icon

Zabudlo vám dieťa zablahoželať k meninám?

10. sep 2025

Stalo sa vám niekedy, že vám dieťa nezablahoželalo k sviatku, keď ste doma spolu?

Strana
z2
fairyy
10. sep 2025

budes musiet pripominat, ja som taka ako tvoje dieta ja neviem ani vlastne az do momentu kym mi niekto nezablahozela a este musim aj premyslat ci mam narodeniny alebo meniny... ale vsetci to o mne vedia rodina aj kamarati, ze ja proste na to hlavu nemam a nehnevaju sa na to ani im nie je luto je z toho pomerne kolektivny vtip uz (raz mi dokonca zagratulovali pomimo a ja som im uverila, ze uz mam zas meniny 😂) mne sa vsetci pripominaju dopredu a vtedy som nachystana aj s darcekom 🙂

anonym_b87ae8
10. sep 2025

Áno, stalo sa a mne sa to stalo tiež.
Už si to pripomíname vopred, napr zajtra mám meniny, narodeniny, aby sa tomu predišlo, rovmako aj s chlapom to tak mám, vyberám si darčeky vopred a keď zabudne tak sa nič nedeje, sme ľudia a beriem to športovo

A tiež si pripomíname aj širšiu rodinu, že dnes je ZUzany atď, lebo hlavy máme nejaké deravé na toto všetci

titla
10. sep 2025

Dieta ma len 6, takze to od neho necakam, ale muz sa vcera postaral, aby sa nezabudlo.
Za to moji rodicia kolkokrat zabudli!😀
Ja to inak vobec neprezivam, tiez x-krat zabudnem. A nie len na meniny. Tohto roku som zabudla na narodeniny synovca aj netere. Hlavne, ze den predtym hovorim synovi, zajtra zavolame a budeme blahozelat... ale prosne besny den, vecer o polnoci som si spomenula...
Na muzove narodeniny som zabudla! Este stastie, ze aj on🤭 tak ale den predtym sme si priniesli syna z porodnice, takze vsetko ostatne akoby slo do uzadia.
Keby sa to dialo kazdy rok, ze syn alebo iny blizky odignoruje vsetky moje sviatky, tak by ma to mrzelo, ale inak to, ze obcas niekto zabudne vobec neprezivam a meniny uz obzvlast nie.

anonym_90172f
10. sep 2025

@anonym_autor haha v 14tich mi bolo úplne fuk kto má kedy meniny neprežívaj to aj teraz zabudnem a je mi to jedno tak isto ako keď mne niekto neblahozela k meninám úplne zbytočný sviatok

ejmi25
10. sep 2025
@anonym_autor

@doriiis ďakujem. Prišlo mi to proste ľúto.

@anonym_autor môj syn 20 mi ani nezagratuluje.Smutne ,dcéra je pravý opak.

tetapetra
10. sep 2025

@anonym_autor kebyže zabudne muž,asi sa nervovo zrutis. Preto pripominaj a nebudeš prekvapená. Mám kmotru, ktorá mi už mesiac pred narodkami opakuje,že má narodky ona alebo jej syn😂. A to si ja pamätám sviatky.

no1990
10. sep 2025

Mala som asi 8-9 rokov a mama prišla domov s prace, nervovo sa zrútila že som jej nezablahozelala k meninám. Urobila scénu, kričala na mňa, rozplakala sa.. ja som ani paru nemala, že ma meniny. Takže záleží no.. mňa by ani nenapadlo riešiť že niekto zabudol moje meniny/narodeniny. Jediný pri kom to očakávam je partner. Ale deti ani náhodou

stankadu
10. sep 2025

Ano, niekedy aj muž zabudne 😁 ale meniny mi nevadia. Narodeniny to im pripomínam týžden dopredu. Ale s mužom sa nám stalo, že na naše 10. výročie sme zabudli. Sedíme v lete vonku a hovorím mu: "Počúvaj nemali sme my náhodou pred mesiacom výročie." A on :"Čo ti ja viem? Asi aj áno." A dobre sme sa zasmiali 😂

vilma7
10. sep 2025

Absolútne by mi to nevadilo, ozaj nepotrebujem meniny oslavovať.
Ale keďže sme to mali napísané tak mi deti vyrobili darček a hrali sme sa, že ja som ich pozvala.na oslavu a tak...ale v rámci hry. Som ich pohostinstvo, dostala darček a potešilo. .und nas si pre istotu manžel vôbec nespomenie ale neriešim.
Ani ja neviem kedy majú iný meniny. Nemám doma kalendár s menami.

siska53
10. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_e2677c áno

@anonym_autor ano, ale neprezivam to. Ja keby nemam kalendar, tak tiez neviem, kto ma kedy.. často mi uletia datumy.

autor
10. sep 2025

Tak neviem, ale mamu a otca som vždy vedela. Veď to boli moji najbližší.

anonym_6303a2
10. sep 2025
@anonym_autor

@doriiis ďakujem. Prišlo mi to proste ľúto.

@anonym_autor Ja to doma pripomínam, lebo ich poznám. Takto aspoň, nie som sklamaná. Tiež mám pubertiakov.

anonym_6d54a8
10. sep 2025

Robíš haloooo z ničoho. Normálne zabudol. Žiadna tragédia. Matka stresáčka. Ešte mu to nezabudni roky vyčítať.

janickacrazy
10. sep 2025
@anonym_autor

Tak neviem, ale mamu a otca som vždy vedela. Veď to boli moji najbližší.

@anonym_autor prečo mu to otec nepripomenul? My vždy gratulujeme všetci naraz, takže stačí, keď si spomenie jeden, zájde do obchodu, kúpi dáke somariny, dá ostatným do ruky a ide sa gratulovať. Vy sa doma nerozprávate?

bociandy
10. sep 2025

Tak mne sa moja mama priznala ze raz ked som mala meniny ze pozerala do kalendara na to moje meno a ze vobec ju nenapadlo ze ma dceru s takym menom🙈Najprv si spomenula na manzelku svojho sefa a ze az potom na mna🤣 Mame inak super vztah, dobre sme sa na tom pobavili ako moze byt obcas clovek tak mimo, proste mala asi tazky den🤣

sidicek
11. sep 2025

A prečo ti neblahozelalo s mužom spolu , my to vždy tak robíme, nečakám ze na to dieťa bude myslieť.

romiada
16. sep 2025

@anonym_autor áno. Aj k narodeninám. Svet sa mi nezrutil. Ľúbim ich oboch rovnako aj naďalej 😉 školák a dospeláčka

anonym_548b4d
17. sep 2025

Veľmi by sa ma to ako mamky dotklo. Blahozelanie je vyjadrenie elementárnej slušnosti a úcty. Ale normálne by som to dieťaťu vysvetlila že sa ma to dotklo a toto sa nerobí. Určite by som nebola ticho, nemám rada keď niekto tu bude tvrdiť že veď je to normálne, alebo sa nič nedeje. Ale deje, ľudia už obhajujú všetko možné aj nemožné, aj keď sami vedia že toto nie je pekné. Namiesto toho aby dali veci na správnu mieru a povedali dieťaťu tak toto sa nerobí, ani tebe by sa určite nepáčilo ak by som ti ja nezablahozelala. Normálne to pekne daj vonku, a povedz to svojmu dieťaťu. Želám ti všetko najlepsie❤️.

cukroska
19. sep 2025

@anonym_autor U nás také nehrozí,lebo celý život oslavujeme aj sa o tom rozprávame, že kedy kro má..

Strana
z2