icon

Z partnerovej strany necítim lásku

2. máj 2021

S partnerom som už nejaký ten rok,obaja máme už dospelé deti,ako sa hovorí, "na poriadku". Nežijeme spolu a čoraz častejšie narážame na tento problém. V poslednej dobe mi dáva pocítiť, že s ním trávim málo času a že by bolo dobre spolu žiť,ale ja po tom netúžim. Necítim totiž z jeho strany takú tú lásku a ten pocit,že by chcel práve a výlučne len mňa,skôr mám pocit,že sa nudi a potrebuje len animatorku voľného času. V podstate z neho cítim niečo ako byť s hocikým len nie sám a keď to nevyjde,tak nevadí.

Strana
z2
tosomja
3. máj 2021

Ak ti to tak povedal, tak asi ťa neberie vážne. Rozprávali ste sa aj o možnosti že sa budete striedať? Ty napríklad pôjdeš k nemu na pár dní, on k tebe?
Keby som mala byt a aj môj partner, tak by som skúsila bývať spolu. Ty chod k nemu a daj svoj do prenájmu, zarobiš na ňom a ešte si aj overiš vzťah.
😄
Ale ak berie vzťah tak ľahkovážne, asi nie je typ na dlhodobé vzťahy, príde aj odíde. Ja by som ho k sebe nebrala, chod ty k nemu 😁

autor
Autor odpoveď zmazal
tosomja
3. máj 2021

Tak strávte víkend spolu aj s deťmi...🤷

malva123
3. máj 2021

Nikdy to inak nebude...tvoje deti mu budu uberat teba...sice neviem ako to je s jeho detmi..ako ony beru teba? Nie je to sranda dat to fokopy v zrelsom veku...hmmm vedela by som ti o tom napisat...netlac to,nechci spolocne byvat...ono sa to chce verim,ale prejde par rokov a ani to ze to lutujes nebudes ..chlap skutocne len ziska...zostahovanim.

Strana
z2