Zahľadel sa do mňa ženatý kolega
Ahojte zienky
Poradte...mam kolegu, zahladel sa do mna. No je zenac, ma doma dve vyzenene pubertalne decka a male babatko
Zdoveril sa mi ze hoci svojy zenu ma rad aj drti tak neni vobec stastny
Ona ho ide zodrat zivi ich musi im staviat dom stara sa o tie decka vraj aj dost pribrala a je starsia a tak, vsetky tie klasika reci
Problem je ze sme sa uz boskavali a on sa zalubil no ze ju opustit nemoze ani to bsbatko
muzi vobec nie su kreativni.. vsetci melu tie iste, pardon za vyraz, sracky dookola 🤦♀️
@sissy27 zeny preboha
Ja som chcela iba poradit ako z toho vycuvat bez znicenia vztahov na pracovisku
Uz som mu povedala minuly tyzden ze to je zly napad a nechcem s nim nic riesit a uplne sa zlozil plakal ze on si dosral zivot a pod
Zufalec.
Lenze ja som v praci relativne nova a on tam je roky nechcem odist len kvoli nemu
Autorka, čo si čakala? Pýtala si radu, myslíš, že ťa tu pochválime?
Natlacil ti klasické taraniny, ako on strašne trpí, maká, žena ho ide zodrat, on je uboziak ktorý si ju hroznu starú skaredu a tučnu zobral, urobil jej dieťa a teraz sa musí (kolka hrôza) postarať o rodinu.
A keď sme ti(pravdivo) napísali, vo si o tom.a o tebe myslíme, tak už odrazu je to len chyba a vôbec to tak nemyslíš..
Akurát neviem, ako sa dá od rozprávania prejsť k bozkávaniu, ak to nechceš a je to vlastne chyba.
A ako z toho vycuvat? Povedať mu, že nemáš iný záujem, ako kolegialny, správať sa taka môže plakať, zvijat sa a kričať, urobí úplného blbca len zo seba...
To sú také klasické reči zenaca. Chudáčik. To vieš, doma ma male babo, musí sa snažiť a ty si mladá, pekná slečna a pri tebe si môže "užívať". Je to taky únik od reality pre neho. Verím, že sa zaľúbil, ale nakoľko to myslí vážne? Navyše, keď im to neklape, prečo majú malé babo?
Odporúčam ti veľmi mu neveriť, pravdepodobne od svojej ženy neodíde a snáď nechceš byt par rokov "ta druha" a nakoniec ho zatrpknuto nechať tak a ešte mu vyčítať, že ťa obral o roky mladosti. Bohužiaľ to tak väčšinou dopadá.
Rozprava ti, čo chceš počuť. Preboha zena, ty kde mas sebavedomie, že si ho potrebuješ dvíhať so ženatým kolegom, ktorý sa ti ani nepáči a ma tri deti? A ešte mas pozrebu to rozoberať má mk? Či to len pochváliť si sa chcela? To skôr na poľutovanie je toto
@jaskolka a kde som ja napisala ze ho chcem? Sfukli ma tu skor ako som to stihla dopisat a prispevok mi neposlalo
keby ta neboli sfukli, tak by si nepisala, ze ho nechces😀
Proste mu chladno oznam, nech ta prestane obtazovat, bodka
Tak ty si to uvedomujes... Proste si ho drz od tela. Nie je ale dobrý nápad ho naťahovať. Proste mu povedz, že je ženatý a ty máš charakter.
@dskjhfdlkdjhl a kde som naisala ze chcen?
@tenerifka to som urobila min.tyzden reagoval tak ze sa tu zosypal a plakal
Tak ja neviem, ale podľa mňa sa človek nezvykne bozkávať s tým, koho nechce.. Alebo ta schmatol a nasilu začal bozkávať?
Normálne mu povedz ze to bola chyba, už sa to nezopakuje, a hotovo. Veď nech sa sype plače, a narieka.. Taky chlap by u mňa už úplne stratil cenu a úctu.
Co ešte potrebujes počuť?
A citat vies?
A tie info ti povedal.pred bozkavanim, ci az po?
Takému hercovi, čo sa zosipe, keď ho odmietnes by som neverila už vôbec. Proste to na teba skúša. Keby to tak jeho žena videla🙉
narovinu mu povedz ze to bol omyl ze k nemu nic necitis a nech ta uz neobtazuje ... ze ma byt rad za to co ma a nepokusat stastie... ak niesi schopna mu to povedat do oci tak mu to napis v sprave..a ak by ta ajnapriek tomu obtazoval pohroz ze to povies zene-vtedy sklapnu stiahnu sa a daju pokoj
Zeny ja som nechtiac odoslala ten uvod a zvysok mi neodoslalo
Ja nechcem prist o dobru pracu, ale toto dusno je neznesitelne
Ano urobila som chybu, bol to kratky bozk, spat to nevezmem
Mylite sa ze on je typicky zenac co bali mlade
To male sa im zadarilo po kratkej znamosti tie dve starsie deti ma ona s inym
Urvite nechcem rizvratit rodinu a ze on v nej trpi je jeho problem no on sa zrejme na mna az moc upel
@ailiba presne👍manipulátor...nevedno či jeho žena tuší,čo za hada na hrudi chová....brrrr
Súhlasím.... Platí za svoju chybu, no to je jeho problém. Ty si zaslúžiš niekoho, kto tu bude len pre teba.
Ok zeny caute vidim ze tu je len utok na mna zavto ze sa do mna zblaznil zenaty trulo
Keď chces aby ťa len ,,ehm,, a nikto sa to nedozvedel tak na to jedno je dobrý ale nič viac od neho nečakaj. A o žene a o ich živote ti povie len to, čo sa mu hodí, samozrejme. Kde je pravda vie len on.
no chlapec nech si riesi svoj pobabrany zivot sam, on sam je za svoj zivot zodpovedny. Ty mu len povedz, ze so zenatymi si nezacinas a bodka. Nemusis mu nic viac vysvetlovat
@miskakyska tak to pochybujem🤣
takze vlastne ty ho vobec nechces, ale on ma hroznu, tucnu zenu, ktora nie je kratko po porode, ale "az" 6 mesiacov (toto ma pobavilo inak.. ze nie je kratko po porode..😂😂) a preto sa s nim bozkavas..
A po jednej bozkavacke a porozpravani sa, sa typek zosypal, ze ta miluje..
A ty nic, ty muzikant, ty vlastne len vztahy na pracovisku nechces nicit..
dzizs.. ina telenovela..😂
A aku radu cakas tu?
nechces ho - das mu to jasne najavo a udrzujes odstup.
Namotal ta a chces ho - budes ako milenka cakat, kedy ta posle do teplych krajin, alebo kym tento vykvet s vysokymi moralnymi zasadami opusti zenu s 3 detmi.. Skvela vyhliadka..
VYZENIL 2 deti,ma s nou babo a uz flirtuje s inou....
Je to potvora chlap...
Daj si pozor,aby aj tebe nespravil babätko...
To bude potom ina sranda.
Ale uprimne-kde su tvoje zasady,ked si sa s mim.uz aj bozkavala?
Vzi sa do koze jeho zeny-s jednym.ma 2 deti...pre nieco sa s nim rozisla.
S tymto ma dieta a dufa,ze konecne nasla zazemie a muza, ktory ju lubi.
Ale nie..
Dalsi,ktory ju sklame....
A ty mu v tom pomahas....
Ja by som zenacovi nedovolila ani aby sa na mna potmehutsky pozrel/s blbymi napadmi v hlave/.
Nemohla by som spavat s myslienkou,ze rucam niekomu rodinu...
Nikto ti nechce zle... Len by bola škoda si s ním začínať. No, poznám to🤷♀️.
Vži sa do situácie ženy...ty si doma s bábätkom a chlap sa Ti cmúla po pracovisku kde s kým a namotava žubrienky,čo mu prídu pod ruku..🤨potešilo by Ťa to?
@ailiba ta blba pusa bola omyl a chyba ja viem
Ale som stastna ze mam konecne super pracu a vobec ma nebavi tu pocuvat jeho dristy o detoch a nareky
No on je tu roky a ja dva mesiace
Ale však si ho nevšímaj, povedz mu, že to bol omyl, že ty si vôbec ten bozk nebrala vážne a neprajes si, aby ta vyhľadával a nebudeš ho už ani počúvať keď začne opäť sa sťažovať.
Rieš s nim len striktne pracovné veci pripadne sa tvár, že sa vôbec nič nestalo a ani nevieš, o čom hovorí.
Co myslíš, že začne ti robiť dáke scény pred kolegami?Ze začne plakať a zosypavat sa pred nimi? 🙊🙈🙉

On je chudatko a Ty si sa nechala namotat. Naco si sa s nim bozkavala, ked sa Ti vlastne ani nepaci? Ci taky, ktory sa Ti paci, o Teba ani nezavadi?