Zachovala som sa zle?

11. dec 2022

Zoznámili sme sa na zoznamke a mali sme sa stretnúť. Ja som mu napísala, že mu dám vedieť kedy, lebo cez víkend mám školu, študujem diaľkovo. Bolo toho dosť a popravde aj som bola unavená, cez týždeň práca a víkendy škola. Tak som mu okolo tretej napísala, že nech sa nehnevá, ale že to preložíme. On mi píše, že už je v autobuse. Ja úplne hotová a hlavne som sa cítila zle, ale to stretko som nepotvrdila a on už utekal na autobus. Večer som sa už stretnúť nechcela, nepoznám ho, bola som unavená, nebola som ani upravená. Napísal mi, že som ho strašne sklamala. Cítim sa úplne zle, že za mnou cestoval.

janai1
11. dec 2022

a on ako vedel kedy a kam má ísť ak ste neboli dohodnutí?

autor
11. dec 2022

@janai1 Deň pred tým sa pýtal, že kedy končím v škole. Mali sme sa stretnúť, pýtal sa, či to platí. Ja som mu napísala, že neviem, že dám vedieť v priebehu dňa. A on už sedel v autobuse.

autor
11. dec 2022

Na jednej strane som rada, ale na druhej strane neviem prečo cestoval keď som to nepotvrdila, respektíve keď som písala, že mu dám vedieť. On mi písal, že keby čakal tak mu ujde autobus.

janai1
11. dec 2022

Tak tiež si mu to mohla dať vedieť skôr a nie čakať do poslednej minúty

luciajass
11. dec 2022

To ti len napísal, že sedí v autobuse.vto nemusí byť ani pravda. Len tí robí výčitky

januska12323
11. dec 2022

Nič si mu nepotvrdila tak sa môže hnevať akurát sám na seba. Ja sa vždy keď mám takto ďalej za niekým cestovať opýtam aj trikrát či to platí.

autor
11. dec 2022

@janai1 Ja som nevedela.

autor
11. dec 2022

@januska12323 No mňa to trošku nahnevalo, že išiel na bus a pritom nevedel.

janai1
11. dec 2022

Takže keby si mu napísala ze to platí a on už nestihne prísť lebo zmeškal bus tak by tu bola téma o tom aký je to hajzel?

autor
11. dec 2022

@janai1 Nie, ale ja som nevedela, že plánuje ísť autobusom keď má auto.

vler
11. dec 2022

On mal pockat dokial potvrdis stretko a len potom nasadnut do autobusu. Ak by uz nebol spoj, nuz potom uz len zacat planovat na iny den

januska12323
11. dec 2022

Stále je to jeho chyba nemal naň sadat keď si nebol istý či budeš mať čas a chuť.

123andy123
11. dec 2022

Je to jeho chyba. Mal sa spytat ci to plati, kedze si to nepotvtdila. Nech sa z toho pouci a nabuduce bude vediet. Ty si nic nevycitaj.

h2
11. dec 2022

Hm, ja osobne, keď sa mám s niekým stretnúť povedzme večer, tak to chcem určite vedieť skôr, než v ten deň o tretej popoludní. No a keď ešte píšeš, že večer si sa už stretnúť nechcela... On tiež nie je na špagátiku, že keď zavoláš, že to platí, tak on hneď letí na autobus. Hlavne, ak býva ďalej, čo asi áno, keď mu odtiaľ nechodia často spoje. Môj názor je, že sa síce nemáš cítiť zodpovedná za to, že on cestoval z vlastnej iniciatívy, ale zase, mala si mu dať vedieť skôr.

liljana
11. dec 2022

Kto sa chce stretnut, ten sa stretne. Aspon na chvilu, aj ked je unaveny,... Kto nechce, ten nechce. Neprekvapilo by ma, keby to chlapec ukoncil a hladal inde. Ale ked sa ani nepoznate, tak nikto z vas o nic nepride.
Toto su momenty, ked vacsina zoznameni konci hned na zaciatku. Jeden spravil chybu (on bol hrrr), druhy to nepochopil, obaja sa nastvali a nikto sa uz neozval. Tak bud to nechate plavat, alebo sa jeden ozve, ze to mozte napravit na buduce.

amiaja
11. dec 2022

Chlapec je nejaky moc hrrr. On sa nemal trepat na autobus a ty si nemala cakat do poslednej minuty s rozhodovanim ked vies ze musi za tebou cestovat. Obidvaja ste urobili chybu ale rozhodne si nemyslim ze si ho neviem ako sklamala.

autor
11. dec 2022

Strašne mi je to ľúto, fakt si to vyčítam.

liljana
11. dec 2022

Inak. Skus si obratit situaciu. Sedis uz v autobuse do cudzieho mesta a on ti zavola, ze nema na teba cas a je unaveny a ze je to tvoja vina, ze si necakala na zastavke do poslednej chvile na potvrdenie ... Ako by si reagovala? Este by si sa mu niekedy v zivote ozvala?

petamich
11. dec 2022

nic aspon ste sa obaja ukazali 🙂 on je trosku premotivovany, mozno sa bal, ze potom by to nestihol, ked autobus ide 3x za den (vymyslam si) a preto si povedal, ze na teba radsej niekde pocka a ty ked by si sa s nim naozaj stretnut chcela, tak by si sa stretla, ked len na kavu na hodinu, lebo to ze budes pracovat a cez vikend skola si asi vedela vopred a nebol to prvy taky vikend 🤷‍♀️ asi ste ani jeden o vela neprisli

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
whatever1
11. dec 2022

Trošku manipulatívne z jeho strany, pricestuje napriek tomu, že si nič nepotvrdila a postaví ťa do nepríjemnej situácie. Chcel si vynútiť stretnutie citovým vydieranim. Nie je to tvoja chyba. Nevedela si že chcel isť busom ani to kedy mu išiel posledný. Ešte sa nepoznáte a už na teba tlačí. Mňa by toto odradilo a ukončíla to s ním. Keby bol normálny tak ti zavolá a vysvetlí situáciu, že potrebuje vedieť čo najskôr. A nie takto na vlastnú päsť a ešte ti to vyčítať, toto je pre mňa trochu psycho…

autor
11. dec 2022

@whatever1 Myslela som, že pôjde autom, keďže spomínal že má auto. Mal ho v oprave, potom mi písal, že má niečo s vyfúkom a že preto ide autobusom. Akože nechcem sa obhajovať, ale ja som to stretko nepotvrdila a už sa mi vážne o siedmej večer nechcelo nikam. A potom správy typu, či má aspoň môže odprevadiť domov... Ale strašne ma to mrzí, že cestoval..

autor
11. dec 2022

@liljana Ale ja by som do toho autobusu nasadla až potom, čo by mi to potvrdil. Ja som skôr nemohla dať vedieť, keďže sme mali prax a nevedela som úplne presne, kedy končím.

h2
11. dec 2022

Prečo o siedmej, keď on už o tretej cestoval? Mala si do siedmej večer školu?

OK, už vidím.

autor
11. dec 2022

@h2 No mali sme prax a nevedela som presne kedy skončím. Ešte ráno som mu písala, že dám vedieť v priebehu dňa že ako to vyzerá a keď som mu potom písala, už sedel v autobuse.

bluka2
11. dec 2022

Dobre, že to tak vyšlo, je to čudák, keď ide na autobus bez potvrdenia. Možno zúfalec, možno nechápe, že na rande treba chuť a čas oboch, v každom prípade niečo nemá po hromade. Tiež je dobrá poznámka, že nie na 100% naozaj v tom autobuse sedel, možno len robil tlak.

h2
11. dec 2022

Áno, dopísala som tam, že už som videla, písali sme to naraz. No, mohol ti chlapec odpísať, do kedy mu treba dať vedieť, kvôli autobusu. Keď to neurobil, tak v podstate jeho chyba.

toskanka
11. dec 2022

@autor Nebola to tvoja chyba, že vycestoval bez potvrdenia, ale ja by som sa s ním napriek únave stretla aspoň na chvíľku, kým mu nepôjde najskorší spoj domov. Cestoval za tebou s dobrým úmyslom, len vycestoval skôr, aby nebol za neschopaka, lebo netušil, že ty to stretnutie nakoniec zrušíš. Ja ho chápem, že cíti sklamanie.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
11. dec 2022

Pozerala som tie jeho spoje a nie je pravda, že to bol posledný spoj. Našla som ďalšie.