icon

Zakazovanie lásky rodičmi

patkof
7. aug 2021

Ahojte, mám tu jeden taký problém s priateľkou ja mám 28 mám robotu vlastný dom takže omna je postarané .. ona ma 17 na budúci týždeň má 18 .. a máme problémy vo vzťahu sice nie my ale jej rodičia jej nedávajú priestor žiť podľa vlastného života ... Ich rodičia nechcú aby sme spolu boli a my sa milujeme veľmi že bez seba nedokážeme byť ani jeden deň nemáme nikoho žiadnych kamarátov sme len dvaja vo všetkom sme každý deň pri sebe aj keď sme od seba 40km ... No začalo to tak že najprv sme spolu začali len chodiť chodili sme spolu možno cca2-3 mesiace každý deň sme boli spolu spoznávali sa, veľmi sme si sadli a vo všetkom chápali spolu si rozumieme ako manžel s manželkou ... No potom som ju zobral domov prvý problém bol ten že som ju zobral domov jej mama začala vrieskať že načo chodí k cudzím atď atď sprosté veci aj keď vedela že spolu sme prešlo to potom som bol aj ja tam .. prešlo cca 9-10 mesiacou rozhodli sme sa že chceme pýtačky no jej mama stále nedá pokoj a nám to len sťažuje teraz nechodím ani ja k ním a nerozprávam s nimi ald ona je ku mne pravidelne každý deň niekedy aj prespí no aj tak jej mama píše úplne debilty že je kúr*a že či sa nehanbí atď nevieme už čo spraviť aby bol pokoj môžte my poradiť?

patkof
autor
8. aug 2021

@kitycat a to má robiť muž ? Nemá sa žena starať o domácnosť ? 🤨

patkof
autor
8. aug 2021

@lalenka33 a kto ju má živiť keď nie ja ?🤨 Do teraz ju aj živím lebo rodičia jej nedajú dosť 50c na malinovku všetky tu riešite školu ?🤨 Ja si od vás radi o škole nepýtam ja som mäsiar vyučený 🙂 a ako som písal robím už 6. Mesiac a o 4 mesiace mám 19 🙂 keby som na to nemal živiť vlastnú rodinu tak do toho nejdem 🙂 ale nám 2. 800€ stačí 🙂 nemám žiadne pôžičky žiadne dlhý 🙂 a prestaňte riešiť tu skolu :D lebo ste tu sami profesionáli na školu ja si od vás radi nepýtal ohľadom škôl 🙂

mimka1402
8. aug 2021

@patkof Ahojky som cca o 3r staršia od teba takže asi možno ti najviac rozumiem.
Mne taktiež bránili v 18ke a aj doteraz by rodičia neprežili keby spim u frajera.😀 Raz som spala a doteraz mi to nevedia odpustiť i keď to je 2r späť a s tým chalanom už nie som.😀
Ale! Škola, ak ju ľúbiš, podpor ju v škole, sám vieš, že jej to len prospeje do života. Ty možno máš dobrú prácu, ale nevieš čo bude o rok, dva, keď nenašla doma podporu ohľadom školy nech strednú si spraví aspoň s tvojou podporou. Som si istá, že by sa ti v budúcnosti, keď by dospela aj rozumovo, by sa ti poďakovala.
Ohľadom prác v domácnosti. Neviem ako si bol vychovaný, ale už nie sme v 19storoci kde chlap chodí do lesa alebo do bane od rána do večera a žena je iba doma s deťmi. Tak vtedy bolo logické aby sa o to starala žena a muž okolo domu. Ale dnes je 21. Storočie. Ona bude chodiť rovnako do práce ako ty. Prečo by mala to robiť iba ona? Z akého dôvodu? Je normálne, že ak chlap ľúbi ženu, že jej nedovolí robiť zo seba slúžku. Uvarí on, uprace, dá prať či vynesie smeti, či urobí nákup apod. Neviem ako ti napadlo, že to by mala robiť žena... Veľmi zastaralý názor. Nie je aj to, že vidia rodičia, že si síce možno finančne ok, ale v takých veciach si nesamostatný? Je mladá. Môže lepšie prežiť svoje roky než chodiť z práce domov žehliť prať, variť...

kitycat
8. aug 2021

@patkof vies co?

Podla toho co si sem popisal mi je uprimne jedno ci sa vasej laske bude darit alebo nie. Nasiel si si nejaku, neviem ani aku, jednoduchu dievcinu so zakladnou dochadzkou. Ocakavas, ze ti bude zveladovat dom, zahradku, v kuchyni sa bude obracat jedna basen, s handrou a prachovkou od svitu so mrku a ty, prides, poskrabes si gule, pozres si futbal a zena obsluz.. Tvoja priatelka vie o zivote prd a ty chces aby viedla domacnost.

S tou tvojou vysokou skolou zivota vam to asi tam kde ste staci. Tak uz len pockaj, kym slecna dovrsi 18ku,potom po nu posli limuzínu... Lebo chuderku do skoly nepustili, na brigadku tiez nie a este jje chudinke len 50 eur dali na malinovku.. 🙄🙄

sari24
8. aug 2021

@patkof a to si robíš srandu s tým že žena sa má starať o domácnosť áno? A nie nemáš ju živiť. Živiť sa máte obaja navzájom ak ešte nie je žena na materskej, aj ona má dve zdravé ruky predpokladám. S tými názormi mi to príde ako keby si mal 60 a nie 18. A to ti staci baba ktorá má len základku? Prečo ju radšej nepodporiš v dokončení školy?

patkof
autor
8. aug 2021

@sari24 prečo ju odsudzujes keď ju ani nepoznáš ?

patkof
autor
8. aug 2021

@kitycat vieš čo? Prajem ty aby sa k tebe tvoji rodičia správaly tak isto ako aj ku nej keďže si nemôže dovoliť ísť ani niekde na dovolenku, posedieť, a ona má doma len stále pratat 🙂 nie čudo že stamat chce odísť 🙂 .... Kto hovorik o 50€ čítaj pozorne keď už tak 🙂 ... Tu si radi opýtať to je jak keby som išiel hada chitit holými rukami 🙂 majte sa tu krásne

katpox
8. aug 2021

@patkof
Ako ja osobne by som v 18tke nechcela takyto zivot. Mala som ine nastavene hodnoty a priority...... Nehovorim, ze si zly chlapec. Dajte rodicom cas, si slusne sadnite, porozpravajte,.. Len neviem, moj nazor, ze cim take jednoduchsie dievca, tym je skor buduca mamicka, aby potom neplakala na konovi, ak bude riesit potrat, adopciu, ci pytat jedlo pre seba a dieta.... Mas s nou dobre umysli,... ono je to zamilovanost, casom opadne a samy uvidite ako budete fungovat, no a ak to chce aj ona dobrovolne, v 18ke moze ist za gazdinu. Ked ju to bude robit stastnou a ty si spokojny... V dobe nedavnej sa 18ky veselo vydavali a v 19ke rodili deturence, len vacsine vztahy vydrzali navzdy, ako napr.moji stari rodicia. Takze preto nezavrhujem vas...

mimka1402
8. aug 2021

@patkof Napísala som ti slušne a absolútne si to preskočil. Škoda, že nereaguješ aj na vecne otázky či názory. Máš očividne svoj názor a nič viac,

lalenka33
8. aug 2021

@patkof kto ju má živiť, keď nie ty? No keďže je rok 2021 a všetci normálni ľudia teda muži aj ženy majú skončené stredné školy, tak sa živia sami alebo spoločne, žiadny normálny človek nemá skončenú len základnú školu...vzdelanie aspoň teda výučný list je základ...je mi jasné o akú kultúru sa pravdepodobne jedná keď má len základnú školu takže tam je mentalita úplne iná...a diskusia zbytočná..ponúkni rodičom pár tisíc, keď si taký bohatý a možno ti ju predajú a miesto nej im plať slúžku

patkof
autor
8. aug 2021

@katpox ďakujem za normálnu odpoveď 🙂 a áno máme sa radi a sme rozhodnutý o našom spoločnom živote a je nám tak lepšie

ibrunova
9. aug 2021

@patkof máš maturitu? a ona?

lindusss2016
9. aug 2021

@patkof samozrejme, ze sa mate radi, ved ste spolu len rok 😁 zatial ste nezazili ziadnu skusku vztahu, randite spolu, prezivate spolu len tie pekne chvile. Myslite si, ze jeden druheho dokonale poznate, ale to veru pravde nie je. Aj po 10 rokoch ta vie clovek prekvapit.... len sa k sebe nastahujte, spoznate sa lepsie, uz spolu nebudete travit len volny cas, ale aj taky, kedy ste nervozni, podrazdeni, ked budete mat povinnosti a nebodaj povinnosti okolo dietata, tak to este len zacne, hadky za ro, ktp kolkokrat spal a vstaval k babatku atd... vycitky, hadky a v dvadsiatich zistite, ze to nie je az take super... ale stale je sanca, ze to nebude vas pripad a ze spolu ostanete uz navzdy...

lalenka33
9. aug 2021

@ibrunova ona má len základnú školu a aspoň on pravdepodobne výučný list

patkof
autor
9. aug 2021

@lindusss2016 zažili sme spolu až dosť že keď to hovorím niekomu tá sa možno chytí za hlavu mali sme aj také problémy že každý deň sme sa hádali a povedali sme si dosť od vtedy sa spolu nehádame a veľmi veľmi dobré ju poznám keďže sme na všetko len dvaja

elizabet173
9. aug 2021

@patkof vieš, keby si bol priateľom mojej dcéry a mal názory typu - o domácnosť sa má starať žena a muž má rodinu živiť, tiež by som neskákala dva metre od radosti. Bude pracovať v tvojej dielni? A čo rak keby si na nejakej strednej škole urobila maturitu? Mať len základnú školu v dnešnej dobe?! Či potrebuješ práve to, aby mala len tú základnú školu a bola na tebe finančne závislá a poskytovala ti full servis? Moderný mladý muž, ktorý skutočne svoje dievča miluje, ju bude všemožne podporovať v tom, aby mala niečo v rukách.

patkof
autor
10. aug 2021

@elizabet173 tak vaša dcéra musí tiež trpieť potom kvôli vám 🙂 lebo to není váš život je to jej život od 28 sa stáva dospelá osoba a nemôžete jej zakázať byt s tím kým chce 🙂 a škoda že len škola,škola,škola lebo nič iné na jazyku nemáte môžete mať aj maturitu aj neviem čo keď nebudete mať v hlave nič akurát si môžte s tým paoierom vystrieť riť .. somnou na pohovore bol mladík z maturitou 🙂 nezobrali ho ale mňa hej aj keď mám len výučný 🙂 lebo skúšky nezvládol 🙂 takže len tak a keď sa chcete baviť ohľadom školy tak si nájdite nejaký iný inzerát .. a chcete my povedať z váš manžel príde z roboty domov a ešte si aj sám uvarí ? Fíha tak to by som chcel vidieť 😂👌🏻

patkof
autor
10. aug 2021

@patkof 18*

sisa_s
10. aug 2021

@patkof ano, manzel pride domov a este uvari 😉 lebo si ma bral za zenu, rovnocennu partnerku, nie sluzku, to je sok co? A nemusela som mu od 18 vyvarat 3x denne, prat trenky, zehlit a utierat rit, lebo je natolko schopny, ze vsetko zvladne sam 😉

patkof
autor
10. aug 2021

@sisa_s tak to by som ty určite kopol do rity 🙂 keby som že prišiel unavený z roboty a ty si ležíš na gauči a ja ešte variť 🙂

casavina
10. aug 2021

@patkof hmmm..... vyjadrovanie hodné "inteligentného muža" 👎

patkof
autor
10. aug 2021

@casavina presne mňa učili byť Milý k ľuďom ktorý sú milý ku mne 🙂 takže tak 🙂

kitycat
10. aug 2021

@patkof prosim ta, chod uz balamutit, oplodnovat a vyuzivat tu tvoju vyvolenu, nezabudni jej dat link co ma za primitiva za muza 🙄
Ty troll

patkof
autor
10. aug 2021

@kitycat všetko číta 🙂

casavina
10. aug 2021

@patkof joj ty musíš byť asi nejaký zakomplexovaný narcis.... zjavne si nepochopil tie úvodzovky ani emotikon...

sisa_s
10. aug 2021

@patkof ďťňľ sa ucilo na zš 😉 a ty si asi vyliezol z jaskyne s tvojimi nazormi, chuda dievca, takeho primitiva by som nezniesla pri sebe

janeninka
10. aug 2021

@patkof nemusi mat maturitu ale aspon vyucny list. Ona ma iba zs vzdelanie. Nema si do zivotopisu co napisat.. Ak pojde rovno na matersku tak zas nic, ziadne pracovne skusenosti. Potom sa tebe nebodaj nieco stane a ona co ako sa postara o rodinu?
Ona nema nejaké sny tuzby, co by chcela robit? Kym chce byt v tomto svete?
Diskutujuci sa ti tu snazia ukazat, ze obaja predsa mozte pracovat, zarabat a obaja sa teda mozte starat o spolocnu domacnost..a teraz ked prides z prace si predsa tiez sam navaris nie? Vyhoda spoluzitia je ze si to viete podelit a kym ty budes variť ona da zatial prat a to jedle umyje riad..

kristiii
10. aug 2021

@patkof nepísal si náhodou, že o týždeň má frajerka 18 a berieš ju k sebe do výroby? To znamená, že príde tiež unavená z roboty, či? Tak prečo píšeš, že ty prídeš unavený domov a ona by mala ležať na gauči a ty variť. Troška si serkáš do huby.

simca06022011
10. aug 2021

No tiez by som neskakala 20m keby mi 18rocna (skoro) dcera riesila "pytačky". Este by mala sediet v skolskej lavici... podla mna ste na to velmi hrr-brr..

patkof
autor
10. aug 2021

@janeninka to je niečo iné jasné že pomôžem 🙂 ale ty ktorý tu riešia stále do okola len školu ja som na takej pozície že keď poviem šéfovi že ju berem pri sebe nepotrebuje žiadnu školu 🙂 lenže tu riešia úplne inú diskusiu ja som si nepýtal radi ohľadom škôl 🙂 len to niektorý nemôžu pochopiť 🙂