Zabudlo vám dieťa zablahoželať k meninám?
Stalo sa vám niekedy, že vám dieťa nezablahoželalo k sviatku, keď ste doma spolu?
Vek dieťaťa?
My sme si všetky narodeniny a meniny napísali do kalendára a deti vidia kto kedy ma sviatok 🩷 tak sa ešte nestalo aby sa na niekoho zabudlo
@doriiis 14
@anonym_autor ....počuj,môj 14 ročný má tak rozlietanu hlavu nad svojimi vecami,že si nedokáže ani zapamätať schému,že dva dni robím,dva dni som doma.Pokazde sa ma opýta,kam idem večer.🤷🏻♀️
Normálne si to doma pripomíname.Dnes má meniny ten a ten.Gratulujeme naraz.
@anonym_autor ....počuj,môj 14 ročný má tak rozlietanu hlavu nad svojimi vecami,že si nedokáže ani zapamätať schému,že dva dni robím,dva dni som doma.Pokazde sa ma opýta,kam idem večer.🤷🏻♀️
Normálne si to doma pripomíname.Dnes má meniny ten a ten.Gratulujeme naraz.
@doriiis ďakujem. Prišlo mi to proste ľúto.
@doriiis ďakujem. Prišlo mi to proste ľúto.
@anonym_autor chápem že vám to prišlo ľúto aj mne by prišlo. Ale v 14 sa to dá chápať aj odpustiť. Hlavne teraz je aby ste to vašej ratolesti povedali , že vám bolo smutno , že zabudlo.
@anonym_autor chápem že vám to prišlo ľúto aj mne by prišlo. Ale v 14 sa to dá chápať aj odpustiť. Hlavne teraz je aby ste to vašej ratolesti povedali , že vám bolo smutno , že zabudlo.
@anonym_e2677c áno
@anonym_autor sviatok, ci meniny? mne su meniny ukradnute, mne by bolo sumafuk ci si niekto spomenie.
Ak ti na tom zalezi, tak to treba povedat popredu...buduci tyzden mam meniny, zajtra mam meniny... ale verit, ze dieta ma odsledovany kalendar od hora az dole a ma to v oku, tak to chces vela.... predpokladam, ze dieta je chlapec😂
ano ale my toto nebereme smrtelne vazne, ani speci neoslavujeme. uz ani narodeniny neprezivame kedze deti su velke.
aj ja som uz zahudla🙈
@anonym_autor ja som zabudla zablahoželat dieťaťu.
A čuduj sa svete, prežili sme všetci..
Nerob z komara somára. Sú to LEN meniny, ktoré mnohí ani neoslavuju.
@anonym_autor co decko ale ja decku som zabudla mužovi stále zabudnem
To vážne ti to to prišlo ľúto ,táto kultúra s gratulovanim a k meninám ,to je uplne mimo
Mne meniny nejak nezaujímajú . Aj u nás sú tiež také hlavne ženy napr moja mama, že sa urazia ,lebo nezagratulovali jej 😂 Pre mňa smiešne takéto očakávanie. Takže mám dopredu nastavené upozornenie, lebo tiež zabudám na takéto blbosti
Ja mám 41 a vôbec nesledujem meniny 😅 a tak by som už vôbec nečakala že moje deti by to sledovali.. ale svoje mi pripomínajú..
@anonym_autor ano, aj ja zabudam bezne na narodeniny a meniny mojej rodiny. Mam sice pripomienky, ale niekedy si ich vsimnem az na druhy den.
Nie,my sa vzdy postavime do radu a blahozelame oslavencovi vsetcia spolu,aj ten najmensi aj oslavenci ked su 2ja tak si zablahozelaju navzajom,potom rozkrajame tortu,alebo otvorime bombonieru a oslavenec vsetkych poponuka.Pekne rozdelit,nie zjest sam.Napr.oslavujeme doma vsetky baby naraz v 1 den,lebo 2 maju meniny,ja narodky a meniny tak to davame vsetko dokopy.Samozrejme deti mnoho krat dostanu darcek aj skor alebo peniaze,ked uz si nic nevedia vybrat.
@anonym_autor ja som zabudla na mamine ako teenka, potom sme z toho boli s mamou obe smutne
@anonym_autor stalo sa, nerobim z toho tragediu, aj ja obcas zabudnem
To ste len vy dvaja? Bolo by mi to ľúto v prípade, ak by mi každý blahoželal a on by sedel a tváril sa že nič. Ale ak nemal žiaden podnet, neuvedomil si, čo je za deň, nikto mu to nepripomenul, tak proste nerieš.
Stane sa.
Áno 14 ročný syn to teraz v puberte "bojkotuje", ale skôr preto že ho to nenapadne - zabudol. Ja to neberiem nejak osobne, ako všetko v puberte. Gratulujme si spoločne v rámci posedenia, tak vtedy samozrejme gratuluje.
nabudúce dieťaťu deň predtým pripomeň - zajtra mám meniny, po práci si dáme koláčik… a to isté môžeš praktizovať aj s narodeninami…
Nerobím z toho tragédiu, len mi to proste prišlo ľúto v ten deň. Sme malinká rodina, nemáme ani širšiu rodinu . V podstate len my traja.
@anonym_autor my si neblahozelame na meniny ani nekulujeme nic. Co sa tyka narodenin tiez si neblahozelame stylom ze podame ruku. Maximalne spravim kolac torticku objednam pjzzu a vybavene..
@anonym_autor ja toto vôbec neriešim mam doma 15 ročného a ten netuší ani kedy ma vlastne sviatky. Ale my to doma neprezivame. Ja sama si niekedy na svoj spomeniem až keď mi niekto zablahozela. Každý to mame inak. Ale očakávania sú zdrojom sklamaní. Nemám radšej nikdy ziadne
@anonym_autor ja meniny vôbec neriešim.
Ja vždy deťom ráno poviem. Dnes má meniny ten a ten, nezabudnite mu zavolať. A keď mám ja, povie to muž .
Jeho otec blahoželal? Videl ako blahoželá a on nič? To by mi vadilo, ak len zabudol tak nie.

@anonym_autor nikdy ale najmä preto, že ich k tomu vedieme my a pripomenieme, či muž moje alebo ja mužové sviatky 🙂