Zanedbávaná manželom
Ahojte , mám velky problem...som vydata 15 rokov, mame spolocne dietatko, mam rada svojho manzela, ale v poslednom case, trva to par rokov, je ku mne hnusny...,najhorsie je , ze ma zanedbava..., malo sa milujeme..., najprv som to tolerovala.., ma tazku robotu.., ale v poslednom case mi to dost vadi...
mozno sa vam to bude zdat divne, ale skutocne mam problem s tym, v case ovulacie priblizne ma bolieva spodok brucha...som nervozna, kricim na dieta, prejedam sa..., citim sa nadrzano, doslova..., chytaju ma depky..., ked mu to poviem tak je zle, lebo on nema rad ked sa zeny vnucuju..., stale len ON, nikdy nie JA, vo vsetkom je to u nas tak...viem, ze teraz mi napisete , ze naco som si ho brala, ja neviem naco-proste to prislo-je to silny muz osobnostne, pracovity, pritahoval ma, preskocila iskra, nemozem povedat, ze ho nemilujem, alebo ma nepritahuje, v tom to nenim, ale zacina mu vsetko pomaly na mne vadit...aspon ja mam taky pocit....
pritom on mne vykrici, ze som narocna zena...ze stale nieco od neho ziadam.., k inym zenam sa sprava slusne - milo, dokonca som sa prichytila , ze ziarlim na susedku z vedlajsieho vchodu...
co mam robit???
najst si milenca - povazujem za najkrajnejsie riesenie- lebo nechcem klamat ho a mat vycitky svedomia..
ale proste ukajat sa sama - ma uz ani nelaka a ani to nechcem
som uplne zmetena a smutna...
☹
@googlinqa a pri tom take jednoduche by to bolo....
uspokojena zena...., rovna sa: spokojna domacnost, stastne deti....dobre manzelstvo 🙂
chlapi su totalny tupci, nevedia, nevidia...
ja sa nedivim, ze vo svete je kopec neveri....
@tereza99999 no vidis, sama vies, ako to chodi, a chlapi este mozu chodit aj do erotickych salonov a ty sa to nikdy nedozvies ...
@maca_p on mi tvrdi...ze sex so mnou je super....., jemu to proste postacuje 1-2 krat do mesiaca...
ale to , ci mne to postacuje a staci...ho absolutne netrapi...
ako vsetko ostatne.....
to je nas problem
@maca_p ja som myslela ak jemu stačí mať sex raz za dva týždne a ona 4 x týždenne... 🙂 🙂 🙂 .....tak je problém... 😕 .....pauzu som myslela vykašľať sa na milovanie s ním a čakať kedy ho napadne manželská povinnosť.........proste jeho inciatíva............či by aj bola.. 🙄 ...........preto píšem že možno má zdravotný problém a vyvršuje si ho na nej 🤐 😕 😔
najhorsie je to, ze zena sa obetuje pre rodinu, domacnost, casto krat sa vzda kariery a aj 6 rokov trci doma s detmi a potom zrazu panicek je unaveny, vyhoreny, a neviem co...
@tereza99999 prenho je super, ked sa vyskace a nedba na manzelku...
@sendy182 len ci by ho to vobec napadlo 😀
@sendy182 jeho zdravotny problem je v jeho sprostej hlave....
no dobre je, ze aspon dake to milovanie tam je, ja som si myslela, ze ho mate este menej
@googlinqa tak menej si uz ani neviem predstavit....menej ho bolo 9 mesiacov co sme malu cakali...
@maca_p pre mňa sú najhoršie iné veci......choroba a smrť.....trápenie sa.. 😔 .... potom tyranizovanie, bitka, alkohol, žvot bez peňazí 🤐 kariéra je u mňa na poslednom mieste 😀
@tereza99999 myslíš.........keď teda myslíš takto ......ja by som to zvážila aj túto možnosť........pretože nemá 55 rokov 🙂 🙂 🙂
on sa nezmeni, je aky je a vynuteny sex je vies aky, a nedaj boze aby sa s tebou miloval len z lutosti... a co ked ma dakoho? ty hovoris, ze by neriskoval, ale chlapi neveru neberu ako risk, ale ako fakt, lebo vedia, ze zena aj ked mu na to pride s nim ostane hahahaha, ale muz ked na to pride, posle zenu kade lahsie, taka nespravodlivost, ale zial je tu
@googlinqa nie urcite nevera aspon zatial u nas nie je....
aj teraz sa "akoze" isiel vycikat, a pozrel sa co robim...
ja sa dam asi liecit alebo si kupim nejake tabletky na ukludnenie...
ale keby aspon v normale bol mily, usmievavy vrucny...
tak ma netrapi nic ine....
ale pravy opak.... 😠
@tereza99999 tablety nicia pecen a oblicky
@maca_p áno no nie na úkor detí 🙂
@tereza99999 no vidíš pozrel sa na teba 🙂
treba sa trosku potesit 😉
@maca_p ano tak to ma trosku skrie..., nie sme uz najmladsi...aj ked mame male dieta...
baby ja vam velmi pekne zo srdca dakujem ze ste sa mi vyjadrili k teme...
lebo je to pre mna skutocne bolestive...nabrala som odvahu po velmi dlhom case....napisat...
idem si lahnut lebo mala rano vstane ako srnka...
ale budem rada, ak sa este niekedy ozvete 😵
@talula ej dakujem fesacisko 😉
@tereza99999 tak dnes vecer ti musi staci iba rozpalujuci pohlad manzela 😉
@maca_p 😀 snad sa nieco prisni.... 😉 hlavne po fotke 🙂
@sendy182 jaj ale kolko zienok tu uz vyplakalo more slz, ze ich manzo zdrhol za inou a ich nechal na holickach? 2-3 pripady min. kazdy tyzden. a kolko je tu zienok, nestastnych, neuspokojenych, ktore sa pre zlu ekonomicku situaciu nedokazu oslobodit od tyrana, alkoholika, asexuala, suknickara, gamblera 😲
dobruuu nocku vsetkym
@tereza99999 Nuz, kazdy sexuolog ti povie, ze v paroch, kde su "chute "rozdielne, ten, ktory ma na sex vacsiu chut, sa musi prisposobit tomu, kto ma tu chut menej castu...a najhorsie je tlacit, naliehat, vycitat, prosit..a blablabla. Len ziadny sexuolog nepovie, ako sa ma ten partner, ktory ma tu chut vacsiu zariadit tak, aby neohrozil rodinu, vlastnu existenciu, ze? 😒
No, ale ako tak citam, mozno je problem uplne niekde inde a ne-sex je len dosledkom toho celeho. Toho, ze je na teba hnusny ako pises, s nicim nie je spokojny, nedoceni ta.... Nuz, ono to bude jedno egoisticke chlapske prasa.. 😠
A myslim, ze velmi dobre vie a vidi, ze mas na neho chut a prave presne preto on sa rozhodne, ze na teba chut nema....Vyblakovat, ze najdi si milenca, ked vie, ze ty si hladat nebudes, to dokaze kazdy blbec...
No, tu by som mozno spravila este taky pokus, ze by som zmenila uces, licenie, aj doma behala v niecom sexi, bola mila, jeho pindy si nevsimala a pritom vecer by som spravila, ze cmuk a idem spat! Bez dotykov, objatia, ani naznak niecoho sexualneho....rano papa s usmevom, chod do prace, ale este kym by odisiel, by som sa namalovala, napriek tomu, ze budem sama doma. A urcite to nenecha bez povsimnutia, bud bude ziarlit a sledovat, co robis, ale ty budes mat svedomie ciste, alebo sa konecne zacne snazit... 😀
@victory1 dakujem za rady 🙂
Ja chodim namalovana aj doma...., to mam taky defekt...., sexy pradielko to nosim sice prilezitostne, naposledy mi mala zabila, ze jej mami ty si princezna 🙂 , ked ma videla takto...
ale pri nom mozem aj hola chodit....
casto sa naschval prebehnem len tak hore bez.... 😉
problem je aj v inom u nas...presne jeho Ego...najlepsie, najdokonalejsi....jeho oblubena veta "co by ine zeny dali za takeho chlapa ako som ja "...
ocenujem je sikovny, vie makat, ma tazku robotu , vsetko toto je fakt super...
ale zabuda na mna..., ako sa narodila mala este viac....chápem je to jeho libling-dievcatko vytuzene...,
Ale to , ze v zachvate hadok mi neraz povedal, ze je so mnou len kvoli malej, ze by inak uz davno zutekal...tak to ma riadne serie..
aj ked vo faze primeria- to poprel, stale to mam na pameti....
dnes sme tiez zacali den hadkou...
dokonca sa uz sklonuje slovo rozvod..
sama som zvedava, co ide byt ked pride z roboty 🤐 😝

@sendy182 aka ma byt ta frekvencia a ta pauza?
proste @tereza99999 manzel sa podla mna nezmeni, nevyriesi to ziadna pauza, dovolenka, welnes, pradielko. nic. ak ho raz prestane bavit sex tak je to o nicom. a spominas, ked sa ukoji on, tak oka, ale teba necha bez vyvrcholenia. to co je za sex? ved to je len podrzanie.