icon

Zahľadel sa do mňa ženatý kolega

2. feb 2022

Ahojte zienky
Poradte...mam kolegu, zahladel sa do mna. No je zenac, ma doma dve vyzenene pubertalne decka a male babatko
Zdoveril sa mi ze hoci svojy zenu ma rad aj drti tak neni vobec stastny
Ona ho ide zodrat zivi ich musi im staviat dom stara sa o tie decka vraj aj dost pribrala a je starsia a tak, vsetky tie klasika reci
Problem je ze sme sa uz boskavali a on sa zalubil no ze ju opustit nemoze ani to bsbatko

ailiba
2. feb 2022

Jasne, je to ťažké a nečakala si to. Proste sa stalo (pusa). Hlavne, že si uvedomujes, aký je... Ale treba ho fakt zastaviť, lebo ti ešte narobí problémy.

osky
2. feb 2022

Tak pokial si uvedomujes,ze v tom nechves ponracovat,daj mu to jasne najavo.
Drz si svoju hrdost.

luccija
2. feb 2022

A čo Ta prinútil k tým bozkom?Povedz mu nech si nájde psychológa či zdoveri sa žene, keď je nešťastný🙂prečo by si mala odchádzať z práce jednoducho nechceš byť matrac a koniec.Ci čo od toho čakáš, že sa budete muckat pri kopírke?
Ak to bol omyl jeho rozhodnutie

autor
2. feb 2022

@miskakyska jasne ze to vsetko chapem
Chcela som byt mila a priatelska a vypocula som si jeho pribeh a trapenie ale ze on nikoho nema a bla bla a zrazu za mnou chodi vyplakavat pravidelne
Ja si myslim ze on sex ani nwchce ani by to asi neurobil on je len taky nestastny zufalec

makova333
2. feb 2022

Autorka: Ty si posrala co sa dalo. Zobrala si motorovu pilu a pilila si pod sebou konar. Takze zasady ako tak normalneho fungovania:
1. Nikdy si nezacinaj vztah/flirt na pracovisku.
2. Nikdy si nezacinaj vztah/flirt na novom pracovisku.
3. Nikdy si nezacinaj vztah/flirt na novom pracovisku a este aj so zenacom.
4. Nikdy si nezacinaj vztah so zenacom.
5. Nikdy neohovaraj manzelku. Prd o nej vies a aj to je skreslene podanim pana manzela/okolia.
6. Nikdy, naozaj nikdy nehovor, ze 6 mesiacov po porode nie je malo. Lebo 6 mesiacov po porode sa tvoje telo ako tak spamätava z porodu.
7. Nikdy never niekomu, kto je schopny bozkavat sa s novou kolegynou a hovori jej, ze ju miluje. Nemiluje, chce si vrznut.
Btw zivi ich preto, ze zivitelovi tych deti (matke) spravil dalsie dieta o ktore sa ona stara. Kto ako by ich mal zivit? Sused?

miadi
2. feb 2022

Nerob zo seba obet prosim Ta! Riesis tu uplne blbosti co ti on nakecal aka je jeho zena hnusna tlsta Neviem aka. Je len 6m Po porode. Co sa tebe neznalej moze zdat ako dlha doba. Az raz budes mama uvidis ake to je. Nie je tvoja povinnost ani napln prace pocuvat jeho kecy ani sa snim bozkavat. Za toto o job neprides. Prestan sa lutovat. Chudera je jeho zena ze mà takeho blbca doma. Ty sa proste chovaj profesionalne v praci neries kolegov. Jeho uplne ignoruj mimo pracovnej naplne. Jednoducho mu povedz ze nemas zaujem ze lutujes ten bozk a nech place kolko chce nic snim mat nebudes a jeho kecy o jeho zivote nech si necha pre kamarata teba to nezaujima.

saraxyz
2. feb 2022

On nie je nešťastný zúfalec. On je korunovaný blb. (Napísala by som aj niečo iné, ale domysli si)

viestta
Odpoveď bola odstránená
yoxinka
2. feb 2022

A vieš čo, chlapa, ktorý by začal splietať, že žena je pribratá 6mesiacov po pôrode, by som zfleku poslala do riti. A to hovorím ako žena, ktorá každé tehotenstvo cvičila, stále cvičím, po 3pôrodoch mám cca 10kg navyše, ktoré chudnem a snažím sa dosť o seba starať. Ale ja týchto chlapov, ktorí chcú mať vedľa seba modelku, ideálne ešte v šestonedelí, neznášam.

nini1978
2. feb 2022

Ja ti to poviem na rovinu.
Podľa toho ako sa vyjadrujes je viac ako jasné,že ten "okuliarnik,ktorý ani nie je tvoj typ" s tebou zjavne plány do budúcnosti nemá. Alebo teda inak " mentálne si ho neocarila" určite
Vyjadrovanie - úroveň základná škola druhý stupeň

zuzitko74
2. feb 2022

Ja som asi stará škola, ale fakt si neviem predstaviť, že som niekde v práci dva mesiace, stretávam občas na obede kolegu, ktorý mi ani nie je ktovieako sympatický a pobozkám sa s ním. To sa ako dá?

miadi
2. feb 2022

@nini1978 Harry Potter sa do nej zblaznil po jednom bozku co mu dala z lutosti ved ona za nic nemoze. Tie zeny na mk su hnusne neda sa tu pochvalit ked je z teba zenac paf a ty si ho len vypocula a bola empaticka. Za dobrotu na zobrotu 😬

ella_price
2. feb 2022

Píšeš jak decko, čo ho niekto namotal a snaží sa na fóre zistiť či má šancu 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Ešte sa to snažíš otočiť, že ťa nezaujíma a kraviny, ale dobre, že tu litánie o ňom nevypisuješ 😆

zmrzlinka2021
2. feb 2022

@autorka
Tak si sadni s kolegom na kavu a vysvetli mu, ze:
- ma milovat svoju manzelku a snazit sa o jej stastie
- ma doma babatko, logicky ma rodinu zivit
- a ma byt chlapom a postavit sa za svoju zenu, nie hladat ine zeny

ladycat2021
2. feb 2022

@zmrzlinka2021 toto by som mala poradit jednemu zo sefov v mojej byvalej praci .. ale ten je suknickar.. pretahuje cudzie zeny jedna radost .. vzdy nejaka ina a doma ma zenu a malolete deti ... po mne tiez isiel, ale nepodarilo sa mu to, tak potom bol proti mne.. tomu asi jedine urvat vtaka ... 😒

bajka16
2. feb 2022

Ja len pre dodatok. On sa na teba namotat sám od seba nemohol. Môžeš sa mu páčiť, môžete si rozumieť. Ale to je asi tak všetko čo by sa mohlo spraviť samé od seba.
Ak sa na teba namotal tak si mu musela dať na to po 1. Dôvod 2. Priestor 3. Príležitosť. Takže tieto sračky si nechaj. Ak si s ním trávila viac času na pracovisku ako by si mala, ak si sa sním motala, flirtovala. Tak bohužiaľ, namotala si si ho ty.
To že sa sním bozkavas a prítom sním nič nechceš ti tiež nikto nezozere.
Ďalšia vec je že chlapi vedia veľmi dobre klamať ak niečo od ženy chcú. Ale predpokladám že tebe by neprekážalo ani keby ti povedal že svoju ženu miluje a je úžasná však? Tiež by si ho pobozkala.
🤦🏻‍♀️ Prepáč ale ak vieš že má rodinu a začneš si sním tak zúfalá chudera si tu ty nie on.

zmrzlinka2021
2. feb 2022

@ladycat2021 pre mna tento typ chlapov je odpad, zakomplexovani chudaci a velmi sa cudujem akejkolvek zene, ktora s tym nema problem.
A poviem to na rovinu - tito ludia by mali byt aj spolocensky odpisaní, nie pretrcaní ako napr. niektorí herci.

nini1978
2. feb 2022

@miadi a presne....robiť zo seba obeť je úplne otras
Vraj ho ani nechce!
Stačí si prečítať poslednú vetu ,ktorú napísala v poste"Problem je ze sme sa uz boskavali a on sa zalubil no ze ju opustit nemoze ani to bsbatko"
Tak úplne to napísala v znení- "ja ho ani nechcem"
Jeden drist za druhým

martina1201
2. feb 2022

Ahoj, nečítala som komentáre tak sa možno budem opakovať s ostatnými ženami čo ti písali.

Ženatý kolega mal byť pre teba tabu a nie sa s ním bozkávať.
Ak nepoznáš jeho ženu a nerozprávame sa s ňou nemôžeš vedieť či je pravda čo ti povedal.
Že žena po pôrode dosť pribrala je aj normálne, že kým je na materskej musí chlap doneist domov viac peňazí ti je hádam jasné a tým živiť rodinu. Ona predsa nechodí do práce lebo sa stará o ICH spoločné dieťa. Nie je to LEN jej dieťa, neurobila si ho sama.....
Že kvôli jej deťom stavia dom? Hádam mu nedrží pištoľ pri hlave ale sa rozhodli spolu to takto urobiť.
Ak jemu nie je sprosté podvádzať svoju ženu keď s ňou má bábätko, čo myslíš, ak by ju opustil a vy sa dali dokopy bolo by mu sprosté podvádzať teba? Podľa mňa nie. Kto jednu podvedie podvedie aj druhú.
Jasné že keď majú bábätko tak je žena unavená a sexu nemá podľa svojej vôle ten chlap a cíti sa byť odstrceny na druhú koľaj a tak si hľadá milenku, ktorá mu bude povolna. Si po ruke a podľa toho, že ste sa už bozkávali v tebe vidí ľahkú korisť, ktorej nevadí, že je ženatý.....

Radim ruky aj ostatné časti tela od neho.....z toho nič dobré nekuka pre teba a vlastne ani pre nikoho iného....

ladycat2021
2. feb 2022

@zmrzlinka2021 presne tak .... nevazia si to, co maju doma .. manzelky im dali to najcennejsie co im dat mohli a to je zdrave babatko ... staraju sa o domacnost aj o toho chrapuna, ktory podvadza .. totalni uboziaci .. jedine koho lutujem su tie podvadzane manzelky a ich deti, ktore za nic nemozu a najviac trpia ak sa ich rodicia rozvedu ..

nini1978
2. feb 2022

@zuzitko74 to omylom nejak.ved okuliarnik a vôbec nie jej typ.🥱

nini1978
2. feb 2022

@miadi a môže byť ,že ju ani poriadne nevidel ten okuliarnik zúfalý 😂🤦

viestta
Odpoveď bola odstránená
zojazoja
2. feb 2022

@viestta 🤣🤣🤣Vendulka utesitelka😁

martina1201
2. feb 2022

Autorka ešte taká poznámka. Chlap, ktory nadáva na ženu, ktorú si vzal za manželku z vlastnej vôle je slaboch, ktorý si nedokáže stať za svojím slovom. Dnes nadáva na svoju ženu, v budúcnosti môže nadávať tebe..... O takého by si nemala ani zakopnut.

7lenka11
2. feb 2022

Ruky preč od ženatého. Väčšina takýchto mužov sa len nudí vo svojom vzťahu alebo upadne do stereotypu a hľadajú nejaké spestrenie. Ver, že budeš len obyčajnou milenkou, on rodinu neopustí. A keď sa prevalí vaša aféra, budeš ty tá mrcha, rozbíjačka manželstva... Vždy vždy vždy je to tak.
Mladý pán nech si najprv uprace pred vlastným prahom a nech neubližuje svojej rodine. Byť na tvojom mieste, zaradím spiatočku. A nezabúdaj, že ak skončíš vo vzťahu s chlapom, ktorý podviedol svoju ženu, znamená to, že mu nevera nie je cudzia a sama si nemôžeš byť istá, či neurobí to isté pri tebe.

A posledná vec - ak mu vadí, že jeho žena pribrala, tak jemu bude dobrá len modelka, ktorá nemá v pláne rodiť. Lebo obuť sa do ženy po troch pôrodoch, že nevyzerá dobre, je veľmi netaktné, až úbohé. Ja som zástanca toho, aby sa ženy udržiavali a neopúšťali sa, ale nikdy by som nepovedala škaredé slovo na ženu, ktorá má za sebou niekoľko pôrodov, zdravotné problémy a pod. Veď každá by chcela vyzerať tip-top, no nie vždy je to možné...

kitycat
2. feb 2022

Wow ty si ale 🎺

lukina20
2. feb 2022

autorka a preco ked mas dusno na pracovisku, sa "nepochlapis ty" a nezavolas ho na kavu a teda vysvetlis mu, ako sa veci maju...
ze ti ho je luto a aj jeho situacie, ci sa to uz tyka rodiny alebo financii, ale kazdopadne si ty uvedomujes, ze ten bozk bola chyba, ze si jednala bezhlavo a ze ta to teraz mrzi a podobne kecy... nezabudni dodat, ze dufas, ze sa veci na pracovisku nezmenia a nadalej ostanete dobri kolegovia
ked uz si to raz domrvila teraz jednaj slusne, diplomaticky, na rovinu, hlavne jasne, zrozumitelne necuvaj
ano kazdy robi chyby, ale tak snaz sa tuto napravit

travelllerka
2. feb 2022

Povedz mu, že je blbec, že si ma vážiť, čo doma má a postaviť sa k tomu chlapsky a o ženu a rodinu zabojovať a nie vyplakavat. Veľa manželstiev si prešlo podobnými krízami.

cherry_cherry
2. feb 2022

Preco si sa s nim bozkavala ked je taky chudak a uboziak? To kazdeho uboziaka, ktoreho poznas 2 mesiace bozkavas, lebo ti vyplakava? Tak si ho nevsimaj, chod s niekym inym na obed, ries s nim iba formalne pracovne veci. Kde je problem? A neries jeho manzelku, jeho manzelka sa mu doma stara o decko, zatial, co on v robote bozkava kolegynu, ktoru pozna 2 mesiace. A este vyplakava. No cisty debil. Tak ked je taky nestastny, nech sa rozvedie. Svojej manzelke urobi akurat sluzbu.
A karma je zdarma, nech sa ti jedneho dna nestane, ze budes pol roka po porode, 24/7 sa starat o dieta a tvoj chlap bude rovnaku ako si ty balit v robote. A obaja budu vyplakavat ake je to strasne. Sa uvedom prosim ta a najdi si niekoho nezadaneho.