icon

Zamilovala som sa do operujúceho lekára

petrabadova
8. nov 2021

Neviem či je to nevera či nie??mam 49rokov vravia že na to nevyzeram,no to nech posúdia iní.mam 13rocny vzťah a pred niekoľkými mesiacmi som podstúpila operáciu.a tu začína moj problem.zamilovala som sa do môjho operujuceho neviem co mam robiť nedokážem prestať na neho myslieť ma40 a rodinu.myslim že ani netuší co sa vo mne odohráva.prežívam doslova muky ked sa s ním mam stretnúť na kontrole.mam trému na nic sa nedokážem sústrediť.najhoršie na tom je že je neskutočne skromný a pokorný.keby bol arogantný dokážem si povedať tak toto by si chcela??

luciador
8. nov 2021

@petrabadova Mojej kolegyni dcéra mala niečo podobné, zamilovala sa do svojho zubára,porozvadzali sa,aj on,aj ona,zili spolu pár rôčkov, spravili si dieťa a čo myslíš,ako dlho im to vydržalo? Už nie sú spolu... Škoda tých rozbitých rodín a hlavne detičiek 😢 A kolegyňa hlavu v smútku 😔

fleur1111
8. nov 2021

@petrabadova uvedom si, že sa zaoberas niekym s kým nikdy v živote nebudes. Ma svoju rodinu, ktorú určite neopustí kvôli pacientke, ktorá o ňom rok sníva. Ty máš partnera, s ktorým máte problémy a takto unikas pred realitou - problémami, že sa zaoberas niekym cudzím, aby si nemusela riešiť to, čo máš doma. Postav sa k tomu racionálne, buď zmeň doktora alebo sa rozíd s partnerom ak nie si pri ňom šťastná. Možno by ti prospelo zostať chvíľu sama, bez vzťahu.

dadis
8. nov 2021

@petrabadova U mna to bolo opacne, Zahladel sa do mna chirurg. No ja som bola vtedy zadana. Bol mily, ale mala som fest divny pocit z toho, ze videl moje creva. (operoval mi slepak)

hlubik
8. nov 2021

@petrabadova chod do mesta daj si i čislo menšie topanky a hneď ťa doktor prejde

metuzalem
8. nov 2021

Nie si do neho zamilovana. Je to celkom bezny psychologicky jav zvany prenos. Ked o teba prejavi niekto zaujem (hoci po odbornej stranke) tak ta to tak potesi, ze zazivas pocit podobny
zamilovanosti. Bezne sa tak pacient zalubi do lekara, alebo ziak do učiteľa etc...hlavne ked nema ziadny naplnujuci vztah. Pravda je taka, ze ho nepoznas po jeho ľudskej stranke a v realite by ste vobec nemuseli byt šťastní. Je to len tvoj podvedomy unik z citovo vyprahnutej reality.

sidicek
8. nov 2021

@gladys_07 možno dúfa , že sa to k nemu dostane a on na ďalšej kontrole pred ňou poklakne a povie, že cíti to isté , len nemal odvahu jej svoje city vyjavit.Ona sa chvíľu bude zdrahat, veď ma už 49r je preňho stará ale on jej povie , že vyzerá na 30 a preňho vek nie je rozhodujúci. 😃Kriste ,človek si myslí že aspoň v 50-ke by už mohol mať človek rozum ....alebo minimálne trocha súdnosti.

mpg
8. nov 2021

@sidicek Veru v tom veku by už žena mohla mať rozum, veď taký 40 ročný lekár, by možno mal záujem o nejakú 25 ročnú, ale o päťdesiatničku a ešte keď je ženatý. To nemá nijakú budúcnosť.

petrabadova
autor
8. nov 2021

@dadis dakujem za všetky názory sú nezainteresovane vážim si pravdu ktorá si cením dakujem je to tak musim prehodnotiť svoj život este raz dakujem

petrabadova
autor
8. nov 2021

@mpg áno máte úplnú pravdu musim žiť svoj život a realitu prijať alebo si ju vsugerovat.

petrabadova
autor
8. nov 2021

@mamina0078 napis mi co ti pomohlo sa z toho vyliečiť

dadis
8. nov 2021

@petrabadova Ja si na rozdiel od druhych zien myslim, ze 50 rokov vobec nie je vela na zamilovanie. Druha vec je, ze ti pozornost a vasen chyba v existujucom vztahu, preto asi to platonicke zalubenie. Dobra sprava je, ze si stale este schopna vasne a lasky a to je podla mna super. Niektore zeny su uz v tomto veku ako tety. Tak ti ostavaju len dve veci. Skusit rozduchat vasen vo vztahu co mas (ten lepsi variant), alebo ten vztah opustit a otvorit sa laske v buducnosti. Ale ta moze a nemusi prist. To, ze si schopna sa zalubit ty, neznamena, ze stretnes rovnako naruziveho noveho muza. Ale teda nie je to nemozne...akokolvek, drzim ti palce a je mi to na tebe velmi sympaticke ❤

petrabadova
autor
8. nov 2021

@fleur1111 áno to všetko si uvedomujem nikdy som na neho nic neskusala

janetinka27
8. nov 2021

@petrabadova taketo zalubenie sa moze stat kazdemu. prejde to,ked ti skoncia kontroly a zide ti z oci. treba len vydrzat.

merlinja
8. nov 2021

@sidicek aby ťa nepostretlo niečo podobné a potom niekto zosmiešni teba/tvoje pocity...

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
petrabadova
autor
9. nov 2021

@dadis
@dadis dakujem za povzbudivé slova.len dufam že ten dotyčný sa v tomto nenájde

dadis
9. nov 2021

@petrabadova Ja si nemyslim, ze zalubit sa, je nieco, za co sa treba hanbit. Platonicke zalubenie sa stalo uz urcite kazdemu. Bez ohladu na pohlavie a vek. A dotycny by bol mozno polichoteny. Ved kto by nebol. Ak nevyvijas aktivty, ktore ho uvadzaju do rozpakov, tak je to ok. Len mne to teda pride divne, ze prave chirurg. Lebo tym, ze mne sa to zdalo opacne. Tak napriek tomu, ze ten doktor bol sympaticky, ja som sa pred nim velmi hanbila. Mala som vtedy 20r a bol na uz na prijme na chirugickej pohotovosti. Hned prva vec, strasne som sa hanbila, ked ma vysetroval cez konecnik taky mlady a pekny doktor. Potom ma na druhy den operoval, ked som sa preberala z narkozy, strasne ma vsetko bolelo a vracala som. On tam pri mne stal, drzal mi misku na vracanie a hladkal mi vlasy 😖. Chodil za mnou castejsie, ako ini doktori za svojimi pacientami. Mali ma pustit az v pondelok, ale on prisiel za mnou v nedelu, ked mal volno, mi vypisat spravu. Dal mi na seba telefonne cislo, ze mu mam predtym, ako pojdem vyberat stehy zavolat. Tak sme si parkrat volali. Raz ma dokonca prisiel cakat pred dom, ked som isla do prace a vzal ma tam autom. Ale vtedy som mu uz povedala, ze ma tesi jeho zaujem, aj som nikdy lepsiu starostlivost nedostala, ale ja mam priatela, ktoreho lubim. A tak to skoncilo cele. Inak vzdy som mala pred ocami to, ze ma videl z takych uhlov a pohladov ako nikto iny, videl mi brucho z vnutra, videl ma ubolenu, spotenu, nevyholenu, videl ma vracat, pytal sa na maju stolicu a plyny 🙈 Neviem, ze keby som nebola zadana, ci by som toto dokazala prekusnut, aj ked aj mne sa pacil. Ale po 17 rokoch som sa mu este ozvala, operoval ma este raz. Ale to uz bolo uplne ine, to sme uz obaja mali rodiny a bola to len taka mila spomienka.

bublanina1
9. nov 2021

@kate211 🤦

jaskolka
9. nov 2021

Zaľúbila si sa.. Ok, to sa stáva, zahralo srdce a teraz daj do hry rozum.
Je to tvoj doktor, ktorý ťa vníma zrejme len ako jednu z mnohým pacientok, je zadaný chlap s rodinou a navyše o dosť mladší.
Na "zamilovanosť" sa neumiera, pôjdeš k nemu ešte možno na jednu, dve kontroly a čau. Už ho ani možno neuvidíš.zíde s oči, zíde z mysle.
Len preboha maj potom rozum a sudnost a nevyhladacaj ho a nevnucuj sa mu. Máš 49, nie 19,aby si robila blázna zo seba

sidicek
9. nov 2021

@merlinja tak toho sa skutočne neobávam

petrabadova
autor
9. nov 2021

@simca06022011 druha strana je aktívna len v rámci svojej prace a ako som uz tu povedala nic na neho neskúšam.uz to trvá príliš dlho a som z toho celého nervozna

petrabadova
autor
9. nov 2021

@dadis myslim si že to že ta videl v takýchto situáciách a aj tak ta chcel si myslim že to bolo úprimne

vanda323
9. nov 2021

@petrabadova Toto sa aj mne stalo ale mala som 20 rokov a doktor asi 40🙆😄😄😄 Je to platnicks láska

petrabadova
autor
9. nov 2021

@jaskolka áno mam brzdu lebo sa citim trápne a nerada by som niečo prehnala.

petrabadova
autor
9. nov 2021

@vanda323
@dadis
@dadis ja som sa prebrala z narkózy nic ma nebolelo lebo uz som mala napojeu infuzku aj proti bolesti aj proti vracaniu ale aby som bola objektívna cely personál na operacke bol super aj normálne sestričky a bonus super doktor a ja sprostá koza😩😩

vanda323
9. nov 2021

@petrabadova Tak už prestaň! Nenadávaj si, platonicku lásku zažije asi každý....nemyslí na to. On ťa berie ako pacienta buď rada že ťa operoval fajn MUDr .

petrabadova
autor
9. nov 2021

@petrabadova co??to že na takého chlapa nemám a problem je niekde inde este to nie je u mna Ok ale pracujem na tom že ten fakt je taký este k nemu idem na kontrolu ale to je daleko este

petrabadova
autor
9. nov 2021

@vanda323 áno to je pravda ma doma ženu a deti ktoré iste lubi

petrabadova
autor
9. nov 2021

@sidicek nie nic takéto si nemyslím les sim to zo seba chcela dostať to je vsetko

nikitka444
9. nov 2021

@petrabadova nie je gynekológ 🤔