Zamilovala som sa do o 20 rokov staršieho muža

11. okt 2020

Ach zeny, zamilovala som sa do o 20 okov starsieho muza. Uz dva roky mu odolavam, je to pomerne lahke lebo polku roka zije v amerike na Floride. Taktiez je zamilovany on do mna. Je velmi flexibilny v podstate mu je jedno kde by sme spolu zili. Ja mam 3 rocneho syna prestahovat sa tak daleko si neviem predstavit, a co jeho otec? Zatial nic netusi. Uz davno viem, ze to nie je len pobluznenie. Od prveho momentu ako sme sa stretli sme vedeli, ze patrime k sebe. Co mam robit 🤷🏼‍♀️

deti95060810
11. okt 2020

Florida? Ja by som to využila, aspoň na pár mesiacov by som sa k u nemu nasťahovala. Však svadba až potom či...? Chyba ak to nevyužiješ...😉

simona1998
11. okt 2020

Akože a stále žiješ s otcom tvojho dieťaťa ? Alebo ako to máš 🙂

evora
11. okt 2020

Len aby to neskončilo tak, že ťa pretiahne a potom zistíš, že takých ako ty ma ďalších 15... určite by som si pred takým veľkým krokom poriadne pozistovala, s kým mám tu česť. Z rôznych zdrojov, nielen od neho 🙂

goodidea
11. okt 2020
777januska777
11. okt 2020

Máš 3 ročného syna a chceš sa presťahovať cez pol zeme? No podľa mňa si sebecká k dieťaťu a aj k svojmu bývalému, ak sa on zaujíma o syna. Ale tak mám nápad, byvalemu nechaj syna a ty choď. Takto budeš riskovať, len ty a nie do toho ťahať ešte aj svojho syna. A byť zamilovaná do človeka, ktorého nevidíš pol roka no to je zas na inú debatu, podľa mňa má ešte niekde ďalšiu rodinu a ty si len zábavka.

majkeel
11. okt 2020

:D ja umriem
- nenechaj sa pretiahnut, urcite ma 15 dalsich
- daj sa pretiahnut aspon na par mesiacov, ved Florida je super

marca12
11. okt 2020

@majkeel tiez mam dost

majkeel
11. okt 2020

Ale za par mesiacov na Floride by som sa mozno aj ja nechal, ale musel by to byt fesak. ;) :D

danajahotkova
11. okt 2020

Myslím, že by si mala myslieť aj na dieťa, či by bolo možné odísť, ako by to vnímal bývalý a podobne, nie si sama, bez záväzkov, keby si bola tak sa zbaľ a choď, ale takto uf asi nie.

zuzanka.zuzu
11. okt 2020

nuž teraz asi nič, lebo US púšťa len citizens.... ale prečo nie? však nemusíš na pol roka. cez ESTU tam vieš ísť na 3 mesiace (a to by si podľa mňa vedela dohodnúť aj s otcom) a uvidíš čo z toho bude.

majkeel
11. okt 2020

@zuzanka.zuzu Hlavny hygienik povedal, ze virtualny sex cez video skype bude najblizsie 3 mesiace najbezpecnejsia forma sexu. ;) Svadby uz zatrhli.

zuzanka.zuzu
11. okt 2020

@majkeel virtuálny sex je z hľadiska antikoncepcie najbezpečnejšia forma sexu celkovo, nielen počas pandémie 😀
presný opak je karanténa (viem to, od manželovej ubehlo cca 24 týždňov 😂)

majkeel
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
suzie26
11. okt 2020

No mne blikla kontrolka hneď pri slove Florida. Neviem prečo. Ja by som do toho nešla teda

vilma7
11. okt 2020

Tak ja som na Floride bola a určite by som tam bývať nechcela.
Odmilovať sa a rozmýšľať rozumom, máš už záväzky, takže si veľmi dobre treba premyslieť čo ďalej.

miadi
11. okt 2020

Florida je fajn zalezi v ktorej casti v ktorej štvrti.(chodime tam v zime Skoda tento rok nepojdeme)s otcom dietata je to ukončene? 20r je podla mna dost velky rozdiel ( Florida hore dole da sa žit vselikde ale čas nevratiš a ten vekovy rozdiel moze byt probllem. ) Ved skus snim žit ten pol rok co je na Svk a potom uvidis ci spolu vydrzite aj na floride.

alexandra2010
12. okt 2020

Tu nejde uz len o Teba, mas dieta ktore ma aj otca. Nielen matku. Dieta Neni Tvoj majetok. A nemas pravo mu to dieta zobrat-uniest. Aj ked je tento cely prispevok asi vymysleny.

tripetta
12. okt 2020

A možno je to nejaký catfish z Ghany a píše ti pod falošným profilom z internetovej kaviarne. Šetri si, aby si mala na to, keď od teba začne drankať peniaze, lebo mu náhle začne umierať sestra na rakovinu a samozrejme - nemajú peniažky na liečbu, alebo že prišli vďaka prírodnej katastrofe o dom...atď atď. Stavím sa, že by si bola schopná naletieť, lebo všetky zamilované ženy sú proste naivné a hlúpe. Nuž ale, kto chce kam, pomôžme mu tam. A možno si catfish ty sama.

rora
12. okt 2020

škoda ze ti nestaci Jozo z Detvy. alebo Peter z Humenneho. ale potrebujes sa dobre nechat o*ebat dakym chrenom z Floridy. ktory predpokladam cely zivot len cakal na to, kedy namota nejaku pipku ktoru nevie vyhladat ani prstom na mape. mimochodom, nahodou peniaze este nezacal pytat? ze mal nejaku komplikovanu operaciu alebo take daco?

whatever1
12. okt 2020

Ja som to pochopila tak ze on je slovak, poznaju sa 2 roky a pred pol rokom sa odsťahoval na Floridu(alebo že pol roka tam pracuje a pol roka žije na sk na striedačku). Ostali v kontakte a teraz by ste chceli byt spolu.

rainee
12. okt 2020

Ja by som s nim skúsila žiť tu, keď vie byť pol roka v SR. Možno to vôbec nebude klapat tu, nie to ešte na Floride. A dieťa nemôžeš zobrať cez pol zemegule od otca, jedine ze pôjdeš len ty a ostane u otca, ale to by asi žiadna normálna matka nezvládla byť pol roka od dieťaťa.

rainee
12. okt 2020

A btw Američania vypadaju byť trošku megnuti, ak niekto pozerá 90days fiance na TLC pochopí co myslím. Oni sú schopní bez najmenšieho náznaku použitia mozgu dotrepať si do USA na 3m vízum kadejaké indivíduá z celého sveta a potom sa čudujú co z toho je.....

tripetta
12. okt 2020

@rainee Mňa by teda nenapadlo z malej vzorky Američanov z programu na TLC hneď hádzať všetkých do jedného vreca. To potom môžem hodiť do vreca všetky ženy len na základe Výmeny manželiek.