili fakt silna láska. potom ho zavreli a ja som sa s ním po dakom čase rozisla. Zacala som sa stretavat s iným a otehotnela som tak teraz žijeme spolu mame dieťa je to krásne medzi nami stále sa smejeme blaznime všetko je OK.. Ale ja neviem necítim to tak ako pri tom prvom proste jeho som milovala a tu je to iné aj keď som šťastná. Dnes sa mi ozval byvali ze ma miluje stále a ze ho pustia za par mesiacov von.. Tajne som s nim volala cítim sa preto zle neviem cco ďalej pýtal sa aj na moje dieťa neviem co mam robiť potešilo ma ze volal

Strana
z3
miroslava21
24. aug 2022

Tak co vlastne cakas? My to vidime objektivne aka si prec z toho ze sa ti ozval a ty stale ze o nic nejde. Keby o nic neslo, nepises na verejnom fore a nemas zmatok....keby o nic neslo, proste zavolal a neriesim, nemyslim na neho a nerozmyslam co mam dalej robit...vidis ten rozdiel?
Radime ti prerusit kontakt s nim, nerozmyslat coby bolo keby, nerozvijat myslienky na neho atd lebo casom ta to pohlti a spravis blbost.

stanulienkat
24. aug 2022

Podla mna ta miluje. Mala by si sa rozviest a zacat novy stastny zivot, ked vyjde z basy. Bude vam fajn.

ddaassuullaa
24. aug 2022

@stanulienkat kooonecne odpoved, kvoli ktorej si dala namahu napisat tie zvasty o laske 😂

bessie12
24. aug 2022

@stanulienkat .... a zili spolu stastne az do smrti.... ake romanticke. Az mi slzicka vysla 😂

sticker
stanulienkat
24. aug 2022

@bessie12 aj ja som dojata. Samu seba som dojala, ze som v komente nebola protivna.😅

bessie12
24. aug 2022

@stanulienkat myslim, ze je tu dost zien co jej nalozili 😀

ddaassuullaa
24. aug 2022

@bessie12 ....noooo a na konci rozpravky je lopata, ktorou dostane po hlave a preberie sa....neskoro

bessie12
24. aug 2022

@ddaassuullaa a myslis, ze by to pomohlo ? 🤔

ddaassuullaa
24. aug 2022

@bessie12 urcite nie, ale aspon hrcu bude mat

bessie12
24. aug 2022

@ddaassuullaa 😂 ta je gratis 😂 a lepsie ako nic 😂

miadi
24. aug 2022

@bessie12 nikto jej nenalozil len rozum mà v gatkach. Chce nejakeho grazla kriminalnika popri tom si len tak urobi decko s inym Asi menej Alfa samcom a ked sa jej ozve ex z basi tak mà motyle v podbrušku.. ale On je Grof Monte Christo nevinny . Toto ked nie je troll tak mi je luto jej mami a jej dietata.

bessie12
24. aug 2022

@miadi mozno to nebol naklad v pravom slova zmysle, ale napisali jej svoj pohlad na vec. Pise, ze to nie je zolocinec, ale este ma byt niekolko mesiacov v base. Tak co to potom je, ked nie zlocinec ? Ano su justicne omyly, ale nemyslim si, ze toto je ten pripad. Moj ex bol tiez v base, respektive mal opletacky s policou ( aj predtym ako sme sa spoznali ), takze viem ake to je zit s takym clovekom.
Je mlada a sprosta. Ked si chce znicit zivot s takymto clovek, tak prosim.

autor
24. aug 2022

@bessie12 ,,naložili,, len ste povedali svoj názor na vec...
@ddaassuullaa určite mi tu hrču ošetríš..
Ďakujem pekne za názory baby

ddaassuullaa
25. aug 2022

Autorka, rada ti tu hrcu osetrim, ak vypustis z hlavy pokusenie na toho cloveka. Zazraky sa zial nedeju. Malu ste moznost tu prvu lasku priviest do zivota a este dnes nou zit. On si zvolil inu cestu. Ty tiez. Uz nerozhodujes len za seba, nesies zodpovednost za novy zivot. A odporucam ti precitat si tvoje vlastne slova v uvodnom prispevku. Ste stastni, blaznite sa a smejete....vies co toto je? To je naozaj dar.
Ja len drzim.palce, nech nespravis najvacsiu chybu svojho zivota pre chvilku spomienok... basa cloveka zmeni na cely zivot

miriam11
Odpoveď bola odstránená
bluehorse1
16. jan 2023

a preco ho zavreli?? 🤔🥒

lavinis
16. jan 2023

🤦‍♀️

zuzana9393
28. sep 2023

@miriam11 alebo má už veeelmi plne 🥚🥚 ktovie koľko tam už sedí. Ale dosť dlho, keď si uvazime, že ho zatvorili, nejaký čas spolu ešte ,,fungovali" potom už nie, ona otehotnela, už má aj dieťa a jemu ešte stále ostáva 5 mes. To mi vychádza, že ho zabasli min na 2 roky, keďže píše o tom, že bude prepustený skôr. To už ich musí mať na prasknutie, ani sa nedivím, že volal 😁

katkami123
28. sep 2023

Love story ako z osady na východe. Decko s jedným, zamilovaná do druhého v base. Hej, čip čip čip čaáve, žiaden rozum v hlááááve.

Strana
z3