icon

Prvá návšteva frajera

26. máj 2023

Ahojte, neviem ako sa mám zachovať ide o to že mám priateľa 3 mesiace obaja mame 21 chodíme na jednu vš takže so stretávanim nebol problém, ani jeden sme ešte neboli na návšteve rodiny toho druhého. Budúci víkend bude u nás v meste kvôli určitým veciam a teda chcel prísť a prespať u nás. Doma som to ani nespomínala mam pocit ze mama nie je dvakrát nadšená a vôbec ju to nezaujíma, neviem teda či sa len stretnúť my dvaja urobit si program a ísť spolu prespať na intrak alebo ho priviesť k nám, nechcem aby sa cítil nevítaný.

lope_lope10
•
26. máj 2023

Keď vravíš že mama nie je nadšená z návštevy tak sa bude cítiť nevítany aj tak. Ja by som napríklad priateľa domov prespať nezobrala, mám tam svoju izbu, ale na 4 izbový byt a 1 kúpeľňu tam býva celkom dosť členov a vziať tam niekoho cudzieho hneď spat keď sa ešte ani nevideli? No neviem si to predstaviť. Možno keby sa už poznajú lepšie alebo by sme mali aspoň 2 poschodový dom kde by bolo celé poschodie len pre nás tak by som to zvážila. Ale tak to som ja a moja rodina🙂

martinka13
•
26. máj 2023

Za mňa je to skoro. Nečudujem sa mame, že nie je nadšená. Nevoď ho k vám na noc

autor
•
26. máj 2023

To ano aj mne to napadlo ked s tým prišiel že prvá návšteva a hneď spať no neviem, dobre vymyslíme čosi iné 🙂

elizabet173
•
Autor odpoveď zmazal
•
autor
•
26. máj 2023

Ano on, tak ano uznávam že asi to nie je úplne vhodné

zuza265
•
26. máj 2023

Dolezite je podla mna dohodnut sa s mamou co ako. Vsak porozpravajte sa narovinu🤗 a teda to co robite na intraku v noci jej je asi zrejme😂 pre mna je akoby “zvlastne” (neber to slovo v zlom) preco je problem prespat u vas a nie je problem ze s nim v noci prespavas inde 🙂

autor
•
26. máj 2023

No príde mi ze problém je skôr v tom ze ho vôbec mám lebo mi prízvukovala aby som sa neviazala a užívala si na vysokej voľnosť, aj keď jej ukazujem fotky z výletov kde sme boli tak nikdy nič extra nepovie :D

elizabet173
•
Autor odpoveď zmazal
•
jj298
•
Odpoveď bola odstránená
•
autor
•
26. máj 2023

No od neho k nám je to tak hodina a pol a nazad na intrak by to bola hodinka, preto teraz neviem či sa vrátime spolu na internát alebo pohľadam ubytko u nás že by sme to spojili s turistikou 🙂

jj298
•
Odpoveď bola odstránená
•
matkahelka
•
26. máj 2023

po 3 mesiacoch tahat domov frajera? to ako fakt? ved to je nic, to nie je vazna znamost. ja som domov rodicom netahala frajerov ani po polroku, nie po 3 mesiacoch. otec by ma hnal. a vlastne nehnal, lebo som vedela, ze sa to nehodi.a rovnako to budem vysvetlovat aj svojim dceram, ze nam rodicom maju predstavit VAZNU znamost a nie kazdeho, kto sa okolo nich obtrie.

autor
•
26. máj 2023

Asi máte teda pravdu a preložíme to na neskôr 🙂

pininka1
•
27. máj 2023

Tak neviem, ale sestrin spoluziak u nas spal lebo bol z ineho mesta a potreboval u nas skoro rano ist k lekarovi. Pre mna by to bolo v pohode, aj ked ste spolu len kratko kedze on bude pre nieco vo vasom meste. Aj moja mama bola taka a nezmenilo sa to ani po 4 rokoch a zasnubeni. Nechcela aby som cez vysku mala hocikoho lebo vraj ju nedokoncim. No skoncilo to tak ze som.posledny rok byvala u buducich svokrovcov ktori s tym nemali najmensi problem.

zuzikak
•
27. máj 2023

pridavam sa k dievcatam. Po 3 mesiacoch je vhodne rodicom frajera predstavit aby od toho casu zacal chodit na bezne navstevy. Ano povacsinou bude s tebou ale ak to spolu do buducnosti myslite vazne, tak nech si rodicia na neho pomaly zvykaju a navzajom sa spoznavaju. Na prespanie je to priskoro.

sunshine_18
•
27. máj 2023

Je to skoro čudujem sa ze ti to vôbec napadlo.

autor
•
27. máj 2023

Prišiel s tým on, ja som prvé stretnutie chcela niekedy v lete tak po 5 mesiacoch a prespanie som skôr videla na neurčito, ak spolu zostaneme príležitostí na to bude veľa nechcela som to preto hneď tak rýchlo aby sa niečo nepokazilo

petulda333
•
27. máj 2023

Skoro? Za mna nie,ale zalezi ako to vnimaju rodicia,kedze zijes s nimi. P.S. niektori sa po 3-4m aj beru 🤔

autor
•
27. máj 2023

Neviem tak on je vo všetkom akosi rýchlejší, pýtal sa ma už na svadbu a ako si predstavujem budúcnosť

maskpure
•
27. máj 2023

Môj síce u nás nespal, ale asi po mesiaci si k nám prinisol tepláky, že keď večer budeme pozerať tv, nech mu je pohodlne 😀😀😀

veronikazuko
•
27. máj 2023

Ja by som sa dohodla s ním a mamou tak,že príde na návštevu,večeru. Ale potom preč. Žiadne prespávanie hneď na prvej návšteve. Je to taký kompromis si myslím pre obe strany🙂

autor
•
27. máj 2023

Neviem no, asi to cele nechám na neskôr, oco je v pohode, mama si asi ešte potrebuje zvyknúť, chápem to povedala som jej o ňom tak 2 týždne dozadu

milanpetras
•
Odpoveď bola odstránená
•