icon

Začala som nenávidieť priateľa

3. feb 2021

Dobry den,potrebovala by som poradit od inych zien :(
Posledne tyzdne, mozno mesiace pocitujem ze sa nieco zmenilo v mojom vztahu. Sme spolu 3 roky a cakame prve babatko. To ako sa zachoval,ked sa dozvedel ze bude otcom bolo najhorsie v zivote...doslova sa isiel 4x nato po*srat a zahlasil ze musis ist na potrat, dieta este mozes mat. Samozrejme nezabudol zahlasit,ze dieta nie je jeho..
Tu som zacala pochybovat,ale hovorim si mozno si to len musi poriadne uvedomit. Vztahy s jeho rodinou hlavne mamou,nie su najlepsie nebavim sa s nou,velmi ani nechcem,mam nato svoje dovody. Isiel jej oznamit,ze bude otcom a domov prisiel s tym,ze MUSIM IST ZA NOU. Nato som povedala,ze nie nejdem,nemam o to zaujem. Zrazu velka hadka,aka som suka,ze mam vypadnut domov a byt sama s deckom,co nato hovotite?? Doma mi vypisoval sms,ze ak sa s jeho mamou neporozpravam,tak konci ten vztah a mam si byt na decko sama,a ze este aj to dieta mi zoberie.
Zacala som ho nenavidiet,vela krat placem ked som sama ani neviem preco som sa k nemu naspat vratilaa,rozmyslam nad vsetkym ako si sama ublizujem. Nenavidim na nom doslova vsetko, ako dycha,ako sa ku mne priblizi, ako prezuva jedlo,zacalo mi vadit uplne vsetko.

Strana
z2
modrymotyl8
3. feb 2021

No chalan ma rád mamu 🙂 to je evidentné a asi nemá rad teba prepáč ..

katkami123
3. feb 2021

Ale chyny je tvoj priateľ, lebo na teba chodí kydať mamke. Keby bol normálny, tak ju stopne čo si to k tebe dovoľuje a aj jej spravanie by bolo iné. On už z toho nikdy nevyrastie a dieťa ho nezmení, s takým bude iba horšie. Na druhej strane, raz by mi niekto povedal, že mám vypadnúť alebo ma ide vyhodiť, už by ma tam nebolo. Tvoja chyba je, že veríš na zmenu a na zázrak ktorý sa nestane a všetko toto trpíš. Už pri prvých takých rečiach si mala odísť. Sama vidíš, ze to vyhadzovanie iba stupňuje. A s deckom ťa bude už vyhadzovať, tomu ver.

katkami123
3. feb 2021

*chybný

katkami123
3. feb 2021

Inak, tie sms a všetko si ulož, možno budeš ešte potrebovať dôkazy na súde, keď mu s mamkou prepne a budú ti chciet zobrať dieťa. I keď nemyslím, ze by im išlo až tak o to dieťa ako ti urobiť zle.

autor
3. feb 2021

Dala som na vsetky zeny,akurat som vsetko pobalila a cakam svoju mamku,pride mi pomoct s vecami,mam kam ist pomoze mi...dakujem za vsetky reakcie 🙏

danka56
3. feb 2021

Tuším si prvá, čo reálne aj dala na rady. Fakt si si zvolila správnu cestu. Taky somár si nezaslúži, aby si bola s ním.

evalin88
3. feb 2021

Pochopila som, ze nie ste zobraty.. ak ho nenavidis a ani sa ti nedivim za taketo reci a mas kam ist odid k rodine. Nemusis ho ani uviest ako otca ak ta rodina podrzi. Len ani na vyzivne by som sa nespoliehala.

martina1201
3. feb 2021

Dobre si urobila že si ho opustila. Len sa nikdy nevráť k nemu, len mu pred pôrodom oznam, že ho do rodného listu zapíšeš. Poziadaj o zverenie dieťaťa do svojej starostlivosti a o výživné. Pre istotu si odkladaj všetky bločky čo si pokupila dieťaťu, ak by náhodou došlo k stretu medzi vami.....

Neboj sa oň ešte bude rád ak dieťa bude vôbec môcť vidieť a jeho matka tiež bude zobrať o pohľad na vnúča.... Dúfam, že je jedináčik ten tvoj už ex.....

katkami123
3. feb 2021

Neviem... či nebude mat ešte väčšie problémy ak ho uvedie ako otca. Lebo ani taký výživné platiť nemusí. Aby jej cez stretávanie sa s dieťaťom a podobne ešte nehral cely život na nervy a neskôr dieťa nehuckal proti nej. Lebo mne príde ako narcis. Tí radi vyhadzujú z bytu a vyhrážajú sa tým, aj sa radi vyhrážajú situáciami, keď partner ostane bez nich aký to už len bude pre nich koniec sveta a už nič dobre ich necaka.

Na druhej strane, si mladá baba, život máš pred sebou. Tento očividne nie je partner pre teba, ešte nájdeš takého, ktorý ťa prijme aj s dieťaťom. Skús sa zamyslieť aj nad sebou, prečo si veci nechala až tak ďaleko zájsť a tak veľa mu dovolať sa tak škaredo správať ku tebe. Inými slovami prečo máš tak posunuté hranice čo si k tebe druhí dovolia. Lebo nadávať ťi do súk a vyhadzovačky “akože” z bytu je už ďaleko za čiarou. V živote prajem už iba tie pekne veci, veľa síl a nedovoľovať ľuďom aby niekedy šliapali po tvojej ľudskej dôstojnosti.

ivca88
3. feb 2021

@katkami123 za tých 100€co ženy dostávajú ako výživné, to sa ani neoplatí ...

Autorka !!!
Strašne moc sa teším, že si odišla.
Skvelé to jedna pani písala. Proste povedz že si potratila/ alebo šla na UPT a je to..
Takéto správanie, že ti nadáva že si suka - pričom si mu oznámila tehotenstvo, to nie je normálne.
Nič dobré by ťa s ním nečakalo..
Veeelmi sa teším, že si naozaj odišla...
Na svete je mnoho slušných, dobrých chlapov. Toto nechaj pri maminke.

ivca88
3. feb 2021

Ale ak si naozaj odišla, a si prevne rozhodnutá, že ho už nechceš vidieť, tak si ho naozaj zablokuj.
Nenechaj sa vyprovokovať k hádkam alebo k niečomu.
Za prvé, si tehotna a ubližovalo by to bábätku.
Za druhé, iba by ťa možno nahováral a sľuboval Boh vie čo, a o pár rokov by si mala naozaj hlavu v smútku, že si neodišla, kým sa dalo.
Nič ťa s ním neviaze.
Keď je výbušný, hadavy, vyhadzuje ťa z domu, tak to nie je partner pre zakladanie rodiny.
Kamarátka riešila to isté. Na rok sa odmlčala aj so sociálnych sietí, nech on nevie že si dieťa nechala.
On ju ale už aj bil. Čiže nemala na výber, ak chcela ochrániť seba a dieťa.
Je to strašné, čím si niektoré ženy musia prejsť.
Buď silná ❤️

katkami123
3. feb 2021

@ivca88
Veru tak... už som počula aj take prípady, kedy dieťa choré v horuckach ležalo doma a tatko ho nútil ísť s ním, lebo ma súdom dane, ze vtedy majú vychádzky. A takto hral žene naschval na nervy. Alebo prišiel po dieťa hodinu pred spaním a podobne. Takého radšej ako otca nepriznať.

h2
3. feb 2021

Veľmi Ti držím palce, dobre robíš.

zuzkablonde
3. feb 2021

Držím ti palce❤..dobre si urobila bude ti lepšie samej s babom ako s takym debilom👌

momusik
3. feb 2021

Si este mlada na to aby si si kazila zivot s takymto magorom,drzim ti palce aby ti neobalamutil hlavu a nevratila sa k nemu v slabej chvilke,ked mas podporu rodicov bude to dobre

zuzanapjat
3. feb 2021

@katkami123 vzhľadom k tomu, že dotyčná ani slovom nespomenula, že jeho postoj bol rozdielny než mali prediskutované, nevidím dôvod prečo by som to mala brať tak, že sa zrazu jeho postoj k rodičovstvu zmenil. Taktiež nevidím kde som dotyčnú súdila. Ja nesúdim, ja konštatujem. Mnohé ženy majú jasno v tom, aké má ich muž názory a kritériá a čo môžu očakávať ak sa im to stane. Áno, sú takí čo trepú do vetra. Ale nemám ten pocit, žeby jej tento sľuboval hory doly ako sa postará, keď sa mu "šmykne". Tiež je otázka nasledovná - v akom vzťahu si muž dovolí pochybovať či je dieťa vôbec jeho.

drahomirrra
3. feb 2021

Boa, dpc, to kde sa takito kkti kotia? Sak ich je coraz viac! Z kazdej strany sa to vali, aj tu v temach.
Dieta by som si nechala, a toho kkta pri odchode drbla lopatou po hlave. S komentarom, ze ahaaa, vlastne ano, to malicke nie je jeho. Zeby dal pokoj, chuju. A do rodneho listu ho samozrejme neuviedla.

andreatytler
4. feb 2021

Tvoje pocity odporu a hnusu co k nemu mas ti radia velmi dobre. Tento vztah nema ziadnu sancu. Je mi luto ze budes na dietatko sama ale bude to 1000x lepsie ako s takym mamickarom. To co si opisala je priserne. Nikto by nemal tolerovat take spravanie. Som velmi rada ze si hned aj konala a odchadzas. Si silna. Len bud silna aj do buducna a nevracaj sa spat ak zacne prosikat.
Vela stastia.🍀

lula313
4. feb 2021

Obdivujem tá, že si nasla silu odist. S takýmto psychopatom by tá v zivote čakalo len trapenie. Poznam veľa pripadov, kedy si baby našli nových partnerov a deti považujú za ocka ich. Držím palce, spravila si múdry krok, veľmi vyspelý vzhľadom na tvoj nízky vek.

zuzanapjat
4. feb 2021

Držím palce... smutné vytriezvenie to je, ale ostať s ním bude dlhoročné trápenie. A nie iba tvoje ale i dieťaťa. Sú ženy ktoré to ešte skúšajú, dúfajú a nakoniec sú ešte aj podvádzané a napokon stejne opustené. Chvala Bohu, že máš mamu.

lucilucik20
5. feb 2021

Super si urobila, taky debilko si ani dieta nezasluzi. Mrzi ma, ze si v takej situacii, ze budes babo vychovavat sama (teda ak sa nerozhodnes inak), ale ked si vezmes ze mnoho parov s detmi je nestastnych, nezhodnu sa vo vychove, hadaju sa...takto ti aspon nebude kafrat do vychovy. Ale na tvojom mieste by som sa poradila s pravnikom, ako postupovat, aby ti ohladne dietata nerobil problemy (ked sa vyhrazal, ze ti ho zoberie ci co...)

Strana
z2