Zamilovali ste sa počas manželstva?
nemyslim nieco take platonicke, ale normalne laska, proste do niekoho koho roky poznate, ale predtym ste boli priatelia-kolegovia a nejak to zacalo medzi vami iskrit. Ako z toho von, pokial este neprislo k nicomu vaznejsiemu. Nastastie on sa stavia k tomu tak, ze ma nelaka od rodiny prave naopak, hoci je slobodny. Nechce aby som urobila nejaku hlupost. Je to zvlastne, lebo vacsinou ked sa chlap zamiluje tlaci na zenu aby odisla a tak, on prave uplny opak. Len proste po mne hrozne tuzi a asi aj ja po nom.
dufam,ze toto sa mi nikdy nestane.popri vsetkych zivotnych starostiach toto je posledne,o com snivam.romanik s nejakym cudzim muzskym 😀 snad si nestratila hlavu.zide z oci ,zide z mysle.nekaz si rodinne stastie pre par peknych chvil,ktore si volakedy zazila v zaciatkoch s manzelom.kazd novy vztah je pekny a vasnivy.a ze je slobodny,no neviem v akom veku,ale aj to ma byt kontrolka,preco asi je slobodny
Veľmi dôležité je mať spoločné názory na život, spoločné záujmy, lebo toto časom všetko zabíja vzťah, keď zrazu zistíte že si nemáte čo povedať... že každému sa páči niečo iné, že každý rád robí niečo iné a vtedy už nepomôže ani manželská poradňa, lebo siliť niekoho do niečoho čo nechce a nemá rád je ako hádzať hrach na stenu...A veľa sa smiať spolu to je dôležité a nerobiť z komára somára pokiaľ nejde o život... A jedna dôležitá vec, zakaždým keď sa pozriete na partnera tak sa do neho zamilujete stále viac a viac... Pamatám si keď som svojho priateľa videla prvý krát, to sa nedá opísať, a po toľkých rokoch ho stále tak vidím ako vtedy, je dôležité aby ste sa aj jeden druhému páčili tak, že nebude mať potrebu hľadať niekoho iného...Možno niekto povie že na tom nezáleží, ale záleží, lebo to vie len ten, kto mal partnera ktorý stále niečo alebo niekoho hľadal... Keď nájdete toho pravého pre Vás budete to cítiť každou bunkou svojho tela, ten pocit rozpoznáte aj keď sa možno zarazíte aké to je neskutočné . Preto je ťažké niekomu niečo radiť, čo a ako robiť, lebo vy nie ste v koži danej dámy čo cíti, čo prežíva, či je šťastná...Lebo šťastie to nie je nič hmotné v živote, ale je to to, s kým ste...

@kyri1977 to by si mal každý z nás zarámovať 🙂