icon

Zamilovala som sa do kamaráta

zuzina25
6. aug 2015

Mám 26 rokov, a prešla som si už viacerými vzťahmi, kratšími, aj dlhodobejším. Naposledy som mala vzťah, ktorý sa ale skončil po pol roku. Mám skvelých kamarátov, ktorých poznám už mnoho rokov. Tohto kamaráta ale poznám asi len roka je o 3 roky mladší. Kamaráti videli, čo sa stalo a rozhodli sa, že mi pomôžu to prekonať, tak ako sa na správnych kamarátov patrí. Volali ma vždy, keď niekam išli von, proste sa mi starali o program, aby som vraj nesedela doma a nesmútila. S týmto kamarátom, s ktorým sa poznáme len rok, som sa až tak často nestretávala. V zime sme občas boli s ostatnými vonku, asi 2 krát ma aj do kina zavolal, ale teraz sme sa stretávali častejšie. Zvykli sme sa doberať, podpichovať, lebo obaja mame takú povahu, radi žartujeme a rýpeme do druhých, samozrejme, že v rámci srandy. Asi po mesiaci sme boli na jednej zábave u jeho známych na neďalekej dedine. Tam sa dosť popilo a akosi sme sa viac mali k sebe. Padli nejaké objatia, bozky, a skončilo to napokon aj sexom, po ktorom som sa dosť obávala, že sa naše kamarátstvo pokazí. Na druhý deň sme sa stretli, aby sme sa o tom porozprávali, dosť sme sa na tom nasmiali a nejak sme to ďalej nerozoberali, prečo a pod. Videla som, že sa na našom kamarátstve nič nezmení a bola som rada. Vtedy som ho brala len ako kamaráta, nič viac. Odvtedy mi ale začal písavať, písali sme si aj celé dni, od rána do večera, volával ma von, častokrát aj sám, keď nikto z partie nemohol. Dali sme si niečo v bare, a keď ma mal odviesť domov, vždy mi povedal, že sa so mnou cíti dobre a že sa mu ešte nechce ísť spať, že či sa nejdeme ešte niekam pozrieť, alebo prejsť. Tak sme sa veľa rozprávali, žartovali, nasmiali sa, trávili sme spolu dosť času. Trvalo to asi 4 týždne a poslednou dobou som si uvedomila, že mi je s ním dobre, a že k nemu niečo cítim, že už ho nevnímam len ako kamaráta. Začala som sa na stretnutia s ním tešiť, bolo mi s ním úžasne. Nechápem tomu sama, a nikdy som si nemyslela, že by sa mi niečo také mohlo stať. Ale neodvážila som sa mu to povedať . Nikto o tom nevedel. Zdôverila som sa kamarátke, a tá mi radila aby som mu povedala, čo k nemu cítim, no nedokázala som to. A pred pár dňami mal stretnutie, teda rande, s jednou ženou, ktorú raz videl, keď bol kdesi v pálenici a stretnutie im dohodila jedna jeho známa... a mňa to ranilo, hoci viem, že mu nemám čo vyčítať, nakoľko som mu o svojich citoch nepovedala. Odvtedy mi už píše menej, len pár sms, alebo vôbec. Sú to asi len 4 dni , no obávam sa, že povedať mu o tom, čo k nemu cítim, je už asi neskoro .... alebo nie?

alenkaorava
Autor odpoveď zmazal
zuzka_puska
17. aug 2015

Inak, napadlo ma - pre vsetky bez partnera, precitajte si knihu "Preco muzi miluju potvory" je to naozaj tak, ako ktosi vyssie pisal, muzi chcu zeny ktore ich maju "na haku" alebo teda, ktore vedia ako na nich, tym ze sa tvaria ze ich maju na haku 🙂 🙂 Apropo, aj ja som presne stylom "potvory" ulovila svojho, teraz uz manzela 🙂 🙂 Bola som v jeden den dostupna az moc, o dva dni na to som mu uz ani nezdvihla mobil, na sms som odpisala po 3-4 dnoch aj to len stylom, aha nevsimla som si ze si pisal,prepac a nieco si chcel?? 🙂 Potom zas o dva dni som mu napisala nieco mile, aby som ho tou nedostupnostou zasa neodplasila 🙂 A cez vikend som si vyrazila s babami, aj ked som vedela ze on planuje nieco romanticke 🙂 A prave toto ho coraz viac tahalo ku mne, ze mal pocit, ze ho chcem, ale nebol si isty kedze som ho vedela aj pekne odbit, riadne a tvrdo dat najavo ze dnes nemam na neho cas lebo idem s babami. A potom zas mila smska, ze mi chyba 🙂 Poviem vam, bol riadne zmeteny, a po istom case uz aj riadne zamilovany 🙂 A to mu ostalo myslim dodnes(dnes uz samozrejme nie som k nemu potvora,ale milujuca manzelka a matka jeho dcery) Ale v zaciatkoch vztahu je velmi dolezite ukazat chlapovi, ze vas svet sa toci len okolo vas,a vas, a ked chce do vasho sveta vkrocit, musi sa riadne snazit. A je aj dobre dat mu najavo, ze ste silna zena, sebestacna a raz dva ho mozete nechat a zvladnete byt sama. Muz potrebuje lovit, a potrebuje citit ze jeho korist nie je ziadna lahka rybka, ale poriadna pyrana. Potom ma dobry pocit, ked tu pyranu chutia skroti 🙂 🙂 Z vlastnej skusenosti viem - mala som chlapa, ktoremu by som aj modre z neba zniesla, ked mi napisal sms, do minuty mal aj odpoved, ked zavolal, hned po prvom zazvoneni som zdvihla, ked ma zavolal von, do polhodinky som bola pripravena a cakala som uz dole pri dverach..... A velmi rychlo ho to prestalo bavit, bola som lahka korist a toto chlapi fakt nemusia. Nasiel si potom inu, ktora mu ukazala jeho silu lovenia 🙂 Tak lovu zdar damy,a budte urcite potvory, lebo to muzi najviac miluju 🙂

alka1980
17. aug 2015

@zuzka_puska uplne s tebou suhlasim.Perfektne si to napisala.

zuzka_puska
17. aug 2015

@alka1980 dakujem 🙂 🙂 ale myslim, ze v pripade autorky prispevku este nie je nic stratene(aj ked prilis skoro mu dala hehe) Mozno by to chcelo dlhsie ho ponatahovat,ale to nic, vsak nejaka sanca tam stale je. Uvidime,mozno o rok napise caute baby vydavam sa za neho 🙂 🙂

kliara
17. aug 2015

@zuzina25 - no teda, ja tiež pozerám, že aká si ty kočka sympatická. Podľa mňa sa s ním prestaň kontaktovať úplne (aspoň na nejaké obdobie). Načo ti je takýto kamarát? Skutočný kamarát by ti hlavu neplietol. Takto ti len komplikuje život a všetko robí zložitejším. Ak sa pripletie, keď si vonku s partiou, dobre, ale sama sa s ním nestretávaj, jeho sms-ky ignoruj, neodpisuj na ne. Čo je akože kamaráta do toho, ako si ty spala? Sila toto. Vieš, sama píšeš, že nie je ani nejaký krásavec a nie je ani športovec, ale že ty si vážiš na ľuďoch iné veci a nie peknú tváričku. Lenže neviem, či je čo vážiť si na tejto osobe, lebo jej správanie je prinajmenej čudné.

beaa
17. aug 2015

@zuzina25 ahoj Zuzka prebehla som tych par stran a myslim si ze chlapec asi este nevie co chce.. a teraz ked ma 2 je asi na koni..neviem ..podla mna nie je dobre ked ti pise kazdy den - kazdou sms ti pride nova nadej a nasledne sa presvedcis ze to tak nie je...ako aj ja si myslim ze nieco ku tebe citi...ale nechce to zmenit ..podla mna by si mala obmedzit s nim kontakt lebo len tebe to ublizuje.. ☹ a to je dobre ze za chvilku ides do prace..pridu ine myslienky ..povinnosti..si kočka uvidis ze casom aj niekto co ta nebude natahovat..drzim palce! 🙂

zuzana76
17. aug 2015

@zuzina25 ahoj menovkyna, mne sa jeho konanie zda zvlastne, kazde rano sms sa neposiela len tak kamaratke, podla mna ta chlapec namotava, rob ako radi zuzka puska, aj ked ja nemam rada taketo typy zien, ale na niektorcyh chlapov treba ist asi takto, si kocka

zuzana76
17. aug 2015

@zuzina25 ja len dufam, ze chlapec nenatrafi na tvoju foto a nebude to tu citat, to by bolo este horsie

kakatulik
17. aug 2015

A este si myslim,ze si ta drzi akoze v zalohe,keby nahodou...

sivula
17. aug 2015

tak som si preluskala vsetky komenty a som aka napata.Moj nazor je,ze je este nezrely a hra sa a zistuje,kam az moze zajst.Chlapovi asi nedoslo,ze takto strati vsetko.Sanci mal az dost. Zabudni na neho ako lasku,ci bude kamarat,uvidis casom.Chcela by si za manzela niekedy chlapa,co by s tebou takto hral resp. s tvojimi citmi?

drobecbobo
17. aug 2015

Naozaj trošku zvláštne posielanie sms-iek hneď z rána. Možno zisťuje, či sa naozaj nehneváš. Ale sms k dobrému ránu Ti písal aj predtým 😒 . V mužoch sa je ťažké vyznať. Pre nich sú city a ich riešenie ak mor.

sivula
17. aug 2015

@zuzina25 ozaj,tu foto radsej zmaz,sice ziaci asi nechodia na MK,ale mamy urcite 🙂 Tak nech ta neroznesu po skole.

zuzina25
autor
17. aug 2015

No to ma tiez napadlo, hoci v tych kruhoch sa riesia väcsie hluposti ako to ze je niekto do niekoho zamilovany 🙂 ale tak pre istotu

sardinka32
17. aug 2015

No ved oni by ani tak neriesili tu Tvoju zamilovanost, ale skor ten sex na jednu noc...bozeee, take nieco urobila ucitelka? Co na tom, ze je slobodna a bez zavazkov a ten kamarat tiez. A dokonca sa pripila!...bozeee, vsak ucitelky nemaju co pit. Takze asi takto by to mohlo byt. 😉 🙄
@zuzina25

werka_t
17. aug 2015

Ale ved to je jasne-mlady panko je asi este v puberte, ked sa takto sprava. Mal by si precitat tuto diskusiu, aby si uvedomil, ako DOSPELE zeny vnimaju taketo spravanie a SMS-kovanie. @zuzina25 kasli na to a radsej sa venuj niecomu/niekomu zmysluplnejsiemu 😉

zuzina25
autor
18. aug 2015

Tiez som uvazovala aj nad tym, ci to z jeho strany nebola vsetko do istej miery aj nejaky pokus o to, ci sa nezadari aj druhykrat, nakolko bol dlhsie bez baby. Ako kamarati si rozumieme velmi dobre a vzdy sme sa vedeli o vsetkom porozpravat, poradit si, nemyslim si ze ako kamaratku by ma nemal rad, lebo mi velakrat aj pomohol, ponukol sa mi ked som s niecim potrebovala poradit, napr. s kupou auta, ze cokolvek budem potrebovat, je tu pre mna, ked som sa s byvalym rozisla, a videl ze som smutna, ponukol sa ze sa mozem vyrozpravat ak potrebujem, ze si cas najde, ked pocul ze som odpadla u lekara, odisiel z prace a utekal ma odviest, myslim, ze ako kamaratku ma rad ma, len neviem co a ako si mysliet o tych ostatnych veciach. Uvidim, ked dam s nim ten rozhovor, urcite mu naznacim, ze sms kazdy den k dobremu ranku, komplimenty o krase a pod. veci uz patria akosi do vyssieho ako len kamaratskeho levelu 🙂

drobecbobo
18. aug 2015

@zuzina25 Správne. Áno, je možné, že tými sms-kami, lichôtkami a záujmom sledoval cieľ, teda dostať Ťa aj po druhýkrát tam, kde prvýkrát. Ale zas nemusí to byť tak. Skôr si myslím, že Ťa má rád určitým spôsobom. Si mu kamarátka, nepredpokladám, že by sa znížil k takýmto úskokom, len aby Ťa opätovne dostal do postele. Skôr si Ťa necháva ako zadné vrátka, prípadne sa takto uisťuje, že kamarátkou ostaneš a nebudeš sa odťahovať a strániť sa ho.

pasikavamacka
18. aug 2015

mrzi ma to ale z tych priblbych rannych smsiek od neho mam tiez pocit, ze sa ta snazi drzat "rozrobenu", aby nejaky obcasy sex stale mal k dispozicii, ked uz vztah s tebou nechce. kaslat na takeho, rychlo sa odlaskuj, na sms odpovedz po par hodinach nieco neutralne, a postupne aj prestat odpovedat. potom ked uz vychladnes a zaujem presunies na niekoho ineho, mozte byt znova kamosi

drobecbobo
19. aug 2015

@zuzina25 Ahoj. No čo, aj dnes sa ozval s sms-kou?

zuzina25
autor
19. aug 2015

Dnes ani včera nie...len ja som mu dnes písala, lebo ma nrodeniny 🙂

alka1980
19. aug 2015

@zuzina25 mozno ta pozve na poharik a konecne sa porozpravate.Urcite nas informuj ako to pokracuje☺.

katkasofi
19. aug 2015

@zuzina25 a odpísal? Dnes mate ísť spolu von nie?

maria1989
19. aug 2015

ženy ženy... predstavila som si, ako ten chlapec tuto narazí na diskusiu, a neverí vlastným očiam 😀 😀

echo
19. aug 2015

Prepacte ale uz vyssie niekto pisal ze co ak ON narazi na tuto diskusiu, co by na to povedal a tak.. .😀 Ruku na srdce baby ktorej manzell, kamarat alebo brat chodi na modry konik citat diskusie???? 😀😀😀😀😀

Zuzka drzim palce nech to skonci akokolvek nech si len stastna 😉

zuzana76
19. aug 2015

@echo no asi maloktori, su tu aj nejaki chlapi, ale fakt malo, ale co ak ho an diskusiu upoyorni nejaka akoze " kamaratka"

zuzina25
autor
20. aug 2015

Dievčatá, tak včera sa neozval, neviem čo sa stalo, ale nejdem to ani zisťovať, ked sa bude on chciet stretnuť, nech sa ozve sam. Pokiaľ ide o to, čo ked si tu tuto diskusiu prečita, tak myslím že je z tych, ktorí ani netušia, že nejaké takéto fórum existuje, a keby aj vedel, aspon si možno do budúcna niektoré veci uvedomí, ked si tu prečíta normálne a zdravé názory ozajstnych žien 😉

alka1980
20. aug 2015

@zuzina25 ani nepodakoval za gratulaciu?

zuzina25
autor
20. aug 2015

@echo dakujem pekne, ved o to byť šťastná sa snaží každá z nás.. Mnohé ste mi tu okomentovali fotku, že som kočka. Je to mile, dobre sa to počúva, len nie vždy je to práve výhra. Možno aj preto som mala vzdy "šťastie" na takych chlapov akych som mala. Všetky ste určite tiež kočky, pre tých svojich partnerov a pre deturence, a to je to hlavne. Raz mi kamoška povedala, že nechápe, čo stále riešim, že mozem mat kazdeho, na ktorého si ukážem, no tak to nefunguje. Toho, ktorého by som chcela, mať nemôžem, a tých zvyšných tisic mi je momentalne ukradnutých. No žiaľ, tak to chodí.

zuzina25
autor
20. aug 2015

@alka1980 poďakoval, to samozrejme, že ano 🙂

alka1980
20. aug 2015

@zuzina25 som cakala,ze pozve na poharik.Ale co by sme asi chceli...trulo