Záhadný chalan na zoznamke
Ahojte
Urcite je tu niekolko tem podobnych ale skusim predsa
Mam uz dost rokov, dve deti, rozvedena, spokojna a vesela.
Dostala som spontanne napad a chut sa s niekym zoznamit a prihlasila sa na platenu zoznamku.
Povedaka som si ze nebranim sa vaznemu vztahu ak by ake nebranim sa ani vztahu len do postele.
Zapisala som sa s jednym muzom v mojom veku.
Posobil intelogentbe, mali sme o com pisat, on nabodio temy, nielen hluposti.
Zistili sme ze byvame kusok od seba, asi 15 min peso.
Mna po par dnoch, asi 4 (som sialena viem) zacalo huckat k tomu aby sme si zavoali.
Pisal mi pekne spravy, slusne sme kecali, dokonca aj steklice temy sme stale udrziavali v takej rovine peknej.
Co sa mi nezdalo ze dost mi navrhil rozne aktivity, ci a nim pojden tan a hentam taky vylet taka dovoelnka dokonca mi napisal ze ked to klapne medzi nami a zaiskri ze si zalozime rodinku. Celkovo tak sa aj presentoval na tej zoznamke.
Pisal mi na zaciatku ze henteraz v karantene a teda tie nase stretka a plany bol v rovine ze potom dakedy potom ...
Avsak som sa ho spytala ze kedy na teda tie testy - lebo som dost zacala po nom tuzis. Poslal mi aj nejake fotky a strasne sa mi pacil aj ako muz. Jasne ze som mu to nepovedala na rovinu. Mne sa maloktory chlap paci a pritahuje ma fyzicky a psychicky sucasne a tu som to citila.
Avsak ako som vytiahla to ze zavolajme si, ostalo ticho.
Resp vyhovorky ze tetaz pracuje atd atd
Najprc to vravel s humorom, ze zeny treba nechat v napati a ze na dobre sa caka ... ale mne uz nejak 6ty zmysel hovori ze daco tu nepasuje
Posledne dva dni ostal aj velmi maloaktivny pri chatovani a odpoveda velmi kratko.
Mam pocit akokeby s niekym zil a predtm tie dni mohol ciac pisat.
Som nahnevana sama na seba kebo som pozledne dni travila vkuse chatovanim s nim. Strasne ma to urobilp stastnou ajked som sa snazila drzat pri zemi.
Nie som nejaka naivka baby, ale naozaj tie debaty s nim boli normalne zmysluplne a mala som pocit ze aj uprimbe
Je nozne ze by niekto fakt nema co robit a takto by ma posalel len kvoli jeho egu?
ked som sa neozvala dva dni tak mi hned pisal ze ci sa hnevam atd ... ale vidim ze velmi strucne odpoveda
A este mi nejde do hlavy toto - chlap ktory sam byva a je c karantene, odrobi si pracu (ajkeby do 17-18 hod) z domu a co robi???? Ak by bol sam mi pise vola.
Dievcata som velmi smutna ze som sa aj napriek tomu ze som bola presvedcena ze som odolna a nenaivna nechala zlakat do pasce
Prosim napiste mi take co mate skusenosti so zoznamkami, ci pozitivne ci negativne.
Sudit ma a vysmievat sa mi, to nemusite
Dikes baby
Mozno je introvert co nerad telefonuje :D mna moj chlap v zivote nedonutil na "zavolajme si".. ked som po pol roku isla na prve rande, musela mi kolegyna naliat daco tuhuo, co skryvala v sanonoch :D CIze moznost je, ze nechce volat lebo ma zenu.. mozno je to na neho rychlo a viac nechce, a len fantaziruje s tebou teraz a vlastne zabija cas, alebo je to tak ako pisem :D Vsetko je pre neho lepsie ako travit cas o samote. To je dnesna moda... vypisovat si ano, ale osobny kontakt ci telefonicky/osobny.. uz tazsie. ALEBO si vypisuje s viacerymi a bude filtrovat a vyberat a natahovat..
@simca06022011 ano natahuje. Sam pise ze chce vytvorit napatie 😀 podla mna nejde o volanie ale o to ze cely den anilen nie je online a pise moc strucne. Predtyn pisal intenzivne
Keby sa chce stretnúť a myslí to vážne, tak to urobí. Chlapi sú jednoduchí, nie prespekulovani ako ženy. To je celé.
Očividne má dôvod vycúvať, takže to prijmi, nechaj to tak a ber to ako poučenie. 🙂
@nominativ jeho dovod bolo teda ze je v karantene lebo bol pozitivny. Preto logicky vychadza ze by mal mat vela casu, lebo odrobi si doma a vecer by podla mna mal mat volny. Ale posledne dni ho volny nema. Stretko planoval ale az o 10 dni ze musi ist na testy.
Všetko sa dá ked sa chce ľahko sa to dá zistiť čo je zač či ma ženu deti a iné veci ked býva od teba ako pišeš 15 minút pešo.Ved to by som zistila o ňom toľko veci na tvojom mieste ked býva blizko že hned by si vedela na čom si.Keby býval ja neviem 100 km nepoviem ale býva od teba 15 minút pešo ved to je nič si o ňom pozisťovať úplne ľahke by bolo.Načo si s nim pisať a stracať čas zbytočne ked môžeš vedieť na čom si.Kto chce hľada spôsob kto nechce hľada dôvod to potrebuješ návod ako na to odsledovať ho jeden deň alebo sa opytať niekoho kto tam blizko býva a hned vieš na čom si a nie že je taký piše mi to a to ved riadky veľa znesú.Len jedno mi neide do hlavy ked chce somnou sex ako pišeš budeme mať sex no nechápem ale len tak z ničoho nič spať s chlapom cudzim a robiť si dalšie problémy no neviem a čo si o tebe pomysli. Podľa mňa ON ťa len skúšal či by si na to pristala. To čo pišeš si radšej pozisťuj aby fakt nema doma ženu a zo dve deti a potom budeš veľmi prekvapena.Zasa zoznamkovy poplatok nieje až taký vysoky a može si pisať z domu nikam chodiť a snád nejaku rybu na háčik chyti.Nemyslim si že niečo chce rozvijať možno na pobavenie a skratenie času áno ale aby to bolo niečo viac.Ak je taký pohľadny pekný tak snád si nemysliš že si na krk vezme ženu z dvomi detmi.To si radšej nájde slobodnu bezdenu s ktorou si založi rodinku. Ale kedže ti piše iba ked jemu to vyhovuje tak zda sa že bud je ženaty alebo má aspoň nejaku priateľku pri ktorej chce ostať ale rád si vypočuje lichôtky aj od inej ženy. Hlavné ked mu pošteklí ego juj ktorý chlap by nebol rád snád každý. Zisti si ako sa má situácia a potom sa podľa toho zariadiš čo a ako ale skôr si asi hľadal niečo na flirt a zabavu a nie vážný vzťah. A čakal či sa niekto ozve už len logika má nepusti býva 15 minút odomňa a nestretli ste sa nikdy nikde na nejakom verejnom mieste obchod oslavy mesta nikdy aj ked ste si nepisali spolu nejake divné.Ved to je praktický možno o ulicu dalej čo je na tom take zložite pozisťovať ako sa veci majú čo ti v tom bráni.
@dilino prosim ta ty kde zije? lebo 15 min peso vo velkom meste neznanema ze je tam 5 domov, ale niekokolko tisic ludi ... a samozrejme povedal mi priblizne, kde byva, ale ci je to pravda, netusim 🙂 takze mozem si mysliet, ale nemusi tam byvat. pisal mi dost pekne a mile veci ... nebolo to len o sexe. a taktiez ked sme sa bavili o stretku tak som na rovinu povedala ze nebude to hned 🙂 a tiez ze bud preskoci iskra alebo nie, na tkychto veciach sme sa dohodli spolu ...
ja uznavam skor chlapoc ktori na rovinu povedia ze hladaju len sex, alebo len pisanie si ...
No...ak iniciály obydlia sedia, povedal ti že je slobodný bezdetný s domom na ktorom stále maka a chce mať s tebou už aj ,, rodinku", aj keď ste sa ešte ani nevideli... Skôr sa divím tebe, že sa na toto dokáže zrelá žena namotat.
@torysheer ostatne vobec nepasuje. My sme komunikovali skor o realnych veciach. Keby mi niekto nukal dom tak to hned zavana cudakom
Joj zlatíčko,už to nechaj tak....normálne mi ta je ľúto...takych bulov ešte bude...
ja v Ulambatare žijem tak neviem ako to chodi.A ved pišeš iniciály tak sa tam snád vyberieš robi si srandu namotal ťa a ty mu veriš.
Ano, samozrejme ze niekoho ma. Ked si s tebou zacal pisat a iskrilo to, boli pohadani. Bola si len spestrenie a odbocka od stereotypu. Ak by to s tebou myslel vazne, steklive temy by ste po par pisaniach vobec nepreberali , ale najprv by ste sa stretli. Az po nejakych stretnutiach by vytahoval nejaky opis vasej buducnosti, urcite nie skor. Takych , ako je on, este na tej zoznamke bude..... preto sa kvoli nepodarkom treba obrnit, vobec si nepripustat a ide sa dalej. Z dovodu vlastnej bezpecnosti o haklivych temach nechatovat. Fotky poslat iba take, ktore neolutujes. Pripadne nie ucelene, ze napr cast tvare chyba, slnecne okuliare alebo foto zboku, kde ta nie je dobre vidiet...., treba sa chranit.
@kassandra25 jasan jedine take posielam 🙂
Momentalne steklive temy ustupili, je to v rovine pekny den prajem/dobru noc ... nic viac nic menej
On mne poslal fotky kde ho vidno aj so tvare a tak. Ja som poslala bud zdialky, ale v okuliaroch, ale take o nicom, ze z turistiky ... mozno cakal nejake drazdivejsie fotky a preto ma odstavil
A to ChG sedí? Lebo to co ti nakeca dalej sediet vobec nemusi, to uz je momentalna fantazia dotycneho 😉 Podla fotky....zarasteny dlhsie vlasy?
@torysheer dufam ze to nie je tvoj muz alebo ex 🙂 no tento sa tvari ze byva kusok odo mna v ramci BA, tak bohvie kde realne je
@kassandra25
Baby vymackol sa.
Nevie ci mu neprekaza do vztahu to ze maa deti. Zevraj sa mu pacim, tvrdi ze je tam iskra, ale ze sam nevie ci chce ci nechce stretnutie. Ze sa nebrani vztahu kde uz su deti, ale na druhej strane sa toho asi boji. Teda davnejsie a viackrat pisal ze by mu deti vo vztahu nevadili.
Baby, ja ho aj chapem. Tiez keby som slobodna fesanda tak uprednostnim slobidneho pred chlapom s detmi. Avsak keby sa vidime realne, nie online, tak by mozno iskra preskocila a ostatne by prislo samo alebo by iskra nepreskocila a nic by sme dalej nemuseli rozoberat.
Napisala som mu ze ho chapem. Ale na druhej strane ho nechapem. Viem ze treba mysliet aj rozumom, ale ja by somnchcela aby myslel instinktivne.
Piseme si vela, nie su to vobec sexualne rozhovory, skor take bezne...obcas nejaka narazka padne ale skor sa tomu obaja vyhybame.
Vravim si ze necham rozhodnut jeho a nebudem na nic tlacit ale mi srdce puknut predstavou ze on posluche rozum ... ajked o by bolo znamenie ze to nie je ten pravy ... jedine co ma trapinze cely den ho mam v hlave ze som sa uplne buchla ...
mozno som len zalozny plan ak to nevyjde s inymi a to samozrejme nechcem
Pise mi kazde rano aj vecer si piseme takze si nemuslim ze by sa fakt az tak nudil alebo si robil srandu ...
tak dufam ze ma nezvozite ze som naivna ... snazim sa mysliet realne ajked som zaslepena trosku dost 🙂
Bože a ja že si to s ním už ukončila.. tak ked ti vyhovuje strácanie času písaním si s človekom ktorý ťa vlastne ani veľmi nechce a nie je si istý a ide ti srdce puknúť.. no nemám čo dodať :D
Babeny a vy ostatne co vravite?
Že tam niečo nehrá. Takto záhadne sa žiadny normálny muž ktorý je otvorený vzťahu nechova. Skôr to vyzerá že niečo skrýva, ale nechce s tebou ukončiť kontakt lebo veď stále píšete a pristúpila si na jeho hru.
@nadaphotography ano aj mne to takto vychadza. Ale co tam nehra neviem. Jedine ze ma potrebuje drzat ako zalohu ak to nevyjde s ostatnymi xyz napadnickami. Neviem.
Spozorovala som ze medzi 14 hod a 20 hod nepisavame, teda sporadicky. Ale to pripisujem tomu ze aj daco robi okrem chatovania so mnou ... rano ma budi spravami a do noci si piseme
Trva to neceke tri tyzdne a vcera sme sa konecne uprimne o tommzacali bavit a povedal ze teda iskra je ajked len cez monitor ale ze mam zavazky. Ajked on je otvoreny vztahu aj s detmi co teda hovoril ... a zarazila manveta ze sa aj chce aj nechce stretnut ...
nechcem ho obhajovat ake jedine ze by este sam nevedel ale zas na co cakame ...???
Podľa mňa sú na zoznamkach takéto typy namotavacov. Niekto sa otvorene priznáva že niekoho má a len sa baví a potom ďalší ktorým lichotí že vedia udržať pozornosť ženy, a držia ju dokedy to ženu neomrzí a nezistí že ide z jej strany ide len o stratu času a už mohla radšej rozhodiť siete inde a možno aj budovať normálny vzťah.

@torysheer ano ale co dalej? Napis viac o dotycnom